374

Társoldalak:
The Legend of the Seeker, The Big Bang Theory, Flashpoint

Sorozatkvíz --> ahol a játék kezdődik...

Deino feat Darkspell -->a fordítók hivatalos oldala!

• öregharcsa
    ezt jelenleg jobban várom mint az SGU-t...
  • Fabio Capello
    yap, csak úgy mint tavaly :]
  • Agamemnon
    Akkor az SGU-val egyszerre.
  • Monoton
  • Fabio Capello
    A harmadik évad szeptember 28-án indul majd
  • krisz073
    Ehhh az még elég messze van :(
  • Bulykin
    hát a 2.évadot októberben kezdték, gondolom a3.at is akkor fogják
  • Andr0
    elvileg ugyan akkor mikor az SGU 2. szezon indul, 2010 ősze. ha majd lesz dátum akkor beírom :D de még nem találtam.
  • krisz073
    Mikor várható a folytatás ?
  • Bulykin
    A Sanctuary 3. évad 20 részes lesz.
  • precision
    hahaha, a tánc szerintem is sok volt... de kétségtelen, hogy még mindig jobb volt mint ez :)
    nekem vhogy ez ugrott be miközben néztem azt a részt :D
  • Fabio Capello
    Hát ez kurvajóóó volt :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Lehet hogy felesleges volt a tánc, de kurvajól tolta :D

Amúgy ha tippelnem kéne, azt mondanám, azért hozatott létre BB-vel szárazföldet, mert

1., Meg akarja csinálni a Pangeát, mintha valami ilyesmit magyarázott volna Helen

2., Talán az a sziget lett volna az egyetlen biztonságos hely, ha Bertha akcióba lendül.

Carson dokinak meg külön örültem, jó színész a pali, nagy kár hogy egy mocskos hátbadöfős gennyláda szerepét kapta :/
  • Bulykin
    Will szerintem azért él még mert helyrepofozták Magnusék amikor a szíve leállt
  • Reg5
    Hmmm. A első rész fináléja azért jobban tetszett.

Ez a tánc minek kellett? Ettől eltekintve jó rész, bár aki kitalálta, hogy Kali egy pók az nem normális(igen van egy kis fóbiám). Remélem a megoldás nem az lesz, hogy a hullámok centruma túl távol van a szárazföldtől ezért elveszti erejét és semmivé lesz. Elég olcsó lenne... Amúgy Will, hogy a francba él még? Elvileg halottnak kéne lennie a kis pók nélkül.
  • Bulykin
    gyoh hatalmas volt az évadzáró!!! egy "picike" cliffhangerrel a végén:)
    azt a táncot azért kihagytam volna:D és nekem nem tetszik hogy Will ilyen módon tud kommunikálni a Big Berthával...igaz a csajszi dögös>< és hát Big Bertha tényleg biiiiiig
    Minek akarták létrehozni azt a szigetet?

go Bertha go! kúrvakíváncsi vagyok mit hoznak ki ebből^^
    én egy kisebb apokalipszist várok
  • öregharcsa
    ha jól vettem ki a cikkből akkor ősszel várhat csak :( ..de legalább jön :))

cikk

jó kis évadzáró volt..még néztem volna pár részt, kár hogy ilyen rövid volt az évad ...
  • asd16
    Hát nagyon jó lett az évadzáró!Elég kemény cliffhanger-el lett vége. :)
    Már várom a 3ik évad nyitó részét, mert most eléggé nagy szarban van mindenki. Tudja valaki hogy mikor folytatódik a sorozat?
  • Agamemnon69
    Jah, Bigfoot nagyokat szokott alakítani :D
  • Bulykin
    jaja, tényleg yooo volt:) nekem kúrvára tetszettek a liftes jelenetek:D Bigfoot és a csajszi^^
  • Agamemnon69
    A duplarész előtti egészen jó volt, legalább megtudtuk, hogy mitől is olyan XY, amilyen :)
  • Bulykin
    Cooper19 elkezdte az évadzáró fordítását, időigényes mivel duplarész...
    állítólag kecinagy lesz:D egybe fogom nézni az uccsó 4 részt, még az előző 2-t se láttam...
  • öregharcsa
    az nem is baj, de megérdemeltek volna egy normál kiírást a népek...mint a szöszi csaj...(bár lehet hogy terveik vannak velük...nem lepődnék meg)
  • Monoton
    Kell a pénz a CGI-re :D
  • Reg5
    Január 8.
  • Bulykin
    aha...:P
  • Fabio Capello
    Apropó, mikor jön a második évad folytatása?
  • öregharcsa
    hello!

az első évad jó volt beetetésnek számomra ..
    most vártam egy kicsit hogy összegyűljön annyi rész aminek úgy unalmasabb óráimban nekiülhetek...
    megnéztem s2.1-10ig...hát mint mondjak ..sokkal jobb mint az első bár látszik hogy csökkent az anyagi támogatás, mivel nagyon gyorsan eltűntek a főbb szereplők ill a kab(b?)al féle szálat is gyorsan elvarták......pedig itt lehetett volna még mit akciózni...

ami nagyon tetszett hogy kissé darkosabbra vették a figurát ..már nem minden fenékig tejfel...az új csaj..hmm...kissé idegesítő, de megszokható...
    remélem a többi rész is ilyen jó lesz legalább...
  • Bulykin
    Daniel Jackson:D:D jól kigyúrta magát
    nem volt rossz rész, de ez a sok kigyúrt állat nem kellett volna oda:D
  • Bulykin
    \O/
  • Agamemnon
    Szuper!
  • Monoton
    Berendelték a 3. évadot 20 részre.
  • Agamemnon
    Az új rész egész jó volt. Nekem a múlt heti annyira nem jött be. Most legalább az egész csapat szerepelt (és már a fél SG1 is képviselte magát :D )
  • Bulykin
    hát igen:D azon elmosolyodtam:D:D
  • Fabio Capello
    skorpió jobb volt XD mondjuk ez a vámpírtintahal elnevezés se rossz :P
  • Bulykin
    én már vmi szuper lényt várok, aminek van vmi képessége
  • Reg5
    Azért a skorpió is nagy volt. Bár én annyira nem erőltetném ezeket az ízeltlábú meg csápos lényeket :S
  • Bulykin
    8.rész is jó, nem is kicsit:D ez is hogy indul már de nem értem miért volt olyan feszült a hangulat Will és Magnus között
    az a polip meg zsíír:D
  • Bulykin
    kíváncsi vagyok mit mondasz a 2.évadra^^
  • precision
    no, mégiscsak folytatom a sorozatot, a 9. részt néztem meg tegnap (1. évad) és nem bántam meg
    tényleg határozottan javult a (szerintem) nagyon gyenge első három részhez képest
    nemsokára utolérlek titeket :)
  • Fabio Capello
    naugye hogy jóféle volt :D