374

Társoldalak:
The Legend of the Seeker, The Big Bang Theory, Flashpoint

Sorozatkvíz --> ahol a játék kezdődik...

Deino feat Darkspell -->a fordítók hivatalos oldala!

• precision
    első évad 13 részes volt
    a második évad 10 részes volt mint ez a mostani harmadik is :)

midseason kábelsorozat, nem szokatlan az ilyen

engem a rohadt nagy cliffhanger zavar inkább :) mer nem tudni, hogy most akkor mi van :)
  • Andr0
    nekem semmi úgy tűnik a készítők fogták rövidre az idei évadot:D
  • precision
    miért, mi bajod volt a 10. résszel? :)
  • Andr0
    akkor megköszönjük az eddig figyelmet a sorozatnak vége. :D (mai rész alapján:D)
  • öregharcsa
    egyet kell értenem veled...sajnos...a rajongás nálam is megvan csak a filmek nem érik el azt a színvonalat amiért továbbra is érdemes lenne rajongani érte...ez van, majd remélhetőleg lesz jobb is...
  • Agamemnon
    Bár nagy SG rajongó vagyok, de az SGU-t messze veri a Sanctuary... szvsz
  • Bulykin
    nem mondom hogy néha nem gagyi...de azért jó :D
  • stargatelost
    hát igen, sajnos...
  • Reg5
    SGU-t 4-500k-val kevesebben nézik.
  • stargatelost
    NEMÁR!!! Ezt a gagyit? :( Hihetetlen
    (harmadik évad első része után kukáztam: fos sztori + karakterek irritálóak - Will)

Ezek után minimum egy SGU harmadik évad berendelés.....
  • Bulykin
    \o/
  • Reg5
    4. évad berendelve!
  • Andr0
    3x07 magyar sub deino feat darkspelltől.
  • Andr0
    magyar subról...
    Deino feat Darkspell

Darkspell írta még hogy:
    "Meglepőnek éppenséggel nem mondanám, mert azért várható volt, mégis rossz hír: Salaander leadta a fordítást, időhiány miatt. Nekem egyedül vinni biztosan nincs elég időm/erőm, szóval… Ha valaki szeretne beszállni, főleg nyersfordításba, talán működne a dolog. Addig is: nos, addig semmi sem lesz."
  • Andr0
    angol felirattal nézem, magyar sajnos nincs.
  • blackshark
    angolul nézed a 7.részt? tudtommal felirat még nincs... vagy ha tévedek linkeld már be! thx
  • Bulykin
    azt tudom, de én még ott nem járok
  • Andr0
    ja hát az a rész nekem se jött be bár én mondjuk a 7. részről beszéltem előző postban:D
  • Bulykin
    hát ez az 5.rész, a Hero II nagyon gáz volt, már az első része se tetszett... o.O
  • Andr0
    Tegnapi rész is ütött:D Tetszik ahogy kezelik a főszálat...
  • Agamemnon
    Hetente.
  • blackshark
    Valaki megtudná mondani, hogy mekkora időközönként jelennek meg az epizódok?
    Megnéztem a S306-ot is (Animus) és már kíváncsian várom a 7. epizódot is.
    Előre is thx!
  • Andr0
    pff gyerekek ez nagyon üt ez a 3. évad! szerintem a nézettségi számok és hatványozódtak, nagyon jó lett ez a rész is!

