374
Társoldalak:
The Legend of the Seeker, The Big Bang Theory, Flashpoint
Sorozatkvíz --> ahol a játék kezdődik...
Deino feat Darkspell -->a fordítók hivatalos oldala!
-
#254 első évad 13 részes volt
a második évad 10 részes volt mint ez a mostani harmadik is :)
midseason kábelsorozat, nem szokatlan az ilyen
engem a rohadt nagy cliffhanger zavar inkább :) mer nem tudni, hogy most akkor mi van :) -
#253 nekem semmi úgy tűnik a készítők fogták rövidre az idei évadot:D -
#252 miért, mi bajod volt a 10. résszel? :) -
#251 akkor megköszönjük az eddig figyelmet a sorozatnak vége. :D (mai rész alapján:D) -
#250 egyet kell értenem veled...sajnos...a rajongás nálam is megvan csak a filmek nem érik el azt a színvonalat amiért továbbra is érdemes lenne rajongani érte...ez van, majd remélhetőleg lesz jobb is... -
#249 Bár nagy SG rajongó vagyok, de az SGU-t messze veri a Sanctuary... szvsz -
#248 nem mondom hogy néha nem gagyi...de azért jó :D -
#247 hát igen, sajnos... -
Reg5 #246 SGU-t 4-500k-val kevesebben nézik. -
#245 NEMÁR!!! Ezt a gagyit? :( Hihetetlen
(harmadik évad első része után kukáztam: fos sztori + karakterek irritálóak - Will)
Ezek után minimum egy SGU harmadik évad berendelés..... -
#244 \o/ -
Reg5 #243 4. évad berendelve! -
#242 3x07 magyar sub deino feat darkspelltől. -
#241 magyar subról...
Deino feat Darkspell
Darkspell írta még hogy:
"Meglepőnek éppenséggel nem mondanám, mert azért várható volt, mégis rossz hír: Salaander leadta a fordítást, időhiány miatt. Nekem egyedül vinni biztosan nincs elég időm/erőm, szóval… Ha valaki szeretne beszállni, főleg nyersfordításba, talán működne a dolog. Addig is: nos, addig semmi sem lesz." -
#240 angol felirattal nézem, magyar sajnos nincs. -
blackshark #239 angolul nézed a 7.részt? tudtommal felirat még nincs... vagy ha tévedek linkeld már be! thx -
#238 azt tudom, de én még ott nem járok -
#237 ja hát az a rész nekem se jött be bár én mondjuk a 7. részről beszéltem előző postban:D -
#236 hát ez az 5.rész, a Hero II nagyon gáz volt, már az első része se tetszett... o.O -
#235 Tegnapi rész is ütött:D Tetszik ahogy kezelik a főszálat... -
#234 Hetente. -
blackshark #233 Valaki megtudná mondani, hogy mekkora időközönként jelennek meg az epizódok?
Megnéztem a S306-ot is (Animus) és már kíváncsian várom a 7. epizódot is.
Előre is thx! -
#232 pff gyerekek ez nagyon üt ez a 3. évad! szerintem a nézettségi számok és hatványozódtak, nagyon jó lett ez a rész is!
szerk.: amugy visszatérve a készítés módjára, szerintem baszott jót tesz eza CGI "iparnak" hogy ennyire megy a sorozat... -
blackshark #231 Ja erre... -
#230 Arra gondolsz hogy az egészet egy hangárban csinálják és szinte minden ami körülöttük van az animált? legalábbis az eslő évadot így csinálták most már nem tudom. -
blackshark #229 Láttátok a Kulisszák Mögött videókat? Elképzelni se tudtam, hogy így csinálják. Az összeset végignéztem még az interjúkat is.
Van pár olyan vidi is ahol egy csávó Skypon kérdezgeti a főszereplőket. -
Reg5 #228 Nekem már egy ideje nem hiányzik. Az új csaj bár nincs vele egy szinten viszont van humora, lásd 3x03 :D -
blackshark #227 Az előző hozzászólásomhoz->Emlékezzünk csak az StarGate SG-1re. Amikor Daniel felemelkedett őt is gyászolták, lelkileg "eltemették", de 1évad után mégis visszatért. Igaz, hogy eközben néhányszor még szerepelt, de gondolom belefért a másik elfoglaltsága közé amiatt egy időre nem játszott.
Ullerup-nak meg gondolom nincs plussz ideje még a Santcuary-ban is szerepelnie így hát megölték a szerkesztők.
Ha meg vissza is tér szerintem az kivárási idő 1évad lesz is tehát 2-3.évad, mert még összekapja magát, vissza szerkesztik a forgatókönyvbe meg ilyenek...
A remény legyen velünk! :D -
blackshark #226 Üdvözletem mindenkinek!
Gondolkodtam, elemeztem, ügyködtem egy kicsit...hát ez az ÉN véleményem és következtetésem. Mindenki máshogy látja, de úgy gondoltam, hogy fontos lehet és hát leírtam nektek. (aki keresi a választ annak segíthet)
Tehát:
(Ashly halála elég tragikus a sorozat élményére legalábbis nálam.)
Vannak források, infók amik azt bizonyítják, hogy Emilia Ullerup még szerepelni fog esetleg újra főszereplő lesz.
1."A sorozat 3. évadjában még lesz visszatérő szerepe a karakternek."
2.Amikor Helen "halucinál" és Druitt beállít azzal, hogy "Csoda történt" és ott van vele Ashly.
3.Will találkozik a "túlvilágon" Helen apjával, talán ő feléleszti majd vagy ilyesmi...(tuti lesz valami köze hozzá sztem)
4.Gregorián hagyatéka a 28-34. Helen szülinapjára az a titkos hely vagy város. Lehet, hogy egész végig odateleportált Ashly mivel talán az apja megmentette vagy ott lesz a lelke, tudata stb...
5.Druitt a 3.évadban mostanság nem szerepelt, lehet, hogy ő talál rá Ashly-re.
6.Nem hiszem, hogy az egész sorozatból kiírták, esetleg csak ugye a 2-3. évadból.
Véleményem szerint a 3.évad legvégén esetleg a 4.évad elején újra találkoznak Ashly-vel.
Mégegyszer hangsúlyozom, hogy ez csak az én következtetésem!!!
Köszönöm, hogy elolvastátok!
Jah és még valami, ha elérhető a 3.évad 5.részének a felirata kérlek titeket linkeljétek be! THX -
#225 nézegesd azon az oldalon amit kettővel lejjebb linkeltem, am foggalmam sincs -
blackshark #224 Heló!
Nem tudjátok mikor jön ki 3.évad 5.részéhez felírat?Esetleg valaki belinkené?
Köszi! -
Reg5 #223 -
#222 ITT van a 3.évad 4.részéig magyar felirat!!!!!!!! -
#221 Nagyon ott volt ez a rész is ;) Nagyon jó sorozat lett.... -
#220 nahjó most már én is nézném X'D
nem tud vki esetleg nem hivatalos feliratról? hátha lefordította vki... -
#219 nem mi készítjük :/ -
Aerlisz #218 Esetleg nem lehetne olyat hogy lassaban készülnek a feliratok viszont nem csak minden 5.ik mondanton van? -
#217 a 2-hoz nincs felirat ugyan de Deino és Darkspell csinált feliratot a 3. részhez. -
krisz073 #216 Nincs valami infó a feliratról? Már kint van a 3. rész is,de még a 2.-hoz sincs felírat :( -
#215 a rész se annyira jó, látványosnak nagyon az, de én nem dobtam hátast tőle