Sanctuary

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

öregharcsa
ezt jelenleg jobban várom mint az SGU-t...

http://pspfilez.extra.hu/

Fabio Capello
yap, csak úgy mint tavaly :]

Agamemnon
Akkor az SGU-val egyszerre.

<#worship><#worship>

REAL MADRID

Fabio Capello
A harmadik évad szeptember 28-án indul majd

Ehhh az még elég messze van 😞

Bulykin
hát a 2.évadot októberben kezdték, gondolom a3.at is akkor fogják<#nemtudom>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Andr0
elvileg ugyan akkor mikor az SGU 2. szezon indul, 2010 õsze. ha majd lesz dátum akkor beírom 😄 de még nem találtam.

Armin & Ayu fan

Mikor várható a folytatás ?

Bulykin
A Sanctuary 3. évad 20 részes lesz.

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

precision
hahaha, a tánc szerintem is sok volt... de kétségtelen, hogy még mindig jobb volt mint ez 😊
nekem vhogy ez ugrott be miközben néztem azt a részt 😄

Bazinga!

Fabio Capello
Hát ez kurvajóóó volt 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lehet hogy felesleges volt a tánc, de kurvajól tolta 😄

Amúgy ha tippelnem kéne, azt mondanám, azért hozatott létre BB-vel szárazföldet, mert

1., Meg akarja csinálni a Pangeát, mintha valami ilyesmit magyarázott volna Helen

2., Talán az a sziget lett volna az egyetlen biztonságos hely, ha Bertha akcióba lendül.

Carson dokinak meg külön örültem, jó színész a pali, nagy kár hogy egy mocskos hátbadöfõs gennyláda szerepét kapta :/

Bulykin
Will szerintem azért él még mert helyrepofozták Magnusék amikor a szíve leállt

Hmmm. A elsõ rész fináléja azért jobban tetszett.

Ez a tánc minek kellett? Ettõl eltekintve jó rész, bár aki kitalálta, hogy Kali egy pók az nem normális(igen van egy kis fóbiám). Remélem a megoldás nem az lesz, hogy a hullámok centruma túl távol van a szárazföldtõl ezért elveszti erejét és semmivé lesz. Elég olcsó lenne... Amúgy Will, hogy a francba él még? Elvileg halottnak kéne lennie a kis pók nélkül.

Bulykin
gyoh<#wow2> hatalmas volt az évadzáró!!! egy "picike" cliffhangerrel a végén😊
azt a táncot azért kihagytam volna😄 és nekem nem tetszik hogy Will ilyen módon tud kommunikálni a Big Berthával...igaz a csajszi dögös>< és hát Big Bertha tényleg biiiiiig
Minek akarták létrehozni azt a szigetet?

go Bertha go! kúrvakíváncsi vagyok mit hoznak ki ebbõl^^
én egy kisebb apokalipszist várok

öregharcsa
ha jól vettem ki a cikkbõl akkor õsszel várhat csak 😞 ..de legalább jön 😊)

cikk

jó kis évadzáró volt..még néztem volna pár részt, kár hogy ilyen rövid volt az évad ...

Hát nagyon jó lett az évadzáró!Elég kemény cliffhanger-el lett vége. 😊
Már várom a 3ik évad nyitó részét, mert most eléggé nagy szarban van mindenki. Tudja valaki hogy mikor folytatódik a sorozat?
Agamemnon69
Jah, Bigfoot nagyokat szokott alakítani 😄

SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild

Bulykin
jaja, tényleg yooo volt😊 nekem kúrvára tetszettek a liftes jelenetek😄 Bigfoot és a csajszi^^

Agamemnon69
A duplarész elõtti egészen jó volt, legalább megtudtuk, hogy mitõl is olyan XY, amilyen 😊

Bulykin
Cooper19 elkezdte az évadzáró fordítását, idõigényes mivel duplarész...
állítólag kecinagy lesz😄 egybe fogom nézni az uccsó 4 részt, még az elõzõ 2-t se láttam...

