Goth lányok lehetnek szépek?!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
OFF:
Ha tényleg szereted a Portált és szeretnél az asztalodra Portál cuccokat ingyen, saját magad is készíthetsz. Nekem már van Gun turretem, egy kis jelenetem a portalból és term. Companion Cube-om is :-)) Létezik CAKE is :-D
Pl: KATT
ON

Szép a #61-es is, de a tetoválása már le is lohasztana :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

/off
az aláírásodról jutott eszembe, hogy ma éjszaka PONTOSAN arról a részrõl álmodtam, amikor a portalban megkapom a companion cube-ot. rendesen a kezemben volt a fegyver, meg minden 😄

/on
részemrõl én ettõl a goth-tól ugyanúgy hányok, mint az emotól (bár nem tudom, mi a különbség. talán annyi, hogy az emo tisztán divat?), vagy a punktól. viszont a stílus enyhébb képviselõi valóban szépek (pl #38)

Tinman
-Yes, the human kind deserve the total destruction...
-Can i push the big red erase button daddy?
-Ofkoz son :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

RatBaG
ehhez mit szóltok?

majd délután leírom a saját véleményem... <#ravasz1>

Per Aspera Ad Inferi.

trident

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

trident
Abszolút szimpatikus, mondjuk nem a külsõ a legfontosabb (nálam egy nõnél), de az/ez a leányzó nagyon fitos.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

bardocz
húváó második
trident

Sadist
BATZ PAPUCS!!!

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

trident

trident

remélem még "befér" a topikba.^^

"ARRRRRRRRR"

http://thenamelessphoto.com/

R0zs0máK
ÁÉÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÉS PONT RÓLA ÍRTAM!!!! NA UGYE UGYE UGYE???? 😛P

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

trident

R0zs0máK
Google-ba beír: Liz Vicious...

akár fasszopós lotyó akár nem, szerintem a világ egyik legszebb nõje 😄

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

PíszLávJuniti

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

PíszLávJuniti
ez már kicsit "sok":

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

PíszLávJuniti

PíszLávJuniti
azért a felnyírt haj is odavág a jóizlésnek 😊

trident
Nem lehet minden tökéletes, (lenti képen) például sohasem értettem miért kell néhány nõnek müvi húzásokkal megmásítani a szemöldökét, de hát ízlések.=)

tommyg
ez most mi?

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

PíszLávJuniti
a zeneg gáz, de a csaj 😊)))

trogerzsiger
egyik osztársam barna hajú és most befestette feketére, hát hú van különbség

Atkamon
A második képen a baloldaliról nekem a japán harajuku lányok jutottak eszembe😄

trident

trident
<#eljen>

DaemoonHunter

Egykét myspace ismerõs😊

Vaxi
-.-
látam nem esett le mirõl beszéltem xD
nekem nem az ilyenekkel van problémám..

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

DaemoonHunter
Szép is az😊
Ha már gothnál tartunk, volt egy oldal, ahol különbözõ gothtípusok voltak felsorolva, kicsit viccesen, de elég érthetõen leírja, hogy mi is a goth stílus(utálom ezt a szót😄).
Szóval, ha sikerül megtalálnom linkelem😊

PíszLávJuniti
és még mindig nem tetszik ?😄

Atkamon
Igen én is pont ezt akartam írni. Plusz nekem nagyon tetszik a fehér bõrön a vörös rúzs.

Vaxi
értsd úgy, ahogy kell amit mondtam 😉

PíszLávJuniti
hm nem rossz 😊

DaemoonHunter
Pont, hogy a fehér, sõt különösen fehér bõrûeknek való...lehet nem tetszik, de épp ez a különleges, fehér bõr, fekete, vörös ruha...van benne valami😊

PíszLávJuniti
ezt honnan szûrted le?

PíszLávJuniti
mivel elõkerült a téma, és keresgéltem, gondoltam kell egy ilyen topig.

õ sem rossz:

nem feltétlen. oszt. társ is valami hasonló dolgot képvisel, és jó teste van 😊

trogerzsiger
Szerintem ez a stilus fehérbõrû nõknek nem való, a feket haj, plusz ruci fehéríti a bõrt nagyon.. no de itt is vannak kivételek. :-)

Vaxi
köze van ennek a tápignak ahhoz amit mondtam? 😊

Narxis
"húsosabbak" :ASD:ASD:ASD:ASD<#nevetes2><#nevetes2>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

észrevettem, hogy goth lányok általában mind húsosabbak.
nemtom azért-e mert csak nekik áll jól, mert még vékonyat nem nagyon láttam 😄

Atkamon
Igen régebben szerintem is goth volt. Most már viszont nem öltözik annyira gothosan, mint régen. Mostmár inkább elegánsabb vagy nem is tudom.

tugyiti
na most lehet nem jól vágom de sztem õ is ebbe a stílusba tartozik
ha nem akkor mea culpa sry ,kedvencem ^^
NeverwinterKING
<#pias>

\"You are fucking crazy people!\"

azé hogy te menozhessel h te tudod!
belehet fejezni. nemkell szétbaszni a topikot.

DaemoonHunter
Vannak szépek, de alapjában nem jön be a stílus annyira...
Az emo=gothról meg annyit, hogy van jópár olyan "emo" aki goth öltözetet visel, így sokan összekeverik a két stílust, pedig ahogy elõttem is írták ég és föld...

Atkamon
Ha nem ismered a stílust amirõl a topik szól miért kell beleírni?

Atkamon
Nekem nagyon tetszenek a Goth lányok. Szerintem nagyon szép ruháik vannak, meg nekem minden tetszik rajtuk.
Van nekem is példa: