2366
A Goth stílus [és] a szebbik nem képviselői
  • Thuby
  • Brolly28
    a mai adag

• Fbn Lx
    második <3
  • Teppik Amon
  • Brolly28

• Thuby

jól mondod phat
  • Voltan
    Nincs vita köztünk, bro

Sokkal inkább egy gót csibe, mint egy... brrr.
    Szóval gót leányzók hajrá!
  • Brolly28
    háááát végül is jogos
    node... szvsz jobban néznek ki
  • Voltan
    "mint a plázaribiket, akiknek semmi egyéniségük és mind ugyan úgy néznek ki"

Mondjuk a gót lányokkal kapcsolatban pont ezzel az érvvel nem dobálóznék :)

• Brolly28
    miért ne lehetnének szépek
    én szívesebben elnézem őket mint a plázaribiket akiknek semmi egyéniségük és mind ugyan úgy néznek ki

• Teppik Amon

#513: Lehet hogy ők "szobagótok"? Márhogy nem mennek ki az utcára így, csak találkozókra. Nemtom, nem ismerem ezt a kultúrkört.
  • yugoslave
    Én gyűlölöm a góth lányokat, egyszerűen hányingerem van tőlük. Nem tehetek róla. Szépet még sosem láttam közülük. Ill. mindegyikőjüknek flegma arckifejezése volt... már akiket eddig láttam. Olyanokat még sosem láttam gót csajok közül, akiket belinkelgettetek... bár ők tény hogy a szebbek közé tartoznak.
  • tomcsa4
    Megölték magukat.
  • Teppik Amon
    Hol vannak a gótok? Nagyon leült a topik! Gót csajokat ide.
  • Celebrau
    A Tzimisce meg összegyúrná a cafatokat, vozsd-ot csinálna belőlük és úgy lenne gyakorlati hasznuk. :D
  • Voltan
    Na igen, de ez afféle soft-goth. Semmi köze az eredeti irányzathoz, csak a külsőségek, és ennyi.
    Annó én is nagy vámpír-fan voltam, imádtam a World of Darkness világát, meg Anne Rice könyveit (sőt, még most is). De valahogy a metroszexuális középiskolás nyálvámpírokkal, akik ráadásul még napfényben sem égnek el, azokkal nem tudok mit kezdeni :)
    Egy Brujah darabokra tépné az összeset egy pillanat alatt :P
  • Steve Q
    Ez már csak így megy. Szerintem elég valószínű, hogy az lesz... gondolj bele, pár éve még a vámpírokat is inkább az "elvetemültebbek" kedvelték, most meg a Twilight-tal mindenki rájuk kattant, mert szépek, szexik, világít a mellkasok (lol) és minden vágyuk, hogy szerelembe essenek egy potenciális élelemforrással... pedig az eredeti vámpír se nem szép, se nem szexi, és a legkevésbé vágyik érzelmekre. Olvasd csak el Bram Stoker Drakuláját. Mellesleg ott vannak a Böszörményi Gyula-féle Rémálom-kötetek is. A goth kezd divattá válni. Nem lennék meglepve, ha jövőre egyre több tizenéves kérne szülinapjára kényelmes, mellkiemelő fűzőket meg földet söprő fekete csipkeszoknyákat... ilyen, ha mindenki más akar lenni, csak sokan ugyanolyan módon.
  • 6teen
    Hát nem gondolom, hogy ebből divat lesz ( bár tévedhetek is ). Azonkívül minden egyes un divat bizonyos határok közé volt kénytelen szorulni. S persze ezek a "polgárpukkasztók" ugyanolyan szaros polgárokká fognak válni, akik frankón fejen koppintják csemetéjüket, akik "polgárpukkasztokká" akarnak válni.
    Mert hát ebben a fos életben a PÉNZ az úr. Ugye érted?
  • Steve Q
    Mindig vannak polgárpukkasztók, mert mindig vannak olyanok, akik meg akarják mutatni, hogy "lehet máshogy is létezni". És ha ebből divat lesz, aztán általános jelenség, az előző "normális" feliratú sablon pedig idejétmúlttá vagy épp polgárpukkasztóvá válik... akkor mi is számít normálisnak? Ezért mondom, hogy relatív. Amúgy meg szinte MINDENKI más akar lenni, csak valaki nem tesz érte :)
  • Teppik Amon
    A normálisat úgy értem "hogy egy lány az utcán" aki teljesen átlagos és nem akar más lenni, kilógni a tömegből, polgárt pukkasztani..ilyesmi.
  • Steve Q
    Ebben a világban minden relatív, még az is, ki számít "normálisnak", szóval ebbe hiába köttök bele, nem sok értelme.
  • Teppik Amon
    :D
    Tudnának ezek normálisan is kinézni
  • 6teen
    hát ha ezeket a csajokat nézem, minden eszembe jut, csak a szex nem (:
  • Teppik Amon

volt pár jól kinéző csaj ;)
  • rumkola
    KLIKK :D
  • 6teen
    igenis lehetnek!!
  • Morpheus_v2
    még egy csomag:

• Teppik Amon
    Ilyen kis 484-es félékkel én is!
  • szeszmoly
    Goth lányokkal ismerkednék !
    ÓÓÓÓ --JESSSSSZ !
  • Morpheus_v2

és egy kis viccel zárom:
  • Teppik Amon
    Na de hölgyeim ;)
  • Hajnalcat
  • CheAteR88 #492
    gyujtanám rátok ha nem vesztek be:D
  • sz4bolcs
    Csak esne le itt a határban bazz, vinném a szénaboglyába.
  • CheAteR88 #490
    bele esett az én határomba:D
  • Teppik Amon
    +1 :D
  • trident
    De egy válogatós népség vagytok.:)

Amúgy meg mint a lopott biciklit.
  • Voltan
    Ez úgy goth ahogy én skinhead.

Ellenben a 484-eske naaaagggyon tetszetős!
  • Fbn Lx
    a fognám-dugnám közötti határon van?
  • szeszmoly
    A got lányok lehetnek szépek de Évike a leg szebb !!
    BUÉK !!