32
  • Yutani
    Tegnap megnéztem egy hölggyel a filmet. Nekem nagyon tetszett, és ami meglepett, hogy bár a hölgy nem SF meg fantasztikus film meg képregény rajongó, neki is nagyon bejött.

A kritikában említett 35 perc az elején nekem egyáltalán nem tűnt soknak. Kritikus úr, tessék türelmesen nézni a filmet! :D
  • Bexter
    Érdemes kivárni a stáblistát :D
  • koschwarz
    102 milla első hétvégén. nem rossz.
  • Szili08
    Mert a Star Wars az egyik legjobb film:D Kár hogy nincs több rész:(
  • billxxx
    kicsit jango fett a filling de atom film lessz
  • Blasta
    Hihi, tényleg totál star wars feeling ez a poszter :)
  • ScarY MAN
    ez a poszter olyan Star Warsos beutesu xD
  • eti
    Imdb: 8,4. Ennyi :) Tegnap néztem, jó volt :)
  • MrPrise
    Mi végigvártuk barátnőmmel a betűket. Igaz, a lány már kitakarította a mozit, de mi még mindig vártuk ;-) A film amúgy nagyon jó volt szerintem is. A Transformers nekem nem jutott közben eszembe, viszont a StarCraft II video igen, amikor először ölti magára a páncélt.
  • kvp
    Nick Fury-vel mar keszult egy film:

http://en.wikipedia.org/wiki/Nick_Fury:_Agent_of_S.H.I.E.L.D._(film)
  • M0RN1NGST4R
    ma néztem meg bnővel. kicsit féltem, hogy neki nem jön majd be, de tévedtem. Számomra nagyszerű percek voltak, amiket e film nyújtott. Voltak már jó képregényadaptációk (nekem speciel az x-men sorozat nagyon tetszett), de ez még arra is rátesz. Utoljára talán a Batman első része (Keaton & Nicholson féle) volt ekkora élmény a szuperhősök terén, és hozzá kell tenni, hogy akkor még csak 10 éves voltam. Ezt a filmet mindenkinek csak ajánlani tudom. Remek kikapcsolódás, és a jó közepes értékelést kicsit kevésnek tartom. Nem mondom, hogy nincsenek benne apróbb hibák, de ez elég szubjektiv, mert lehet, hogy ami nekem fura, az másnak egyenesen bejön. Szóval irány a mozi fiúk, lányok, mert ezt tényleg látni kell. Igényes alkotás.
  • Zocsi
    Kurvajó film volt! Moziban néztük, sokat röhögtünk, és nem klisés... legalábbis nem annyira. Pepper is csini volt és RDJr. is adta az ívet rendesen a karakterhez! Nálam 5*
  • gabr
    Nick Fury a shield feje, ő is egy nagy hiró! Tessék.
  • Wittgen
    Oltárira nem vagyok att a képregények tekintetében, úgyhogy nem is tudom, hi az a Nick Fury, meg ilyenek, de z nem is baj, majd kiderül.

Egyébként talán a Batman Begins után ez a legjobb képregény-film. Nekem nagyon bejött.

Bár nem voltak sokan a moziban (cca 80-90 ember), viszon volt olyan poén a filmben (nem szóban, hanem képben), amin egyedül csak én derültem
  • gabr

David Hasselhoff mint Nick Fury! :D
  • FoodLFG
    ..és meg is érdemli.

Engem midig is zavart, hogy a film végén már mindenki fejvesztve menekül a moziból. Ebben az is benne van, hogy túl hamar kapcsolják vissza a teremvilágítást, ami bátorítja a nézőket a távozásra. Aztán meg már a csordaszellem dominál.
    Mondjuk tényleg elég furcsa lehet, hogy az emberek 94,65%-a már rég elhúzott a filmről, a maradék meg még mindig nyugodtan bent üldögél. (legalábbis az ő szemszögükből..)

Én általában azokat, akik velem vannak és már viszket a seggük a film végén el szoktam küldeni, had menjenek, addig sem zavarnak..

