GTA IV - Rekord debüt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudom ki hogy van vele, de én azt mondom inkább egy jó fantasy, mint egy GTA! Azokban legalább van szellemi munka,és érdekes történet,ami ad egyfajta egyedi ízt a játéknak! De ez a játék csak agyatlan 13-15 éveseknek való.
Ez való igaz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Sajnálom hogy páran ilyen negatívan állnak hozzá, fõleg úgy hogy csak az elõzõ részekbõl ítélnek pláne "haverjánál látta". Fõleg az "autós, niggás cucc" hozzászóláson röhögtem. Lévén hogy tudtommal csak a San Andres volt "niggás" (azzal mondjuk pont nem játszottam).
Nem lényeges, az eladási adatok jók azaz remélem fogják folytatni én pedig nagyon jól szorakozom rajta és bátran ajánlani tudom mindenkinek.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Mostmeg akkor nem is a játék szar csak a felhasználók hülyék? Mert leülnek szórakozni a leghíresebb legjobb és legszínvonalasabb úgymond gengszterszimulátor elé? Vagy csak azért szar mert ilyen sokan várják és te nem játsszol tömegjátékkal?
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Mellesleg a hozzád hasonlónak meg valszeg lövése sincs mi fán terem egy jó RPG, stratégia vagy repszim.
mért is lenne...
simán lesz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Vicces hogy pont az nfs-el jöttél hogy annak jobb a kivitelezése. 5-ig még egyetértenék, de az azutáni végletekig leegyszerûsített agyatlan száguldozás, 0 fizikával minden csak nem jó...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Háááát ha neked pl a NFS a normális kivitelezés akkor egészségedre 😊
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Akkor te mivel szeretsz játtszani? Melyik játéknak látod értelmét? A "lövöldözni és autókázni"-val már kizártad a két legnagyobb játékstílust az FPS-t és az autós játékokat. Ha meg egyiknek sem akkor minek olvasol ilyen hírt és minek kommentelsz ide, hogy másokat idegesíts?
De az egészben a szabadság a legjobb, hogy nem kell a küldetéseket csinálnod. Persze vannak némi korlátok, de a szabadság jóval nagyobb bármelyik másik játékhoz képest. Személy szerint nem különösebben szeretem a lineáris játékmenetet, ami megköti a kezemet.
A Mafia nagyon ütõsre sikeredett, de a szabadságot a freeride (vagy mi, már nememléxem a szabad kóválygós mód nevére) nem igazán tudta hozni. Inkább felbosszantott az a mód, mint hogy kikapcsolódást jelentett volna. A sztorit persze jópárszor végig vittem.
Remélem a GTA IV a SanAndreashoz hasonló programozási igényességet vonultat majd fel pécés oldalon.
Vagy netalán az autós üldözések, menekülések, vagy a bérgyílkosságok, amelyek hát....
Nekem az a bajom a játékkal, hogy mindenféle dolgot belepakoltak valami nagyon végletesen leegyszerûsítve,amitõl gagyi lett! Van, akinek ez tetszik, van, akinek nem....
Mindenkinek szíve joga megítélni. Én GTA helyett inkább leülök Hitmanezni, NFS ezni, vagy ha már nagyon a Mafia feelinget szeretnék, akkor benyomom azt,de legalább normális kivetilezést láthatok/érezhetek, nem egy béna "életszimulátort".
Aztán a GTA3 megint fordított a dolgon, frankó kis sztorival, komoly grafikával és feelingel. Aztán a GTA Vice City jött, és még magasabb szintre rakta a lécet. Nemtom hányszor vittem végig.
Amikor a GTA SanAndreast bejelentették eléggé erõs ellenérzéseim voltak a gettós történettel szemben. Amikor pedig feltettem, óriásit szólt! A várakozásaimmal ellentétben a SA a legfullosabb ilyen jellegû játék lett a szememben. A gettós feelinget és ritmust hamar fel tudja az ember venni, ha nem totál rasszista az illetõ. Nagyon hosszú és változatos játékmenettel, rengeteg jármûtípussal, tök jó zenékkel, poénos utcai beszólásokkal, és elfogadható hardware igénnyel. Nem beszélve a moddolási lehetõségek tárházával.
Ezek után eléggé komoly elvárásaim vannak a GTA IV-el szemben, és ezért lehet hogy csalódás lesz. Sajnálnám, de meglátjuk.
Önuralom dologgal egyetértek. Sose volt erõsségem.
(Úgy látom nem jött le, hogy amit írtam, egy kis szembesítõ fricska volt arra, amit Molnibalage írt...)
A
A
Szánalom, hogy egy ilyen játékot ennyien várnak.... és meg is vesznek.
@ Indigo
Gratulálok... ügyes vagy, ha ilyen szépen tudsz fogalmazni.
Nem ártana tanulni egy kis önuralmat és tiszteletet embertársaid iránt.
@ Tucky17
"GTA több játék az egyben, azaz mindenki megleli benne a magáét, szal akit abszolute nem tud lekötni az kb stratégia b*** lehet már bocs a fogalmazásért"
Biztos neked van igazad, és mindenki buzi aki szeret gondolkodni is.
GTA 1-ben és San Adnreasban legalábbis mindent kellett, csak gondolkodni nem.
Amúgy mégis milyen játékokat raktak egybe???
Ezt a játékot vmi hihetetlen jól összerakták, messze túltesz még a korábbi GTAkon is pedig már azok is legendásak voltak.
Nagy volt a hype körülötte, de most az egyszer igaz is volt!nem úgy mint pl Crysisnél..
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
mi a frásznak olvasol el egy ilyen hírt, ha te csak máriózol??
vagy fizet a nintendó, hogy hírdesd az igét és több vííííííííí fogyjon?
A
A
Sajnos én nem igazán látom értelmét, lövöldözni, autókázni és k****kat hajkurászni egy játékban.
Azért megnézni megfogom, mielõtt elvakultan nyilatkoznék... alig fél évet kell rá várni.