374

Társoldalak:
The Legend of the Seeker, The Big Bang Theory, Flashpoint

Sorozatkvíz --> ahol a játék kezdődik...

Deino feat Darkspell -->a fordítók hivatalos oldala!

• Evoluti0N
    Most néztem meg a részt. Nagyon beteg ötlet volt ez a musicalos dolog :D
  • Narxis
    Ez engem is érdekelne, jó rész volt. :D
  • Andr0
    8 rész :O honnan lehet megszerezni ezeket a számokat amiket írtak erre a részre?:D
  • Totti5
    No ez a 4. rész jópofa volt. A vége WTF! + ráadásul ritka hogy totál átvernek egy filmben és tényleg fogalmam sem volt a csattanóról, szóval hatalmas grat az íróknak és a színészeknek!

5. rész igen csak jó volt, mozgalmas izgalmas és mert visszatért a legnagyobb arc:)
  • Narxis
    1-2 dologtól eltekintve jó rész volt, főleg a Willes részek kellettek és sokkal "közelebb" hozták a karakterét a nézőkhöz.

Viszont 1 dolog nagyon zavar

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Azok a bénák miért nem szóltak, hogy árva gyerekeket akarnak kiszabadítani? Abszolút hülyeség, olyan kellett, hogy legyen egy mélypont abban a sztoriban, az amikor megmentik őket szaga van... erőltetett volt.
  • precision
    nekem az nem tetszik egy picit, hogy mikor elkezdődik egy-egy rész, olyan mintha kihagytam volna kb egy fél évadot :) mindig teljesen máshol kezdik a történetet mint ahogy a másik abbamaradt, és a "previously on sanctuary" -s részek is mindig olyan jeleneteket tartalmaz amik tényleg egy fél évaddal ezelőtt történtek :)

persze tudom én ez az epizódikus sorozatok velejárója, nem nagyon van még átívelő fő szál (vagyis van, de mégsem azzal fogalkoznak teljes egészében)

de azért bejön a dolog így is :) ráadásul

Tesla bácsi visszatért :)

reméljük, hogy nem csak ennyi volt a szereplése :)
  • Agamemnon
    Nem tudtam, hogy mire írtátok a wtf-ot, de így, hogy tegnap megnéztem a 4. rész, egyből világos lett :D
  • False
    Az nekem is tetszett :)
  • simon7108
    "És mi van azzal ami a Google Mapsen van?":D:D
  • simon7108
    mi a nyavaja van ezzel a rohadt isohunt.com-al?
    már másodszor van ez,hogy nem találja az új részeket a sorozatokból...
  • Narxis
    Váááá egy újabb rész
    kedvenc vámpírunkkal :D

Kár, hogy pár percnyi tök más sorozatot valahogy belekutyultak, elbénázták akik felvették? Mind1, amúgy jó volt.
  • precision
    hát én is ledöbbentem :)
    kár, hogy rövid ideig mutatták ill. nem folytatták tovább :D
  • Narxis
    Jaaaa, azt én se. :D De megnéztem még párszor. xD
  • simon7108
    hogy mi???:D
    a végén szabályosan lefagytam és értetlenül néztem,azért ezt nem gondoltam volna:D
  • Narxis
    Mi van?:D
  • simon7108
    WTF?:D
  • Narxis
    Ez kurva jó rész volt, a vége pedig....
  • Reg5
    Majd ha lement az évad, egyben megnézem.
  • Agamemnon
    Az új évadot még el sem kezdtem nézni, jó lesz bepótolnom :)
  • Narxis
    Jah...sajnos.
  • Evoluti0N
    Nem nagyon pörög a topik. Ilyen kevesen nézik itt a sorozatot?
  • Narxis
    Jó rész volt, szegény Henry. :D
  • Evoluti0N
    Jó rész volt.
    Sajnálom, h Katet kivették a sorozatból (vagy kilépett belőle), de legalább nem halt meg, így van esélye visszatérni egy-egy epizódban

A CGI részek valóban nem volta toppon imitt-amott, de valójában sosem volt az erőssége a sorozatnak a CGI. Azonban évadról évadra fejlődik és egy sorozathoz képest nem is olyan rossz :)
    Egyébként nincs senki, aki rendszeresen fordítja a sorozatot? Már két napja kijött a 2. rész és még nincs magyar feliratozás hozzá. Angol felirattal megnéztem (könnyebben megértem, h olvasom a szöveget, mint ha csak hallanám) és értettem is mindent, de azért magyar felirattal mégiscsak jobb, mivel nem kell annyira koncentrálnom a szövegre :)
  • Andr0
    igen a CGI most szerintem is gyenge volt. De a szereplő csökkenés nem baj. A rész pedig jó volt.
  • Narxis
    Durva egy rész volt, de az az érzésem, hogy egyre inkább csökken a színvonal. Minden CGI és egyre kevesebb a főszereplő...
  • Evoluti0N
    Az :) 2 hete kezdtem el nézni a sorozatot. Elég gyorsan ledaráltam az első 3 évadot. Ma néztem meg az utolsó 3 részét a 3. évadnak, valamint a 4. évad első részét. Tök szar lesz, h most majd csak hetente 1 részt tudok megnézni :S
  • Totti5
    Érdekes kezdés volt...
  • simon7108
    csak H.G.-ből gondoltam.ha valaki nézi a Warehouse 13-at az tudja mire gondolok.
    meg mondták,hogy-hogyan fog visszajutni.elbújik arra az időre valahová és amikor visszaért arra az időpontra amikor visszament az időben folytatja az idővonalat.egyébként meg nem hiszem,hogy öregedni fog.ha megnézed a részt ugyan úgy néz ki akkor is mint a jelenben.szal szerintem egyáltalán nem öregedett.
    én inkább arra vagyok kíváncsi,hogy mi lesz a következő részben?vajon most ott lesznek részek a múltban,hogy miket csinál vagy a köv rész rögtön azzal kezd,hogy eltelt száz akármennyi év és folytatja az idővonalat?
  • Narxis
    lol ez azért durva, akkor sokat öregszik megint, hiába lassabban, ez akkor is sok idő :(
  • Andr0
    úgy mint Harkness a Torchwoodban, alszik párszáz évet.
  • Narxis
    Nem hiszem, hogy azonos. Am. jó rész volt, csak wtf befejezéssel.

Hogy fog visszajutni a mi kis Helenünk?

Illetve úgy láttam, hogy a főcím izében már se Druitt se a cigány csaj nincs. :S
  • simon7108
    "Az időutazás tényleg lehetséges.
    H.G. el lenne ragadtatva."
    Ne mondjátok már,hogy ez is egy univerzumban játszódik a Warehouse 13-al és az Eurekával:D
  • Totti5
  • Narxis
    3 nap a folytatásig, jeeeeeeeeeeee
  • Aerlisz
    De ugyanaz játssza.

Remélem nem sokat kell várni a feliratra :D nem vagyok jó angolos :(
  • Andr0
    jó rész volt xD ez volt az évadzáró? Amugy Biggie-t nem ugyan az a színész játssza, mint azt a lidérc tagot az SGA-ból akivel nagyon összes panoltak?
  • Narxis
    Már kint van! Nagyon zsír rész volt, beindulnak itt a dolgok végre.
  • Aerlisz
    Javítom magamat, S3E19-hez találtam feliratot...

20.-ik rész mikor jön?
  • Totti5
    Azért nézd végig, mert a vége szükséges lesz a további részek szempontjából.
  • precision
    én abba is hagytam a rész nézését, mert sejtem hogy mi lett volna a vége...