(„Batman: Kezdődik!”-es link nem működik )
  • Nethyrrea
    röviden jellemezve: ííígy kell képregényfilmet csinálni.

voltszerencsénk 30-án a corvinba estenyóckor meglesni, és bár nem volt teltház (meglepődtem rajta), mindenki a közönségből jólérezte magát, ahogy a bevihogásokat meg egyéb reakciókat figyeltem :)

sajna a stáblista végét nemvártuk meg haverokkal, bár volt egy sejtésem hogy lesz valami spoiler a végén. na majd hátha még valaki felteszi netre mert ezt a jútúbost már leszedték :D
  • Mister
    Tegnap néztem meg, bejövős. :)

Nick Fury-val kapcsolatban meg, aki nem olvasgat képregényeket, az nem nagyon vághatja miről van szó, dehát ez amerikában nem kérdés, márpedig, elsősorban nekik készült a film.
  • Szolnokboy1
    arról nem is beszélve, hogy az Avengers-t is említi, szal... Nick Fury film úgy néz ki lesz, az Avengershez már három karakter (Hulk, IronMan, Nick Fury) megvan még kell egy Thor egy Amerika Kapitány meg egy Ant Man és kész az Avengers film :) Sztem itt nem lesz annyi gond a jogokkal, mint a Justice League esetében.
  • diegho
    most néztem meg. nagyon bejön. jó poénok, akciójelenetek se full komolyra véve, ahogy kell. nálam jeles.
  • winnie
    kedves kikacsintás, hogy nick fury is megjelenik a filmben, előkészítik a terepet egy esetleges nick fury-filmhez.
  • szasz85
    Biztos megkéri Ironmant hogy segítsen neki jumpereket fogni.
    A viccet félretéve nyílvánvalóan a következő részben lesz fontos a karaktere.
  • adios
    sztem nagyon jó film,számomra mindenképpen az egyik legjobban sikerült képregényes adaptáció.(bár lehet kicsit elfogult vagyok,mert az egyik marvel hősöm):)
  • onimusha
    tegnap este láttam és nagyon bejött, szerintem még 1x meg fogom nézni
  • Landor
    waaa köszi! nem is értettem mit keres a creditben Samuel L. Jackson!
    mondjuk most meg azt nem értem mit keresett egyáltalán a film végén :D
  • szasz85
    Szerdán néztem és nagyon tetszett. Az a 95% abszolút érthető.
    Vannak benne eléggé kiszámítható dolgok, de ne várjunk már megoldhatatlan rejtélyeket egy képregényadaptációtol.

A "grafikával" sincs semmi probléma, nagyon jól néz ki az egész film.
    Szórakoztató, tele van poénokkal, szövegileg és látványra is. A végleges Ironman páncélzat Tony Stark-ra helyezése például igencsak emlékeztet arra a Starcraft 2-es marine összeszerelős renderre. ^^

Ja és itt a vége ha esetleg valaki lemaradt volna:
  • Loverman
    újságíróknak és kritikusoknak van elővetítés
  • Landor
    aki nem várta meg a feliratok végét, az már megint pórul járt

nabazdmeg...
  • kukacS3K
    most akkor amerikában nem adják itthon viszont már igen? mert az fura
  • winnie
    batman elősztorija valóban jobban lett megoldva, de azért ez is elfért.

ellenben, amin én megdöbbentem, hogy mennyire durván imádják a kritikus amerikában a filmet: http://www.rottentomatoes.com/m/iron_man/

113 jó és 5 rossz kritika - nem is tudom, hogy 95%-os aránnyal mikor állt utoljára képregényfilm. (oké, persze most jön a f*kahad, hogy a kritikusok hülyeségeket írnak, hogy sz*r a film, de akkor is figyelemreméltó a dolog és, ha a nép is veszi a lapot, akkor tuti a 2. rész.)
  • neptum
    én erre akarok majd elmenni a moziba és ahogy olvastam a kritikát 1 jegyárat simán megér de csak a hónap közepén lesz itt a mozikba.
  • carville
    Én tegnap láttam a filemt és ezzel a kritikával 99%-ig egyet értek, talán azt mondanám hogy valóban hosszura nyúlt Vasember készítgetést is érdekesnek találtam, ennek ellenére viszont ha megtudták volna oldani kevesebb is elég lett volna, hogy nagyobb hangsúly legyen a film második részén. Így olyan nulladik epizód szaga van a dolognak, míg Batman a "megszületős" eleje után is képes volt úgy folytatni a filemt hogy igazi első résznek érezhessem, ne prológusnak.
    Emiatt viszont várom és remélem hogy lesz folytatás, mert kár lenne az előtt befejezni, hogy valóban elkezdték volna.