Sanctuary

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Agamemnon69
mi-mi?

SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild

Bulykin
"a Sanctuary január 15-én búcsúzik a 2. évadtól egy duplarésszel."

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Fabio Capello
ááá hát ez király volt

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bár talán annyival meg lehetett volna bolondítani, hogy nem ez a "lény" mutatja meg amikor ott van, hanem mondjuk most ez így elül, és pár hónappal késõbb megy Hondurasba és megint elõkerül a dolog.

No de Kate meg Will? 😄 pedig szurkoltam Henrynek, végre neki is összejöjjön vmi numera 😄

Bulykin
szerintem meg nagyon fasza volt<#gonosz1>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Agamemnon
Nekem annyira nem jött be, nem szeretem az ilyen stílusú részeket. De azért megnézem majd mégegyszer magyar felirattal is 😊

Fabio Capello
estig spoiler pls, csak akkor tudom megnézni 😊

Bulykin
" Sanctuary 2x05, borzongató posztapok durvulás kész, beküldve. "

felirat hosszupuskán😊 a fenti szöveg pedig nagyon kíváncsivá tett<#wow2><#vigyor3>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Fabio Capello
hosszúpuskát most néztem, úgy tûnik Salaander lemondott arról, hogy tovább fordítson, a kiírás szerint Cooper19 és falatka2003 fordítja mostantól

Malakai
Ki lett írva, csatorna felöli döntés. Persze mostmár védekeznek az Ashley fanok felõl, hogy nincs végleges scifi halál, de egy Emilie interjúból egyértelmûen kiderül, hogy kiírták és nem csak pár részre tûnt el egy feltámadásig...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Agamemnon
Kate valahogy közel sem olyan szimpi, mint Ashley volt, szóval reménykedek, hogy visszatér.

Az új rész angol feliratára nem biztos, hogy érdemes várni, mi? Bár azért alszok rá egyet, hátha holnap már legalább angolul fent lesz valahol a neten...

N3TuddKi
Valószinû, hogy Kate váltja. Esetleg évadvégi fordulatként visszatérhet, de erre kicsi esélyt látok személy szerint.

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Fabio Capello
Hmm... vicces rész volt no 😄

viszont örülök hogy Kate jó útra tért, most hogy nincs Ashley, elkél egy jó csaj 😄

Andr0
remélem nem de nincs hivatalos infóm

Armin & Ayu fan

Agamemnon
Igen, bár én is ismerek egy-két hölgyet, aki szereti ezeket a sorozatokat.

De hogy visszatérjünk a témához, Ashley-t most akkor végleg kiírták a sorozatból? (spoilter-ben is jöhet a válasz, ha tudja valaki)

N3TuddKi
Tedd hozzá, hogy lány és annyira nem kellene, hogy érdekeljék ezek a nõi szemmel idõnként "fura" sorozatok.

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Bulykin
háááát, ez a rész jó is volt meg nem is...kicsit gagyi, de izgalmas és vicces😄

Agamemnon
Hát igen, bár gondolom ez némi magánéleti áldozatokkal is jár...

Fabio Capello
hjam, kb.

szerencsétlen cicmax meg a belét is kidolgozza a 3-4 premiersorozat részeinek fordításával, eddig átlag két napon belül mind megvolt, nem semmi az az ember 😄

Agamemnon69
Szombaton délelõtt azt írta hosszupuska fórumán, hogy már kész az elsõ 10 perc...

Bulykin
el se kezdi sose?😄😄 lol

Fabio Capello
de a vicc az, hogy Salaander mindig bejelenti hogy elkezdi, aztán semmi...

Agamemnon
Thx <#worship>

Laczyi
Köszönöm !
Bulykin

Agamemnon69
Akkor nem csak én nem találtam meg 😊

Malakai
Máig nincs angol se...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Bulykin
én nem is az õ feliratával nézen😄😄

" © Cooper19 tegnap 21:32
Sanctuary 2x04 HDTV-XII ami tõlem és fülemtõl telik, megteszem, de még reménykedem egy angol feliratban péntekig.
Mindenkitõl bocs a csúszásért, nem rajtam múlott. "

Agamemnon
2x4 feliratot talált valaki? Salaander nem úgy tûnik, mint aki fordítaná 😞

Andr0
a végén ugyis kiderül hogy...

