Végetért az olcsó repülés kora
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utaztál már 12-24 órát túrista osztályon? Ha igen tudod, hogy csak a teljesen átlagos méretû embereknek kényelmes. Ha kicsit magasabb, vagy esteleg kövérebb vagy, már kényelmetlen. Nekem 13 órás utam volt úgy, hogy a térdem végig az elõttem ülõ székének a hátuljához nyomódott. mondhatom kényelmes volt.
Nem kell a sok osztály, de az se megoldás, hogy 160 centis emberekre méretezik a lábteret.
Nem kell a sok osztály, de az se megoldás, hogy 160 centis emberekre méretezik a lábteret.
A mult heten jartam meg Parizst, Pozsonybol SKY-al 5750SK (kb.180Euro) 2 szemelyre oda vissza.
Jah, szerintem vissza kéne térni a légcsavaros gépekhez.
Tudom, hangosabb meg lassabb, de sokkal-sokkal kevesebbet eszik minr egy sugárhajtású.
És növelni kéne tovább az egy géppel szállított utasok számát, nem kell elsõosztály,
akinek luxus kell az fizesse meg, ne a harmadosztályos utasok!!!!!!
Tudom, hangosabb meg lassabb, de sokkal-sokkal kevesebbet eszik minr egy sugárhajtású.
És növelni kéne tovább az egy géppel szállított utasok számát, nem kell elsõosztály,
akinek luxus kell az fizesse meg, ne a harmadosztályos utasok!!!!!!
Nem csak az üzemenyag költség jön egy repülésre rá, hanem az idõszakos javítási költség, és egyéb fenntartási költségek.
Jah, azt kifelejtettem hogy a Boeing 767 3osztályon 220-245 embert tud vinni...
$81200 = 13 millió Egy fapados járat newyorkba 250ezer. Vagyis 52 ember már fedezi az üzemanyagot. Mirõl beszélünk? Biztos sok a villanyszámla, vagy inkább lyukasak a zsebek...
"Az Air France-KLM április 22-étõl a megtett távolságtól függõ, 2-10 eurós üzemanyagpótdíjat vezetett be járatain, azzal az ígérettel, hogy ezt fokozatosan csökkenti, ha 100, illetve 95 dollár alá csökken a nyersolaj hordónkénti ára."
Erre (a közeljövõben) komolyan látnak esélyt? :S
Erre (a közeljövõben) komolyan látnak esélyt? :S
Majd az USA fixálja a helyzetet😉
Egy kis WTC, meg egy kis Madridi robbantás, aztán már lehet is intézkedni.
Egy kis WTC, meg egy kis Madridi robbantás, aztán már lehet is intézkedni.
Mármint a korbács vagy aki suhogtatja (nem a te mûfajod)?
:-)
:-)
Kara kánként folytatom tanításom.
Hát azért az elég durva. 120-150 e dollár oda vissza a benzin ktg. 24-30 mill ft.
Hát ebben a helyzetben a fapadosok is csak úgy tudják majd fenntartani az alacsony áraikat, ha a fapadok mellé evezõk (szárnyak?) is kerülnek, a stewardess kezébe pedig korbács. Néhány elég csinos, de nem az én mûfajom 😊
miért egy i-vel kezdõdõ nevû termékcsaládnál bevált, bár ott a fapadosra csábítanak, de többet kell fizetni érte még ha ugyanaz is.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
"A megoldás rém egyszerû: emelni kell a repjegy árát..."
és ezzel nylván el tudjáék csábítani a fapadosoktól az utasokat. Többet fizetni még jobb:p
és ezzel nylván el tudjáék csábítani a fapadosoktól az utasokat. Többet fizetni még jobb:p
A megoldás rém egyszerû: emelni kell a repjegy árát...
különben aki jól csinálja az nyereséges... http://en.wikipedia.org/wiki/Southwest_Airlines
csak sajnos ellenségei vannak és nagyon komolyan támadják fõleg "biztonsági" vádakal... még akkor is ha: "Southwest has had three major incidents of note and has NEVER had a passenger fatality due to an accident."
de hát emlékezzünk csak vissza pl. annak idején mit mûveltek Howard Hughes-al és a Trans World Airlines-al (TWA)...
csak sajnos ellenségei vannak és nagyon komolyan támadják fõleg "biztonsági" vádakal... még akkor is ha: "Southwest has had three major incidents of note and has NEVER had a passenger fatality due to an accident."
de hát emlékezzünk csak vissza pl. annak idején mit mûveltek Howard Hughes-al és a Trans World Airlines-al (TWA)...
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
2000-ben a 20k dollár több volt mint ma a 40k 😊
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
Mennyiért lehet repülni fapadossal párizsba?😄 Úgy illetékkel meg mindennel.😄 Oda vissza?😛
Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
← ElőzőOldal 2 / 2