XP-vel trükköznek a PC-gyártók
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A használj mást beszólással elpacsálhatja magát az ember. 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Én ritkán védem az MS-t de most nem értem miért baj az, ha nem akarják továbbra is eladni a saját terméküket. Nyitok egy üzletet, árulok szoftvereket, de egyszer azt mondom, hogy elfogyott és nem árulok többet. Vegyél mást vagy menj máshova, használj mást ha úgy tetszik.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ez mán tiszta vittz, hogy az MS egyenesen magánkereszteshadjáratot indít a saját mocskos prevgen oprendszerét (annak látszó izét) használni vágyó létformák ellen galaxywide!
Kész! 😄DD Kúva jóak! Teccik-e!
Az önmaga farkába harapó rablókapitalizmus! Hiába a piacgazdaság méreglila fojtogató felhõje, még a végletekig megvezetett tömegek sem kérnek belõle. NEM akarnak újabb/drágább/felesleges oprendszert és ha 1x nem akarnak, akkor hiába hitegetik õket hazug marketinggel, vagy lövik õket fejbe az utcán az MS zubbonyos mesterlövészek, ha XP gyanúsak lesznek!!!
Éljen a Neoge(M)stapo?!
Forradalooooom!!! 😄DD
Kész! 😄DD Kúva jóak! Teccik-e!
Az önmaga farkába harapó rablókapitalizmus! Hiába a piacgazdaság méreglila fojtogató felhõje, még a végletekig megvezetett tömegek sem kérnek belõle. NEM akarnak újabb/drágább/felesleges oprendszert és ha 1x nem akarnak, akkor hiába hitegetik õket hazug marketinggel, vagy lövik õket fejbe az utcán az MS zubbonyos mesterlövészek, ha XP gyanúsak lesznek!!!
Éljen a Neoge(M)stapo?!
Forradalooooom!!! 😄DD
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
← ElőzőOldal 3 / 3