Ashley ÉL!!! *remény hal meg utoljára*

Armin & Ayu fan

Bulykin
most össze vagyok zavarodva...😄
40percig hitegetik az embert h Ash él, erre a végén eltemetik😄 wut?

btw. nice dog<#idiota>

Oziris666
Köszi

Bulykin
3.rész hunsub
csak mert már rég kész és hosszupuskán még nincs is kint😄

Andr0
Ashley csak nem halt meg? <#schmoll2> nagyon szeretem a karakterét so sose élném túl ha meghalna😄😄 amugy szerintem a 2. évad nagyából errõl fog szólni hogy lealázzák a szövetséget so izgis 2. évadot várhatunk😄😄

Armin & Ayu fan

Oziris666
Vendég szerepelni fog a Smallvilleben a szinésznõ ugyh fene tudja...

Bulykin
megnéztem én is...durva<#taps>
nagyon bekezdtek😄
Ashley meg...<#wow2>

Fabio Capello
ááá pedig az õ vetkõzõs részeit de bírtam 😄

Igen néztem én is, bár azt bárki szerkesztheti úgy tudom. Max azt tudom elképzelni, hogy nem porladtak el, csak nagyon megégtek.
Egyébként reméltem, hogy ezeket a sorozatos támadásokat a Menedékek ellen az egész évadra írják 😊 Kicsit mintha össze lett volna csapva. Clara Griffin is odalett :S

REAL MADRID

grebber
Nem tudom ilyen szempontból imdb mennyire mérvadó de ott 26 rész van írva a nevéhez és mint tudjuk annyi rész még nem volt.

Next PC upgrade: 2022

Pedig nagyon úgy tûnik :S

REAL MADRID

Fabio Capello
Nos, megvolt a második rész, hát ez brutális volt 😄

Az azért érdekelne, hogy Ashley meghalt e... A sorozat szempontjából nagy veszteség lenne 😄

Oziris666
Iszonyat bekezdtek a 2.szériával!

Bulykin
nah így már érthetõ(geekxD) thx
a Bigfoot meg nagy tag
remélem nem patkol el

Magiszter
Tényleg jó rész volt.

válasz a kérdésedre:
Ashley agyára nyomtak egy format c: -t és új oprendszert húztak rá (ergo Ashley mint személyiség halott). Bigfoot-ot pedig megfertõzte az a cucc amit a Kabbala terjesztett hogy gyilkos szörnyeket csináljanak a természetfelettiekbõl. Ettõl elméletileg megõrülnek, majd meghalnak.

Bulykin
kúrvajó rész volt, ott folytatták, ahol abbahagyták😊
egy dolgot nem értek...most akkor
Ashley meghalt? és úgy írányítják valahogy? meg mi baja van a "szolgának" asszem Bigfoot a neve...miért beteg? lehet lemaradtam vmirõlxD

Bulykin
jaja...

MerlinW
Ööö akkor ketten fordítják😊 Salaander felirata van a puskán.

[merlinw.org]

Úgy döntöttünk továbbra is kitesszük a blogra a feliratokat, aki esetleg onnan töltené, most is meg fogja találni.

MerlinW: Cooper19 lett a fordító.

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

MerlinW
Salaander lett a fordító, hosszúpuskáról tölthetõ a felirat.

[merlinw.org]

Bulykin
Sanctuary US S02E01 End of Nights Part 1 HDTV XviD-FQM
<#vigyor2>

Bulykin
"Sajnálattal kell közölnünk, hogy évadkezdet elõtt egy héttel meg kell válnunk a Sanctuary fordításától. Sajnos az idõnkbe nem fér bele, nincs/nem lesz annyi szabadidõnk, mint tavaly. Nagyon nem szívesen tesszük, de jelen pillanatban nem látunk más megoldást a megfelelõ minõségû és gyorsaságú feliratok elkészültére.

Jelenleg tehát maradunk négyen, a novemberi Seeker kezdet után pedig felülvizsgáljuk a dolgot, és meglátjuk mi sül ki belõle. Ha még úgy is sok lesz, van rá esély, hogy még egytõl megválunk, de ez még bõven a jövõ zenéje."

remélem lesz aki elvállalja<#wow3>