2366
A Goth stílus [és] a szebbik nem képviselői
-
Thuby #524 -
#523 a mai adag
-
Fbn Lx #522 második <3 -
#521 -
-
Thuby #519
jól mondod phat -
#518 Nincs vita köztünk, bro
Sokkal inkább egy gót csibe, mint egy... brrr.
Szóval gót leányzók hajrá! -
#517 háááát végül is jogos
node... szvsz jobban néznek ki -
#516 "mint a plázaribiket, akiknek semmi egyéniségük és mind ugyan úgy néznek ki"
Mondjuk a gót lányokkal kapcsolatban pont ezzel az érvvel nem dobálóznék :)
-
#515 miért ne lehetnének szépek
én szívesebben elnézem őket mint a plázaribiket akiknek semmi egyéniségük és mind ugyan úgy néznek ki
-
#513: Lehet hogy ők "szobagótok"? Márhogy nem mennek ki az utcára így, csak találkozókra. Nemtom, nem ismerem ezt a kultúrkört. -
#513 Én gyűlölöm a góth lányokat, egyszerűen hányingerem van tőlük. Nem tehetek róla. Szépet még sosem láttam közülük. Ill. mindegyikőjüknek flegma arckifejezése volt... már akiket eddig láttam. Olyanokat még sosem láttam gót csajok közül, akiket belinkelgettetek... bár ők tény hogy a szebbek közé tartoznak. -
tomcsa4 #512 Megölték magukat. -
#511 Hol vannak a gótok? Nagyon leült a topik! Gót csajokat ide. -
Celebrau #510 A Tzimisce meg összegyúrná a cafatokat, vozsd-ot csinálna belőlük és úgy lenne gyakorlati hasznuk. :D -
#509 Na igen, de ez afféle soft-goth. Semmi köze az eredeti irányzathoz, csak a külsőségek, és ennyi.
Annó én is nagy vámpír-fan voltam, imádtam a World of Darkness világát, meg Anne Rice könyveit (sőt, még most is). De valahogy a metroszexuális középiskolás nyálvámpírokkal, akik ráadásul még napfényben sem égnek el, azokkal nem tudok mit kezdeni :)
Egy Brujah darabokra tépné az összeset egy pillanat alatt :P -
Steve Q #508 Ez már csak így megy. Szerintem elég valószínű, hogy az lesz... gondolj bele, pár éve még a vámpírokat is inkább az "elvetemültebbek" kedvelték, most meg a Twilight-tal mindenki rájuk kattant, mert szépek, szexik, világít a mellkasok (lol) és minden vágyuk, hogy szerelembe essenek egy potenciális élelemforrással... pedig az eredeti vámpír se nem szép, se nem szexi, és a legkevésbé vágyik érzelmekre. Olvasd csak el Bram Stoker Drakuláját. Mellesleg ott vannak a Böszörményi Gyula-féle Rémálom-kötetek is. A goth kezd divattá válni. Nem lennék meglepve, ha jövőre egyre több tizenéves kérne szülinapjára kényelmes, mellkiemelő fűzőket meg földet söprő fekete csipkeszoknyákat... ilyen, ha mindenki más akar lenni, csak sokan ugyanolyan módon. -
6teen #507 Hát nem gondolom, hogy ebből divat lesz ( bár tévedhetek is ). Azonkívül minden egyes un divat bizonyos határok közé volt kénytelen szorulni. S persze ezek a "polgárpukkasztók" ugyanolyan szaros polgárokká fognak válni, akik frankón fejen koppintják csemetéjüket, akik "polgárpukkasztokká" akarnak válni.
Mert hát ebben a fos életben a PÉNZ az úr. Ugye érted? -
Steve Q #506 Mindig vannak polgárpukkasztók, mert mindig vannak olyanok, akik meg akarják mutatni, hogy "lehet máshogy is létezni". És ha ebből divat lesz, aztán általános jelenség, az előző "normális" feliratú sablon pedig idejétmúlttá vagy épp polgárpukkasztóvá válik... akkor mi is számít normálisnak? Ezért mondom, hogy relatív. Amúgy meg szinte MINDENKI más akar lenni, csak valaki nem tesz érte :) -
#505 A normálisat úgy értem "hogy egy lány az utcán" aki teljesen átlagos és nem akar más lenni, kilógni a tömegből, polgárt pukkasztani..ilyesmi. -
Steve Q #504 Ebben a világban minden relatív, még az is, ki számít "normálisnak", szóval ebbe hiába köttök bele, nem sok értelme. -
#503 :D
Tudnának ezek normálisan is kinézni -
6teen #502 hát ha ezeket a csajokat nézem, minden eszembe jut, csak a szex nem (: -
volt pár jól kinéző csaj ;) -
rumkola #500 KLIKK :D -
6teen #499 igenis lehetnek!!
-
#498 még egy csomag:
-
#497 Ilyen kis 484-es félékkel én is! -
#496 Goth lányokkal ismerkednék !
ÓÓÓÓ --JESSSSSZ ! -
és egy kis viccel zárom:
-
#494 Na de hölgyeim ;) -
Hajnalcat #493 -
#492 gyujtanám rátok ha nem vesztek be:D -
#491 Csak esne le itt a határban bazz, vinném a szénaboglyába. -
#490 bele esett az én határomba:D -
#489 +1 :D -
#488 De egy válogatós népség vagytok.:)
Amúgy meg mint a lopott biciklit. -
#487 Ez úgy goth ahogy én skinhead.
Ellenben a 484-eske naaaagggyon tetszetős! -
Fbn Lx #486 a fognám-dugnám közötti határon van? -
#485 A got lányok lehetnek szépek de Évike a leg szebb !!
BUÉK !!