374
Társoldalak:
The Legend of the Seeker, The Big Bang Theory, Flashpoint
Sorozatkvíz --> ahol a játék kezdődik...
Deino feat Darkspell -->a fordítók hivatalos oldala!
-
Aerlisz #214 Na most egy baromi nagy csalódás... ennél nagyobb nem is lehetne... Vasárnap van, megyek vissza a koliba... megakkartam nézni erre nem jó a felirat. csak részleges... -
Aerlisz #213 ÓÓÓÓ Nagyon köszönöm! Nagyon köszönöm! most töltöm! MIngyárt lenn lesz hhúúúú be vagyok sózva! KÖSZ!!! -
#212 rész: eztv.it
sub: hosszupuskasub.com -
Aerlisz #211 VAN? Já de jóóóh! Hogy tudom letölteni a részt ? meg felriíratott? -
#210 remélem passzol a 720p -hez is... időzítéshez nem értek sajnos :| -
#209 már van -
#208 én is a feliratra várok
hosszupuska fórumon mintha azt olvastam volna hogy péntekre meglesz -
Aerlisz #207 NA mien valamit lehet tudni róla??? -
#206 "a Syfy-on bemutatkozó, tavaly még az SGU nyomában lihegő Sanctuary pedig jobb nézettséget hozott, mint a Haven. Meg az SGU. Jöhet a 4. évad? Csak maradjanak a számok."
ha van nem hivatalos de jó minőségű felirat akkor linkelhetitek -
#205 Mekkora rész volt!! neeee nagyon nagy! 2 év alatt nagyon kinőtte magát a sorozat!! Csak így tovább! -
#204 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1209570564&no=182]#182[/URL] -
Aerlisz #203 JAja nagyon nagy... végre normális minőségbe...
Amúgy nem 15ikére volt kiírva? NA mindegy az a lényeg hogy Jönjönjön! -
#202 juj:O nagyon lájk! :D -
#201 hétvégén indul az új évad!
-
Aerlisz #200 NA még 8 nap... Utána még a fordítás és jöhet a nagy Sanctuary Maraton...(részenként) Am már kezdenek uncsik lennik az 1-2. évados részek... tegnap este néztem meg a Seasson 2 Sleepers-t.
Nikolát azt sajnáltam... félvámpírnak jobban szeretem... DE most tárgyakat mozgat gondolattal vagy a fémet? -
Aerlisz #199 ó de várom már! Nagyon be vagyok sózva. Azt sajnálom hogy a mostani Kábel tv szolgáltatónk elvette az Axn Sci-fi-t, mondjuk oda csak egypór hónap mulva ment volna vagy év mulva... amúgy léci írjátok meg hogy honnan tudom letölteni a részeket meg a feliratokat.. nagyon-nagyon megköszöném! -
#198 én is fordítok két sorozatot.. történetesen ugye az első évadot Deioék fordították, aztán 2 évadra átkerült Fatalka2003-hoz és most fatalka2003 leadta és a 3. évadot Salaander fogja fordítani >> http://twitter.com/Salaander
Edit: ja és a kérdésre válaszolva, őő nem ismerem Salaander munkáit, so nem tudom milyen gyorsan szokott elkészülni, de biztos igyekszik majd. -
#197 általában már másnap, legrosszabb esetben egy hét szokott lenni a fordítás, bár nem tudom deinoék folytatják e idén... -
Aerlisz #196 Üdv. Van valakinek fordító haverja? Vagy valahonnan valami fordító ismerőse vagy hogy miután amerkikában megjelent hány héttel, vagy hónapal lehet felirattal nézni? -
Aerlisz #195 nee :D inkább köszi mindenkinek hogy írjátok :D vannak olyan lusta emberek mint én aki csak nézi de nem jár utána :D -
#194 Most akkor én is beírjam, hogy tovább folytassuk a topicot? :D -
#193 még jó hogy én meg 8 posttal előtted nem írtam :D -
Reg5 #192 Még jó hogy én nem ezt írtam pont előtted... -
#191 2010-Oct-15 Sanctuary (US) 03x01 Season 3, Episode 1 -
Reg5 #190 Új kezdési dátum okt. 15 :( -
Aerlisz #189 én?
Sanctuary fan vagyok :D -
Reg5 #188 Hogy keveredtél ide? -
Aerlisz #187 oké :D
nem offolok :D -
#186 Nem mintha ne lenne offtopic teljesen, de úgyse veszi el másik beszélgetéstől a helyet. :)
Nem, a Caprica a BSG (Battlestar Galactica) után készült és teljesen különálló sorozat, de ugyanabban a világban és jóval korábbi időszakban játszódik. -
Aerlisz #185 Jah értem... Annak az első évada? -
#184 BSG előzmény, hogy alakultak ki a Cylonok, ilyesmik. -
Aerlisz #183 Ne röhögjetek ki de mi az a Caprica? BSG?
Amúgy Ashley-ről semmit nem lehet tudni? Semmit nem szivárogtattak ki? -
#182 akkor ezt nem mondtam még itt? Sanctuary 2.5 hetet késik okt 15én van a start péntek 10kor.
"Sanctuary Season 3 will now be back on FRIDAY, Oct. 15, 10pm."
Caprica 3 hónapot jött előre októberben kezdődik Caprica IS! SGU maradt 28án. -
Reg5 #181 Illetve 29-én szerdán kezdődik. -
Reg5 #180 Nem. Ha minden igaz akkor az SGU a Capricával fog menni keddenként, a Sanctuary pedig marad pénteki napon. -
#179 Az új évad SZEPTEMBER 28-án indul az SG:U-val együtt. -
#178 hát egyhamar ne reménykedj, a 3.évad még el sem kezdődött :D
fordítója az van a sorozatnak, viszonylag hamar el szokott készülni a feliratokkal szerintem -
Aerlisz #177 Üdv. Nyáron kezdtem elnézni az axn sci-fin az 2. évadott és nagyon megtetszett... ezért elkezdtem nézni közbe az elsőt... azt egypár nap allat kivégeztem... szóval láttam az első évadott és a második évadott és nagyon izgatottan várom a harmadikat!
Esetleg tudtok valamit arról hogy mikor jön hozzánk is? Vagy felirat mikor lesz? Vagy hogy Ashley vissza tér-e mer ő volt a kedvenc szereplőm csak hát kinyírták :D -
#176 Nagyon jó, köszi a linket! -
#175 3.évad előzetes