Beugró
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
Melyik modihoz?
One man\'s hero, is another man\'s demon...
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
És az m1-en, ahol nyilván normálisabb idõpontra fog kerülni, mint a tv2-n volt, ahol a sok sz@r kiszorította....
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Van-e már információd a Beugró folytatásáról?
- Még mindig megy a huzavona, de ha engem kérdezel, illetve reményeim szerint a Magyar Televízió lesz a befutó. Egy biztos: szeptemberben folytatjuk.
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Bár én azért azt még megfejeltem volna :)Hiszen,mikor utána Rudolf Péterrel "szakítópárt" játszottak azért én még megjegyeztem volna a helyében ott a padon ülve,hogy : " ez olyan bensõséges" :)
De én már így is sírtam a nevetéstõl :)
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
Lia bakija volt a csúcspont <#vigyor2>#vigyor2>
idéznék belõle:
"A mai tévézés távol áll tõlem: olyan, sokszor gépies mûsorvezetõk kerültek elõtérbe, akik csupán részfeladatokat teljesítenek, nincs igazi egyéniségük. A show-mûsorokban is inkább a showman és nem a vendég a lényeges. Ezért is szeretem a TV2 Beugró címû mûsorát, mert eltér a mai átlagtól. " - Hajdú B. István
Ez egy jó megoldás volna, ami még NEKÜNK is tetszene!!!!
Pláne, ha az a másik csatorna úgy gondolja, hogy jobb ez a mûsor annál, hogy bátrabban be lehessen rakni akár fõmûsor idõbe is!!!!
A remény hal meg utoljára, meg a sejtszintû enzimmûködés :):):):)
HÁT NORMÁLISAK EZEK, HOGY EGY ILYEN MÛSORT MEG AKARNAK SZÜNTETNI?????
SZÜNTESSÉK MEG INKÁBB A GYÕZIKÉT, MEG A MÓNIKÁT, MEG A TÖBBI IQBETYÁR SZARSÁGOT, HA MÁR KERESKEDELMI CSATORNA...
¡Hala Madrid!
"Tegnap tette közzé a TV2, hogy a fürdõvízzel együtt a gyereket is kilökik, azaz a valóban szánalmas Igazság ára, a nem vicces Médiacápa, a vállalhatatlan Mi kérünk elnézést, és a hóttunalmas Liptai show mellett leveszik a mûsorról a Beugrót is, az egyetlen olyan mûsort, amit a c:c szerkesztõsége ki nem hagyna a TV2 kínálatából. A kommentelõk körében is nagy volt a felháborodás, a sorzatjunkie-ra átnézve is láttuk, hogy mindenki sajnálja Novák Péterék valóban szórakoztató, nem alpári humorral operáló (lásd még: Mikroszkóp-színpad Sas Jóskával) mûsorát, mert valóban egy értékes darabról volt szó, ami igazán megérdemelné, hogy emberibb idõpontban és értelmesebb felvezetéssel (értsd: nem a Popdaráló) menjen valamelyik tévében.
Az olvasói levelek alapján úgy tûnik, hogy a Beugró maroknyi, de elszánt rajongótábora az online petíciótól a riasztóan drasztikus módszerekig (nem idézünk, mert nem akarunk ötleteket adni) mindenre hajlandó lenne, hogy kedvenc mûsora a képernyõn maradjon, mi pedig ezt lelkesen támogatjuk, induljon hát a Save Beugró! mozgalom, írjuk alá az online petíciót minél többen, és szervezzünk flashmobot a Mikvannak Webshow blog javaslata szerint!"
http://comment.blog.hu/2008/05/07/mozgalom_indult_a_beugro_megmenteseert
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
(eddig kapcsolgattam)
Épp most kaptam egy választ a dícsérõ levelemre, a mûsor szerkesztõitõl.
Szomorú, hogy esélyt sem kaptak, más szar mûsorokat meg már hónapokkal elötte elkezdték beharangozni.
Szerintem biztos lesz folytatás valamelyik másik csatornán. Csak ne a budapest tv-n könyörgöm!
hüje barmok, végre egy értelmes mûsor azt is leveszik, ehejett meg azt az idióta urigellert adják... eszemmegáll :||||||ww
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Ha ez igaz akkor gratulálok tévéketõõ -.-
Nem lesz több,vagy mi?
A tv2 meg elmehet a picsába a sok szar mûsorával együtt...
-amit imádok mert poénos és jó fej színészek vannak benne...
-meg ez az a mûsör amirõl mindig lemaradok mert vagy elalszom vagy gépezek amikor ez megy...
De am tényleg egy iszonyat jujjdetutti mûsor... :)
(Bárcsak kiadnák az ilyet DVD-n) :D
...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezembõl...
...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezembõl...
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
végre vmi értelmes mûsor<#worship>#worship>
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.