170
-
#50 Állítolag lesz folytatás csak másik csatornán... -
Lipi1980 #49 Hogy a f@sz üsse ki a fogukat -
jozef69 #48 Végre egy műsor ami szórakoztat, és tanít is! Éppen ezért nem tudom miért rakják ilyen későre. Ahogy az előttem szóló monja, inkább a Mónikát, meg a többi IQ betyár műsorokat szüntessék meg, vagy tegyék későre. -
Larvin #47 Sajna nem fér bele a koncepcióba. Ami mellesleg az emberek gondolkodásképtelen IQ nulla szzavazógéppé neveléséről szól -
Lipi1980 #46 Én is most olvastam, hogy petíciót indítanak a műsor megmentéséért...
HÁT NORMÁLISAK EZEK, HOGY EGY ILYEN MŰSORT MEG AKARNAK SZÜNTETNI?????
SZÜNTESSÉK MEG INKÁBB A GYŐZIKÉT, MEG A MÓNIKÁT, MEG A TÖBBI IQBETYÁR SZARSÁGOT, HA MÁR KERESKEDELMI CSATORNA... -
Larvin #45 számít, mert kíváncsi vagyok -
#44 kár, hogy rövid:) -
#43 vááá legjobb műsor ami az elmúlt pár évben a tv-be került! a tegnapin is szanaszétszakadtam!:)) remélem nem szűnik mek. -
#42 miért az számít bármit is?????? -
#41 besz*rás a mai is:D:D:D -
Larvin #40 A Lia rokona a politikusnak? -
#39 aláírtam, remélem lesz belőle valami -
#38 remélem nem probléma, ha bemásolom, linkelem:
"Tegnap tette közzé a TV2, hogy a fürdővízzel együtt a gyereket is kilökik, azaz a valóban szánalmas Igazság ára, a nem vicces Médiacápa, a vállalhatatlan Mi kérünk elnézést, és a hóttunalmas Liptai show mellett leveszik a műsorról a Beugrót is, az egyetlen olyan műsort, amit a c:c szerkesztősége ki nem hagyna a TV2 kínálatából. A kommentelők körében is nagy volt a felháborodás, a sorzatjunkie-ra átnézve is láttuk, hogy mindenki sajnálja Novák Péterék valóban szórakoztató, nem alpári humorral operáló (lásd még: Mikroszkóp-színpad Sas Jóskával) műsorát, mert valóban egy értékes darabról volt szó, ami igazán megérdemelné, hogy emberibb időpontban és értelmesebb felvezetéssel (értsd: nem a Popdaráló) menjen valamelyik tévében.
Az olvasói levelek alapján úgy tűnik, hogy a Beugró maroknyi, de elszánt rajongótábora az online petíciótól a riasztóan drasztikus módszerekig (nem idézünk, mert nem akarunk ötleteket adni) mindenre hajlandó lenne, hogy kedvenc műsora a képernyőn maradjon, mi pedig ezt lelkesen támogatjuk, induljon hát a Save Beugró! mozgalom, írjuk alá az online petíciót minél többen, és szervezzünk flashmobot a Mikvannak Webshow blog javaslata szerint!"
http://comment.blog.hu/2008/05/07/mozgalom_indult_a_beugro_megmenteseert -
Larvin #37 tüntetőleg ezentúl nem a tv2 híradót nézem :P
(eddig kapcsolgattam)
Épp most kaptam egy választ a dícsérő levelemre, a műsor szerkesztőitől.
Szomorú, hogy esélyt sem kaptak, más szar műsorokat meg már hónapokkal elötte elkezdték beharangozni.
Szerintem biztos lesz folytatás valamelyik másik csatornán. Csak ne a budapest tv-n könyörgöm! -
#36 Na jó hát ennyit a TV2-ről, ahelyett hogy korábbi időpontra tették volna... hagyjuk. -
#35 bazzz... >:|
hüje barmok, végre egy értelmes műsor azt is leveszik, ehejett meg azt az idióta urigellert adják... eszemmegáll :||||||ww -
#34 Beugró kasza -
#33 A legutóbbit nem láttam, mi az hogy elkaszálták???
