Beugró

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Danman
szerintem ide kell átnézni

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Neogan
Tényleg kihez kell ez ügyben fordulni? :)
Melyik modihoz?

One man\'s hero, is another man\'s demon...

Ittlehet rá jegyeket foglalni 1980 Ft-ért!!!!
Danman
(Y) át lehet írni a bannert:)

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

PJack
huraaay ^^

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Neogan
Ez az! <#eljen><#worship>

Trisztin
valamikor hajnalban olvastam :) de tudtam,hogy ez nap jóhíre :)

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

Hallllllleeelluuujjjaahhhh!!!
És az m1-en, ahol nyilván normálisabb idõpontra fog kerülni, mint a tv2-n volt, ahol a sok sz@r kiszorította....
REALista

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

PJack
<#worship>
tegnapi se volt rossz :D

Neogan
<#eljen>

REALista
Novák Péter mondta az egy interjúban:
Van-e már információd a Beugró folytatásáról?

- Még mindig megy a huzavona, de ha engem kérdezel, illetve reményeim szerint a Magyar Televízió lesz a befutó. Egy biztos: szeptemberben folytatjuk.

Eszméletlene kvoltak tegnap IS!!!!
<#worship><#worship><#worship>
Trisztin
Lia bakija tényleg nagyon jól sült el :)
Bár én azért azt még megfejeltem volna :)Hiszen,mikor utána Rudolf Péterrel "szakítópárt" játszottak azért én még megjegyeztem volna a helyében ott a padon ülve,hogy : " ez olyan bensõséges" :)
De én már így is sírtam a nevetéstõl :)

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

Neogan
A tegnapi adás ismét király volt, bár Szonja kicsit visszafogottabb volt.
Lia bakija volt a csúcspont <#vigyor2>

<#eljen>

Neogan
<#worship>

Trisztin
Ki a tévés példakép? - cikk (origo.hu)
idéznék belõle:

"A mai tévézés távol áll tõlem: olyan, sokszor gépies mûsorvezetõk kerültek elõtérbe, akik csupán részfeladatokat teljesítenek, nincs igazi egyéniségük. A show-mûsorokban is inkább a showman és nem a vendég a lényeges. Ezért is szeretem a TV2 Beugró címû mûsorát, mert eltér a mai átlagtól. " - Hajdú B. István

overlocker
De melik catornán lenne?

Hmmmm

Ez egy jó megoldás volna, ami még NEKÜNK is tetszene!!!!
Pláne, ha az a másik csatorna úgy gondolja, hogy jobb ez a mûsor annál, hogy bátrabban be lehessen rakni akár fõmûsor idõbe is!!!!

A remény hal meg utoljára, meg a sejtszintû enzimmûködés :):):):)
REALista
Állítolag lesz folytatás csak másik csatornán...

Hogy a f@sz üsse ki a fogukat <#mf1><#mf2><#mf1><#mf2><#falbav>
Végre egy mûsor ami szórakoztat, és tanít is! Éppen ezért nem tudom miért rakják ilyen késõre. Ahogy az elõttem szóló monja, inkább a Mónikát, meg a többi IQ betyár mûsorokat szüntessék meg, vagy tegyék késõre.
Sajna nem fér bele a koncepcióba. Ami mellesleg az emberek gondolkodásképtelen IQ nulla szzavazógéppé nevelésérõl szól

Én is most olvastam, hogy petíciót indítanak a mûsor megmentéséért...
HÁT NORMÁLISAK EZEK, HOGY EGY ILYEN MÛSORT MEG AKARNAK SZÜNTETNI?????
SZÜNTESSÉK MEG INKÁBB A GYÕZIKÉT, MEG A MÓNIKÁT, MEG A TÖBBI IQBETYÁR SZARSÁGOT, HA MÁR KERESKEDELMI CSATORNA...
számít, mert kíváncsi vagyok

Rage47
kár, hogy rövid:)
lee86
vááá legjobb mûsor ami az elmúlt pár évben a tv-be került! a tegnapin is szanaszétszakadtam!:)) remélem nem szûnik mek.

&#161;Hala Madrid!

Trisztin
miért az számít bármit is??????<#szomoru1><#kuss>

Rage47
besz*rás a mai is:D:D:D
A Lia rokona a politikusnak?

