PC játékoknak NEM áldozott le

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

REALista
75K
Egyébként azért attam el 1 év után mert rájöttem hogy fps-nél egyszerûen nem ugyanaz a játékélmény mint egér+bill-el stratégiai game-k meg alig jönnek ki konzolra.Egyébként már szinte nem is játszok PC-n se..:d

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

megmondták,minden második csak konzol lesz..felváltva csinálnak egy WW egy modern-t...
Csuhai G
Hülyeség...

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

LordAdam911
mennyiér?😄
REALista
Én most adtam el a konzolom/x360/...😄DDDDDDddd

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

LordAdam911
hát ez igaz
cod3 nem volt pc-re pl

akkor a gta4 most lesz pc-re vagy nem?
LordAdam911
jaja
Benc16
csak egy gond van, mostmár mindent a konzolra fognak csak kinyomni :S

¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸

Énvagyokazapád
csak hozzá kell szokni, de pcn nyilvánvalóan egyszerûbb, mert ehhez vagyunk szokva.

A függõ kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy elsõ, vesztettél Száguldó Donor

LordAdam911
lol
LordAdam911
konzolon nem tudnék fps-sel játszani.
vagy "igazságosan" azt is zárják be és minden "összeugrós" szándékkal nyitottat😊
w77d
amíg konzolon nincs flight simulator, szerintem szart sem ér 😊

Énvagyokazapád
én az aranyközéputat választottam, játszom konzolon és pc-n is :]

A függõ kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy elsõ, vesztettél Száguldó Donor

Énvagyokazapád
rohatt 😄

LordAdam911
nekem kaky gépem van, mégse vágyom semmiféle konzolra.
Csirke4
Vipes alreg wtf. 😄
tigeroo
nem hát, a sok ujgazdag júzer miatt virágzik az iparág...
LordAdam911
tudjuk h a modik csak rendet akarnak tartani, ezért zárták be az elõzõ topikot. de akkor lesz csend, ha ez a topik és a másik is külön meglesz magának.
Énvagyokazapád
<#eljen>

Csirke4
Na lol
LordAdam911
ez így van
w77d
Pc játékoké a jövõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõ!! 😉

LordAdam911
pls ezt már ne zárjátok be.. thx