Ha ez igaz akkor gratulálok tévéketőő -.- -
gyuri12 #32 Elkaszálva?:O
Nem lesz több,vagy mi? -
#31 Beugró elkaszálva...:(
A tv2 meg elmehet a picsába a sok szar műsorával együtt... -
#30 Ez az a műsor
-amit imádok mert poénos és jó fej színészek vannak benne...
-meg ez az a műsör amiről mindig lemaradok mert vagy elalszom vagy gépezek amikor ez megy...
De am tényleg egy iszonyat jujjdetutti műsor... :)
(Bárcsak kiadnák az ilyet DVD-n) :D -
#29 Nem mintha így jobb lenne az előműsor :D:D -
gyuri12 #28 Akkor rosszul emlékeztem, a Született feleségek után van a Popdaráló,aztán a Beugró. ehh... -
#27 beugró pénteken van.. Fura Gallér meg szombaton nem? .. láttam eddig minden részt és a TV2-től is jó ötlet volt, h aki lemaradt a honlapon megnézheti az eddigi adásokat.. -
#26 ez vicces ! -
extramagascsaj #25 na jah... ürülék gellert, meg csontdarálót nem is nézem sose...mindnkettőből láttam max 20 percet, h jogosan szarozhassam le később.. elég volt :) a beugró viszont bejött :) -
gyuri12 #24 Ráadásul a Kiválasztott,meg a Popdaráló után van, szinte felfrissülés a szar műsorok után:D -
extramagascsaj #23 nekem is nagyon tetszik
végre vmi értelmes műsor -
gyuri12 #22 Jó műsor. -
#21 sztem ebből is az lesz majd mint az activityből hogy ismert emberek fogják majd nyomni az éneket :) -
#20 örülök ennek a topicnak :)
Néhány hete fedeztem fel magamnak a műsort és nagyon tetszik... nem tudom milyen külföldi adókon,de nekem ez így tökéletesen megfelel... :)
-
Larvin #19 Szerintem meg épen, hogy színészeknek kell az ilyet csinálni és a magyar változatban választott színészek fantasztikusak.
Sokszor nem is a humor gyönyörködtet a műsort nézve, hanem a mérhetetlen kreativitás és tehettség ami megtestesül a szereplőkben.
Még e-mail-t is küldtem a műsor címére, hogy kifejezzem mennyire tetszett.
Olyan kevés igazán jó magyar műsor van a tv-kben. Olyan hamar levesznek valamit a műsorról. Már az is, hogy olyan későre tették, azt jelzi, hogy nagy szükségük van a visszajelzésekre, a nézők támogatására.
Kérek mindnekit aki megfordul itt a fórumon, hogy pár sorban írja meg véleményét a műsor címére. -
#18 Így van! -
ldavid #17 a múltkor láttam egy részt én is, az jó volt :) -
#16 en meg szilveszterkor lattam a premier reszt az nagyon jo volt de mostaniak kozul egyet sem lattam mert keson van.. bar lehet letoltom mert azaz egy amit lattam az tetszett :) -
#15 imádom, mindig megnézem :)
szvsz tv2 egyetlen normális, jó műsora. (Y) -
#14 Egyébként ilyen műsor már egy pár éve megy Német TV-n, és ha összehasonlítjuk, akkor a Magyarországi még gyerekcipőkben járkál, mert én a Németen sokkal jobban tudok nevetni, ott humoristák csinálják, mint ezen. -
#13 Ugyanezen véleményen vagyok, maximum annyit tennék hozzá, hogy a kereskedelmi csatornán.:)
(én szeretem különválasztani a kereskedelmit és közszolgálatit -már ha valóban azok:D) -
#12 végre értelmes műsor a tévében, beugró és showder klub ftw :) -
#11 Jó műsör, nekem is tetszik ;) Tegnapi adásból : "De érzékeny a bőröm!"