öregharcsa
az nem is baj, de megérdemeltek volna egy normál kiírást a népek...mint a szöszi csaj...(bár lehet hogy terveik vannak velük...nem lepõdnék meg)

Kell a pénz a CGI-re 😄

REAL MADRID

Január 8.

Bulykin
aha...😛

Fabio Capello
Apropó, mikor jön a második évad folytatása?

öregharcsa
hello!

az elsõ évad jó volt beetetésnek számomra ..
most vártam egy kicsit hogy összegyûljön annyi rész aminek úgy unalmasabb óráimban nekiülhetek...
megnéztem s2.1-10ig...hát mint mondjak ..sokkal jobb mint az elsõ bár látszik hogy csökkent az anyagi támogatás, mivel nagyon gyorsan eltûntek a fõbb szereplõk ill a kab(b?)al féle szálat is gyorsan elvarták......pedig itt lehetett volna még mit akciózni...

ami nagyon tetszett hogy kissé darkosabbra vették a figurát ..már nem minden fenékig tejfel...az új csaj..hmm...kissé idegesítõ, de megszokható...
remélem a többi rész is ilyen jó lesz legalább...

Bulykin
Daniel Jackson😄😄 jól kigyúrta magát
nem volt rossz rész, de ez a sok kigyúrt állat nem kellett volna oda😄

Bulykin
\O/

Agamemnon
Szuper! <#taps>

Berendelték a 3. évadot 20 részre. <#taps><#taps><#taps><#taps>

REAL MADRID

Agamemnon
Az új rész egész jó volt. Nekem a múlt heti annyira nem jött be. Most legalább az egész csapat szerepelt (és már a fél SG1 is képviselte magát 😄 )

Bulykin
hát igen😄 azon elmosolyodtam😄😄

Fabio Capello
skorpió jobb volt XD mondjuk ez a vámpírtintahal elnevezés se rossz 😛

Bulykin
én már vmi szuper lényt várok, aminek van vmi képessége<#gonosz1>

Azért a skorpió is nagy volt. Bár én annyira nem erõltetném ezeket az ízeltlábú meg csápos lényeket :S

Bulykin
8.rész is jó, nem is kicsit😄 ez is hogy indul már<#wow2> de nem értem miért volt olyan feszült a hangulat Will és Magnus között<#nemtudom>
az a polip meg zsíír😄

Bulykin
kíváncsi vagyok mit mondasz a 2.évadra^^

precision
no, mégiscsak folytatom a sorozatot, a 9. részt néztem meg tegnap (1. évad) és nem bántam meg
tényleg határozottan javult a (szerintem) nagyon gyenge elsõ három részhez képest
nemsokára utolérlek titeket 😊

Bazinga!

Fabio Capello
naugye hogy jóféle volt 😄

<#eljen> Remek rész volt, Erica Cerra <#szeret>

REAL MADRID

Bulykin
hát még a 7.<#wow2> már 1,5 perc után az mondtam h anyááád<#wow2>XD
és a végére egy (szerintem)okos húzás, nagyon jó rész volt, nagyon pörög ez az évad<#eljen>

Agamemnon69
A mostani egész jó volt.

Na végre utolértem magam sorozatokkal és most jöhet a Sanctuary 😄 e04-ben a szuperhõscsávó az hatalmas volt 😄

Kiváncsi leszek mikor adják ki a képregényt 😄DD

REAL MADRID

Fabio Capello
Lol, hetedik rész brutááál 😄

Van egy sacc 50%-os felirat ami saját gyártmányú, ha szerda-csütörtökig nem jön a hosszupuskáról akkor ide is kidobom 😊

Fabio Capello
no, ma este megnézem!: )

Bulykin
6.rész tök pörgõsen indul, bumm bele a közepébe! tetszett nagyon😊 habár tudni lehetett sztem h ki csinálta

Bulykin
elég jól áll, szóval nem hinném hogy veszélyben lenne a folytatás

Agamemnon69
És lesz 3. évad? Vagy hogy szerepelt nézettség terén eddig?

Bulykin
akkor lesz vége a 2.évadnak, egy duplarésszel