2516
-
#582 Jaja :D Amit Mike leművelt, huh basszus :D -
#581 ja nyugis rész volt tényleg, egyelőre még csak most bontakoznak ki az események szép lassan. ez még az előkészületi fázis.:)
de ez a hihetetlen milyen jó volt az első két rész, főleg ez a második.
twitteren írta egy srác: "Az 5x02-vel egyértelművé vált, hogy a Breaking Bad a jelenlegi sorozatgyártás csúcsa "
ez mondjuk eddig is egyértelmű volt számomra:)
tényleg nem találom már erre a sorozatra a jelzőket:D -
#580 köszi:) -
geo91 #579 tessék -
#578 Leszedtem újra, most tényleg hibát ír ki és nem nyitja meg. De én már letöröltem sajna. -
#577 letöltöttem már többször is de ugyanúgy hibát ír ki..
akinek megvan a felirat plz rakja már fel valahova. -
geo91 #576 töltsd le mégegyszer. én tegnap szedtem le és jó. a felirat is működik. (minőségéről még nem tudok nyilatkozni, mivel csak most készülök megnézni.) -
#575 na az jó. te megtudod nyitni a rar fájlt? mert én letöltöttem és hibát ír ki, ahogy nézem a magot, nem csak nálam van a hiba.:\ -
#574 Az elejét összenéztem, jónak tűnik, szerintem jövő héten én is ezzel nézem meg, ha elkészül estére, mert bár nekem nem gond angollal, értem én, de azért így kényelmesebb :D -
#573 ez milyen minőség? srác aki csinálja normálisnak tűnik, de egy jó angolos belenézhetne, hogy nincs e tele félrefordításokkal. -
#572 Nyugis rész volt,lassan bontakoznak ki az események.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem furcsák kicsit az ismeretlen szereplők,jó lett volna korábban megismerni őket.
De még az évad elején vagyunk lesz lehetőségük bemutatkozni hacsak nem kapnak golyót a fejükbe xD
Sztem Jesse tuti össze jön a csajjal akit most láttunk.
-
#571 ilyen hamar... már nézem is....
amúgy nagyon kemény volt az első rész igen tetszett. csak így tovább.... pozitív csalódás megvolt a részemről -
#570 thx -
#569 Magyar felirat a 2. részhez
-
#568 Mert Gilligannek megvan a koncepciója, és ha jól emlékszem már ezt a bővített évadot is hosszas tárgyalás előzte meg, mert ő nem akart ennyit, de a csatornával végül megegyeztek. Szóval még így is többet kapunk :) Ez egy megfontoltan összerakott történet, nem lehet a végtelenségig húzni, mint az egykaptafa sorozatokat országoson. Ez kábeltévé :)
16 rész lesz, fele most, fele jövőre. -
vg #567 Tényleg ez az utolsó évad? Ha sikeres miért nem folytatják? Nagyon sajnálom, mert imádom ezt a sorozatot. -
#566 Aaron Paul a tonight show-ban:
1.
2. - első tv-s szereplése :) -
karajjj #565 bazmegbazmegbazmeg de komoly rész volt :D -
#564 13 emmy-re jelölték a sorozatot Mark Margolis (Tio Salamanca): Guest actor :D
Beszélgetés a szereplőkkel és készítőkkel, beszélnek róla hogy a karakterek hogy állnak egymáshoz, szerintem érdemes elolvasni. -
ldavid #563 asszem azt mondták, a 8. rész végén sem fogjuk még érteni, hogy az mire utalt -
#562 :DD
van ezekből pár
-
#561 Nagyon jó évadkezdő rész volt.
Megmaradt a hangulata teljes mértékben.
Egyedül az elején lévő rövid előretekintő részt érzem feleslegesnek.
Nem szeretem,hogy spoilereznek. -
ldavid #560 #513 Cranston most beszélt erről Kimmelnél + a pizzás jelenetről is -
ldavid #559 Saul emberei kifizettették vele a befizetetlen adót, megpróbált elszaladni, elesett a szőnyegben - azóta gondolom kómában volt vagy valami komolyabb -
:D -
#557 Ez a Ted-es szál nekem nem tiszta, már elfelejtettem. Valaki leírná röviden, miről is nem kéne beszélnie? -
#556 [spoiler]YEAH BITCH, MAGNETS!!!!!!444[/spoilers]
jó kis rész volt, hiányzott már a Breaking Bad feeling :)
Walt for President! :) -
#555 igen ezek az opensubok ritka igénytelenek. google fordítóval van csinálva szerintem:D
de csinált az ncoren egy srác is, az nem tudom milyen minőségű lehet. bár úgyis hd változatot nézem ahhoz meg nem csinált. -
#554 Most ez miert faj neked? Volt nehány komment a feliratokrol, ennyi. Írjal akkor valamit a kezdő részről, hamár... -
#553 Azért jó lenne ha nem a feliratsírásról szólna a topik.
Ha valaki látja,hogy elkészült linkeli és ennyi. -
#552 Jajj, opensub a fertője az igénytelen, félrefordításos szaroknak :D -
ldavid #551 hát vannak is benne érdekes, meg magyartalan dolgok bőven -
kovi04 #550 Megelőzték a haltartájból-t. Felirat. -
ldavid #549 de milyen király volt már -
#548 Már nagyon vártam az új részt és nem kellett csalódnom, hozta az eddigi szintet. Most se lehet sejteni hogy mi lesz a folytatásban, ilyennek kell lennie egy rendes sorozatnak. Shitty comic az új részből: :D spoiler -
#547 Ha szerdára érkezik a felirat az teljesen hibátlan.
Jobb mintha össze lenne csapva. -
#546 Nem vártam, megnéztem, ugyan nem sok minden történt, de semmit nem veszített a zsenialitásából. És tetszik, hogy nem igazán sejteni, hogy mi lesz.
-
kovi04 #545 Legalább van. Az egyik legjobb dráma, a Boss feliratára majdnem fél évet kellett várni. -
#544 fasza, pont a legjobb sorozat feliratára kell a legtöbbet várni:(
de a lényeg, hogy legyen. -
kovi04 #543 Az elmúlt évek alapján legjobb esetben szerdára fog elkészülni, de volt már olyan, hogy egy hetet is kellett várni. Most főleg várható egy kis csúszás, mert fordítja a Wallandert, ami egy 90 perces részekkel rendelkező sorozat, szóval sok időt vesz igénybe.