374
Társoldalak:
The Legend of the Seeker, The Big Bang Theory, Flashpoint
Sorozatkvíz --> ahol a játék kezdődik...
Deino feat Darkspell -->a fordítók hivatalos oldala!
-
#174 ezt jelenleg jobban várom mint az SGU-t... -
#173 yap, csak úgy mint tavaly :] -
#172 Akkor az SGU-val egyszerre. -
Monoton #171 -
#170 A harmadik évad szeptember 28-án indul majd -
krisz073 #169 Ehhh az még elég messze van :( -
#168 hát a 2.évadot októberben kezdték, gondolom a3.at is akkor fogják -
#167 elvileg ugyan akkor mikor az SGU 2. szezon indul, 2010 ősze. ha majd lesz dátum akkor beírom :D de még nem találtam. -
krisz073 #166 Mikor várható a folytatás ? -
#165 A Sanctuary 3. évad 20 részes lesz. -
#164 hahaha, a tánc szerintem is sok volt... de kétségtelen, hogy még mindig jobb volt mint ez :)
nekem vhogy ez ugrott be miközben néztem azt a részt :D -
#163 Hát ez kurvajóóó volt :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lehet hogy felesleges volt a tánc, de kurvajól tolta :D
Amúgy ha tippelnem kéne, azt mondanám, azért hozatott létre BB-vel szárazföldet, mert
1., Meg akarja csinálni a Pangeát, mintha valami ilyesmit magyarázott volna Helen
2., Talán az a sziget lett volna az egyetlen biztonságos hely, ha Bertha akcióba lendül.
Carson dokinak meg külön örültem, jó színész a pali, nagy kár hogy egy mocskos hátbadöfős gennyláda szerepét kapta :/ -
#162 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Will szerintem azért él még mert helyrepofozták Magnusék amikor a szíve leállt -
Reg5 #161 Hmmm. A első rész fináléja azért jobban tetszett.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez a tánc minek kellett? Ettől eltekintve jó rész, bár aki kitalálta, hogy Kali egy pók az nem normális(igen van egy kis fóbiám). Remélem a megoldás nem az lesz, hogy a hullámok centruma túl távol van a szárazföldtől ezért elveszti erejét és semmivé lesz. Elég olcsó lenne... Amúgy Will, hogy a francba él még? Elvileg halottnak kéne lennie a kis pók nélkül. -
#160 gyoh hatalmas volt az évadzáró!!! egy "picike" cliffhangerrel a végén:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azt a táncot azért kihagytam volna:D és nekem nem tetszik hogy Will ilyen módon tud kommunikálni a Big Berthával...igaz a csajszi dögös>< és hát Big Bertha tényleg biiiiiig
Minek akarták létrehozni azt a szigetet?
go Bertha go! kúrvakíváncsi vagyok mit hoznak ki ebből^^SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én egy kisebb apokalipszist várok -
#159 ha jól vettem ki a cikkből akkor ősszel várhat csak :( ..de legalább jön :))
cikk
jó kis évadzáró volt..még néztem volna pár részt, kár hogy ilyen rövid volt az évad ... -
asd16 #158 Hát nagyon jó lett az évadzáró!Elég kemény cliffhanger-el lett vége. :)
Már várom a 3ik évad nyitó részét, mert most eléggé nagy szarban van mindenki. Tudja valaki hogy mikor folytatódik a sorozat? -
#157 Jah, Bigfoot nagyokat szokott alakítani :D -
#156 jaja, tényleg yooo volt:) nekem kúrvára tetszettek a liftes jelenetek:D Bigfoot és a csajszi^^ -
#155 A duplarész előtti egészen jó volt, legalább megtudtuk, hogy mitől is olyan XY, amilyen :) -
#154 Cooper19 elkezdte az évadzáró fordítását, időigényes mivel duplarész...
állítólag kecinagy lesz:D egybe fogom nézni az uccsó 4 részt, még az előző 2-t se láttam... -
#153 az nem is baj, de megérdemeltek volna egy normál kiírást a népek...mint a szöszi csaj...(bár lehet hogy terveik vannak velük...nem lepődnék meg) -
Monoton #152 Kell a pénz a CGI-re :D -
Reg5 #151 Január 8. -
#150 aha...:P -
#149 Apropó, mikor jön a második évad folytatása? -
#148 hello!
az első évad jó volt beetetésnek számomra ..
most vártam egy kicsit hogy összegyűljön annyi rész aminek úgy unalmasabb óráimban nekiülhetek...
megnéztem s2.1-10ig...hát mint mondjak ..sokkal jobb mint az első bár látszik hogy csökkent az anyagi támogatás, mivel nagyon gyorsan eltűntek a főbb szereplők ill a kab(b?)al féle szálat is gyorsan elvarták......pedig itt lehetett volna még mit akciózni...
ami nagyon tetszett hogy kissé darkosabbra vették a figurát ..már nem minden fenékig tejfel...az új csaj..hmm...kissé idegesítő, de megszokható...
remélem a többi rész is ilyen jó lesz legalább... -
#147 Daniel Jackson:D:D jól kigyúrta magát
nem volt rossz rész, de ez a sok kigyúrt állat nem kellett volna oda:D -
#146 \O/ -
#145 Szuper! -
Monoton #144 Berendelték a 3. évadot 20 részre. -
#143 Az új rész egész jó volt. Nekem a múlt heti annyira nem jött be. Most legalább az egész csapat szerepelt (és már a fél SG1 is képviselte magát :D ) -
#142 hát igen:D azon elmosolyodtam:D:D -
#141 skorpió jobb volt XD mondjuk ez a vámpírtintahal elnevezés se rossz :P -
#140 én már vmi szuper lényt várok, aminek van vmi képessége -
Reg5 #139 Azért a skorpió is nagy volt. Bár én annyira nem erőltetném ezeket az ízeltlábú meg csápos lényeket :S -
#138 8.rész is jó, nem is kicsit:D ez is hogy indul már de nem értem miért volt olyan feszült a hangulat Will és Magnus között
az a polip meg zsíír:D -
#137 kíváncsi vagyok mit mondasz a 2.évadra^^ -
#136 no, mégiscsak folytatom a sorozatot, a 9. részt néztem meg tegnap (1. évad) és nem bántam meg
tényleg határozottan javult a (szerintem) nagyon gyenge első három részhez képest
nemsokára utolérlek titeket :) -
#135 naugye hogy jóféle volt :D