Sanctuary
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
orulok annak is,hogy lesz 4. évad de nem értem.ha a 3. évad 20 részes lesz akkor a 4. meg miért megint csak 13 mint az 1. és 2. évad?:S
vagy majd a késobbiekben hozzáraknak még 7-et?
PSN ID:misi2mezei
http://pspfilez.extra.hu/
de ma találtam 8-9.részhez
a második évad 10 részes volt mint ez a mostani harmadik is 😊
midseason kábelsorozat, nem szokatlan az ilyen
engem a rohadt nagy cliffhanger zavar inkább 😊 mer nem tudni, hogy most akkor mi van 😊
Bazinga!
http://pspfilez.extra.hu/
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
(harmadik évad elsõ része után kukáztam: fos sztori + karakterek irritálóak - Will)
Ezek után minimum egy SGU harmadik évad berendelés.....
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Armin & Ayu fan
Deino feat Darkspell
Darkspell írta még hogy:
"Meglepõnek éppenséggel nem mondanám, mert azért várható volt, mégis rossz hír: Salaander leadta a fordítást, idõhiány miatt. Nekem egyedül vinni biztosan nincs elég idõm/erõm, szóval… Ha valaki szeretne beszállni, fõleg nyersfordításba, talán mûködne a dolog. Addig is: nos, addig semmi sem lesz."
Armin & Ayu fan
Armin & Ayu fan
Megnéztem a S306-ot is (Animus) és már kíváncsian várom a 7. epizódot is.
Elõre is thx!
szerk.: amugy visszatérve a készítés módjára, szerintem baszott jót tesz eza CGI "iparnak" hogy ennyire megy a sorozat...
Armin & Ayu fan
Armin & Ayu fan
Van pár olyan vidi is ahol egy csávó Skypon kérdezgeti a fõszereplõket.
Ullerup-nak meg gondolom nincs plussz ideje még a Santcuary-ban is szerepelnie így hát megölték a szerkesztõk.
Ha meg vissza is tér szerintem az kivárási idõ 1évad lesz is tehát 2-3.évad, mert még összekapja magát, vissza szerkesztik a forgatókönyvbe meg ilyenek...
A remény legyen velünk! 😄
Gondolkodtam, elemeztem, ügyködtem egy kicsit...hát ez az ÉN véleményem és következtetésem. Mindenki máshogy látja, de úgy gondoltam, hogy fontos lehet és hát leírtam nektek. (aki keresi a választ annak segíthet)
Tehát:
(Ashly halála elég tragikus a sorozat élményére legalábbis nálam.)
Vannak források, infók amik azt bizonyítják, hogy Emilia Ullerup még szerepelni fog esetleg újra fõszereplõ lesz.
1."A sorozat 3. évadjában még lesz visszatérõ szerepe a karakternek."
2.Amikor Helen "halucinál" és Druitt beállít azzal, hogy "Csoda történt" és ott van vele Ashly.
3.Will találkozik a "túlvilágon" Helen apjával, talán õ feléleszti majd vagy ilyesmi...(tuti lesz valami köze hozzá sztem)
4.Gregorián hagyatéka a 28-34. Helen szülinapjára az a titkos hely vagy város. Lehet, hogy egész végig odateleportált Ashly mivel talán az apja megmentette vagy ott lesz a lelke, tudata stb...
5.Druitt a 3.évadban mostanság nem szerepelt, lehet, hogy õ talál rá Ashly-re.
6.Nem hiszem, hogy az egész sorozatból kiírták, esetleg csak ugye a 2-3. évadból.
Véleményem szerint a 3.évad legvégén esetleg a 4.évad elején újra találkoznak Ashly-vel.
Mégegyszer hangsúlyozom, hogy ez csak az én következtetésem!!!
Köszönöm, hogy elolvastátok!
Jah és még valami, ha elérhetõ a 3.évad 5.részének a felirata kérlek titeket linkeljétek be! THX