Goth lányok lehetnek szépek?!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PíszLávJuniti
jöhet a topikba is😊

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Beast Machine
privibe linkt, htx 😊

...vágod?

Ismerem ezt a lányt, és ez a legszolidabb képe ebbõl a sorozatából. Volt is nagy botrány a városában mikor kikerült netre.

Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,

Beast Machine
nincs ronda lány, csak eltérõ ízlésû férfiak.

...vágod?

vegicsek
Minden lány lehet szép, teljesen mindegy milyen a stílusa 😊

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

offkorz
miközben basznál egyet,sírnál vagy szomorú lennél? :-|

sweech
van köztük szép, de lehangolnak 😄

NeoMaN
igen, a végére meg odaírtad, hogy vannak kivételek...

tartsd tiszteletben a véleményem, azé írtam oda, hogy "szerintem"

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

NeoMaN
akkor hülyeség a válasz
😊))))

Válaszom a topik kérdésére: szerintem nem, persze kivételek mindenhol vannak.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

RatBaG
subbás csaj, ugye? <#hehe>

Per Aspera Ad Inferi.

fannicat
fúj

bí hepi. szmók ö lot

Sadist
Kis temetõben huncutkodás, sírköveken masztizás

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Kár, hogy tömény PS 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

musha
aztamindenit! nagyon ott <#worship> (8. kép)

trident
<#eljen>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

azé'mer cigány vagyok vagy mér nevecc ki he ..te pincsu😊

<#idiota>A galériámba raktam fel 2 képet magamról rövid idõre. Azt egy szóval se írtam, hogy a többi közé.

aztírtad beraktál 2 magadról is a többi kép kõzé biggyesztve,,és az egyiken tééleg te vagy hosszúfekete sörénnyel,,nem?

PíszLávJuniti
az alsóba szerelmes lettem.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

John Cena

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

PíszLávJuniti
sõt ragasztat hozzá vagy mi 😮

Megnöveszted, befested, hello 😄

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

PíszLávJuniti
több képet raktál be, mint mi eddig 😊

csak szeretnék az lenni.<#vigyor3>

<#kerdes><#wilting>

PíszLávJuniti
köszy puszy

hoszzú fekete hajad volt???

Beast Machine
mondd, hogy a #128-asban alulról a 2. vagy te....

...vágod?

Ebben vannak a legaranyosabbak 😊

Beraktam 2-õt rólam, de csak rövid idõre....de már a fél sg ismer....

Képeket kért, hát megkapta õket. 😉

DaemoonHunter
Ezt mind saját fotó? Elég sokarcú vagy😉<#vigyor>

Tessék, képek:

Beast Machine
jujdeszép, megpuszilnám a szájaszélit nekije.<#szeret><#szeret><#szeret>

...vágod?

<#buck>

trident

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Voltan
A gót csajokat bírtam egy idõben. Még jártam is eggyel. Nem volt rossz. 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

rondák.utálom a fekete színt

Atkamon
Hát ezért nem éppen. Ha végignézed, nem éppen néznek ki gyerekesen egyik képen sem.

Vorpal
Ne nõiesezzünk - ezeken a képeken csak gyerekek vannak.

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

kis java-s

MeoH
Hat ez hatalmas😛

fuck mmo's..i.,

Kielégítõ magyarázat. Magyarul semleges.

stp4trick
vagi

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Benny04
lol 😄

n3whous3
azért mondtam, hogy legyen a topik neve más és akkor nem vitatkoznak a témáról az emberek és csak mutogatjátok a képeket, megsatöbbi. Nem is illek a topikba, szóval én itt ki is szálltam 😊

púúúúú