szerk.: amugy visszatérve a készítés módjára, szerintem baszott jót tesz eza CGI "iparnak" hogy ennyire megy a sorozat...
  • blackshark
    Ja erre...
  • Andr0
    Arra gondolsz hogy az egészet egy hangárban csinálják és szinte minden ami körülöttük van az animált? legalábbis az eslő évadot így csinálták most már nem tudom.
  • blackshark
    Láttátok a Kulisszák Mögött videókat? Elképzelni se tudtam, hogy így csinálják. Az összeset végignéztem még az interjúkat is.
    Van pár olyan vidi is ahol egy csávó Skypon kérdezgeti a főszereplőket.
  • Reg5
    Nekem már egy ideje nem hiányzik. Az új csaj bár nincs vele egy szinten viszont van humora, lásd 3x03 :D
  • blackshark
    Az előző hozzászólásomhoz->Emlékezzünk csak az StarGate SG-1re. Amikor Daniel felemelkedett őt is gyászolták, lelkileg "eltemették", de 1évad után mégis visszatért. Igaz, hogy eközben néhányszor még szerepelt, de gondolom belefért a másik elfoglaltsága közé amiatt egy időre nem játszott.
    Ullerup-nak meg gondolom nincs plussz ideje még a Santcuary-ban is szerepelnie így hát megölték a szerkesztők.
    Ha meg vissza is tér szerintem az kivárási idő 1évad lesz is tehát 2-3.évad, mert még összekapja magát, vissza szerkesztik a forgatókönyvbe meg ilyenek...
    A remény legyen velünk! :D
  • blackshark
    Üdvözletem mindenkinek!

Gondolkodtam, elemeztem, ügyködtem egy kicsit...hát ez az ÉN véleményem és következtetésem. Mindenki máshogy látja, de úgy gondoltam, hogy fontos lehet és hát leírtam nektek. (aki keresi a választ annak segíthet)

Tehát:
    (Ashly halála elég tragikus a sorozat élményére legalábbis nálam.)
    Vannak források, infók amik azt bizonyítják, hogy Emilia Ullerup még szerepelni fog esetleg újra főszereplő lesz.
    1."A sorozat 3. évadjában még lesz visszatérő szerepe a karakternek."
    2.Amikor Helen "halucinál" és Druitt beállít azzal, hogy "Csoda történt" és ott van vele Ashly.
    3.Will találkozik a "túlvilágon" Helen apjával, talán ő feléleszti majd vagy ilyesmi...(tuti lesz valami köze hozzá sztem)
    4.Gregorián hagyatéka a 28-34. Helen szülinapjára az a titkos hely vagy város. Lehet, hogy egész végig odateleportált Ashly mivel talán az apja megmentette vagy ott lesz a lelke, tudata stb...
    5.Druitt a 3.évadban mostanság nem szerepelt, lehet, hogy ő talál rá Ashly-re.
    6.Nem hiszem, hogy az egész sorozatból kiírták, esetleg csak ugye a 2-3. évadból.
    Véleményem szerint a 3.évad legvégén esetleg a 4.évad elején újra találkoznak Ashly-vel.
    Mégegyszer hangsúlyozom, hogy ez csak az én következtetésem!!!
    Köszönöm, hogy elolvastátok!
    Jah és még valami, ha elérhető a 3.évad 5.részének a felirata kérlek titeket linkeljétek be! THX
  • Bulykin
    nézegesd azon az oldalon amit kettővel lejjebb linkeltem, am foggalmam sincs
  • blackshark
    Heló!
    Nem tudjátok mikor jön ki 3.évad 5.részéhez felírat?Esetleg valaki belinkené?
    Köszi!
  • Reg5
  • Bulykin
    ITT van a 3.évad 4.részéig magyar felirat!!!!!!!!
  • Andr0
    Nagyon ott volt ez a rész is ;) Nagyon jó sorozat lett....
  • Bulykin
    nahjó most már én is nézném X'D
    nem tud vki esetleg nem hivatalos feliratról? hátha lefordította vki...
  • Bulykin
    nem mi készítjük :/
  • Aerlisz
    Esetleg nem lehetne olyat hogy lassaban készülnek a feliratok viszont nem csak minden 5.ik mondanton van?
  • Andr0
    a 2-hoz nincs felirat ugyan de Deino és Darkspell csinált feliratot a 3. részhez.
  • krisz073
    Nincs valami infó a feliratról? Már kint van a 3. rész is,de még a 2.-hoz sincs felírat :(
  • Bulykin
    a rész se annyira jó, látványosnak nagyon az, de én nem dobtam hátast tőle