Neogan
aláírtam, remélem lesz belõle valami

trident
remélem nem probléma, ha bemásolom, linkelem:

"Tegnap tette közzé a TV2, hogy a fürdõvízzel együtt a gyereket is kilökik, azaz a valóban szánalmas Igazság ára, a nem vicces Médiacápa, a vállalhatatlan Mi kérünk elnézést, és a hóttunalmas Liptai show mellett leveszik a mûsorról a Beugrót is, az egyetlen olyan mûsort, amit a c:c szerkesztõsége ki nem hagyna a TV2 kínálatából. A kommentelõk körében is nagy volt a felháborodás, a sorzatjunkie-ra átnézve is láttuk, hogy mindenki sajnálja Novák Péterék valóban szórakoztató, nem alpári humorral operáló (lásd még: Mikroszkóp-színpad Sas Jóskával) mûsorát, mert valóban egy értékes darabról volt szó, ami igazán megérdemelné, hogy emberibb idõpontban és értelmesebb felvezetéssel (értsd: nem a Popdaráló) menjen valamelyik tévében.

Az olvasói levelek alapján úgy tûnik, hogy a Beugró maroknyi, de elszánt rajongótábora az online petíciótól a riasztóan drasztikus módszerekig (nem idézünk, mert nem akarunk ötleteket adni) mindenre hajlandó lenne, hogy kedvenc mûsora a képernyõn maradjon, mi pedig ezt lelkesen támogatjuk, induljon hát a Save Beugró! mozgalom, írjuk alá az online petíciót minél többen, és szervezzünk flashmobot a Mikvannak Webshow blog javaslata szerint!"

http://comment.blog.hu/2008/05/07/mozgalom_indult_a_beugro_megmenteseert

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

tüntetõleg ezentúl nem a tv2 híradót nézem :P

(eddig kapcsolgattam)

Épp most kaptam egy választ a dícsérõ levelemre, a mûsor szerkesztõitõl.
Szomorú, hogy esélyt sem kaptak, más szar mûsorokat meg már hónapokkal elötte elkezdték beharangozni.
Szerintem biztos lesz folytatás valamelyik másik csatornán. Csak ne a budapest tv-n könyörgöm!

Neogan
Na jó hát ennyit a TV2-rõl, ahelyett hogy korábbi idõpontra tették volna... hagyjuk.

PJack
bazzz... >:|
hüje barmok, végre egy értelmes mûsor azt is leveszik, ehejett meg azt az idióta urigellert adják... eszemmegáll :||||||ww

Trisztin

Neogan
A legutóbbit nem láttam, mi az hogy elkaszálták???
Ha ez igaz akkor gratulálok tévéketõõ -.-

Elkaszálva?:O
Nem lesz több,vagy mi?

REALista
Beugró elkaszálva...:(
A tv2 meg elmehet a picsába a sok szar mûsorával együtt...

Viktor99
Ez az a mûsor
-amit imádok mert poénos és jó fej színészek vannak benne...
-meg ez az a mûsör amirõl mindig lemaradok mert vagy elalszom vagy gépezek amikor ez megy...
De am tényleg egy iszonyat jujjdetutti mûsor... :)
(Bárcsak kiadnák az ilyet DVD-n) :D
lang14
Nem mintha így jobb lenne az elõmûsor :D:D

...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezembõl...

Akkor rosszul emlékeztem, a Született feleségek után van a Popdaráló,aztán a Beugró. ehh...

lang14
beugró pénteken van.. Fura Gallér meg szombaton nem? .. láttam eddig minden részt és a TV2-tõl is jó ötlet volt, h aki lemaradt a honlapon megnézheti az eddigi adásokat..

...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezembõl...

Jagumo
ez vicces !

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

na jah... ürülék gellert, meg csontdarálót nem is nézem sose...mindnkettõbõl láttam max 20 percet, h jogosan szarozhassam le késõbb.. elég volt :) a beugró viszont bejött :)

Ráadásul a Kiválasztott,meg a Popdaráló után van, szinte felfrissülés a szar mûsorok után:D

nekem is nagyon tetszik
végre vmi értelmes mûsor<#worship>

Jó mûsor.

Risu Führer
sztem ebbõl is az lesz majd mint az activitybõl hogy ismert emberek fogják majd nyomni az éneket :)

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.