2516
27zhhj6.jpg
  • stargatelost
    Jaja :D Amit Mike leművelt, huh basszus :D
  • ForzaInter
    ja nyugis rész volt tényleg, egyelőre még csak most bontakoznak ki az események szép lassan. ez még az előkészületi fázis.:)

de ez a hihetetlen milyen jó volt az első két rész, főleg ez a második.

twitteren írta egy srác: "Az 5x02-vel egyértelművé vált, hogy a Breaking Bad a jelenlegi sorozatgyártás csúcsa "

ez mondjuk eddig is egyértelmű volt számomra:)

tényleg nem találom már erre a sorozatra a jelzőket:D
  • ForzaInter
    köszi:)
  • geo91
    tessék
  • stargatelost
    Leszedtem újra, most tényleg hibát ír ki és nem nyitja meg. De én már letöröltem sajna.
  • ForzaInter
    letöltöttem már többször is de ugyanúgy hibát ír ki..

akinek megvan a felirat plz rakja már fel valahova.
  • geo91
    töltsd le mégegyszer. én tegnap szedtem le és jó. a felirat is működik. (minőségéről még nem tudok nyilatkozni, mivel csak most készülök megnézni.)
  • ForzaInter
    na az jó. te megtudod nyitni a rar fájlt? mert én letöltöttem és hibát ír ki, ahogy nézem a magot, nem csak nálam van a hiba.:\
  • stargatelost
    Az elejét összenéztem, jónak tűnik, szerintem jövő héten én is ezzel nézem meg, ha elkészül estére, mert bár nekem nem gond angollal, értem én, de azért így kényelmesebb :D
  • ForzaInter
    ez milyen minőség? srác aki csinálja normálisnak tűnik, de egy jó angolos belenézhetne, hogy nincs e tele félrefordításokkal.
  • desigo
    Nyugis rész volt,lassan bontakoznak ki az események.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nekem furcsák kicsit az ismeretlen szereplők,jó lett volna korábban megismerni őket.
    De még az évad elején vagyunk lesz lehetőségük bemutatkozni hacsak nem kapnak golyót a fejükbe xD
    Sztem Jesse tuti össze jön a csajjal akit most láttunk.

• gabo91
    ilyen hamar... már nézem is....
    amúgy nagyon kemény volt az első rész igen tetszett. csak így tovább.... pozitív csalódás megvolt a részemről
  • petee
    thx
  • balee4
    Magyar felirat a 2. részhez
  • stargatelost
    Mert Gilligannek megvan a koncepciója, és ha jól emlékszem már ezt a bővített évadot is hosszas tárgyalás előzte meg, mert ő nem akart ennyit, de a csatornával végül megegyeztek. Szóval még így is többet kapunk :) Ez egy megfontoltan összerakott történet, nem lehet a végtelenségig húzni, mint az egykaptafa sorozatokat országoson. Ez kábeltévé :)
    16 rész lesz, fele most, fele jövőre.
  • vg
    Tényleg ez az utolsó évad? Ha sikeres miért nem folytatják? Nagyon sajnálom, mert imádom ezt a sorozatot.
  • Adaaam
    Aaron Paul a tonight show-ban:
    1.
    2. - első tv-s szereplése :)
  • karajjj
    bazmegbazmegbazmeg de komoly rész volt :D
  • Adaaam
    13 emmy-re jelölték a sorozatot Mark Margolis (Tio Salamanca): Guest actor :D
    Beszélgetés a szereplőkkel és készítőkkel, beszélnek róla hogy a karakterek hogy állnak egymáshoz, szerintem érdemes elolvasni.
  • ldavid
    asszem azt mondták, a 8. rész végén sem fogjuk még érteni, hogy az mire utalt
  • Drephis
    :DD
    van ezekből pár
  • desigo
    Nagyon jó évadkezdő rész volt.
    Megmaradt a hangulata teljes mértékben.

Egyedül az elején lévő rövid előretekintő részt érzem feleslegesnek.
    Nem szeretem,hogy spoilereznek.
  • ldavid
    #513 Cranston most beszélt erről Kimmelnél + a pizzás jelenetről is
  • ldavid
    Saul emberei kifizettették vele a befizetetlen adót, megpróbált elszaladni, elesett a szőnyegben - azóta gondolom kómában volt vagy valami komolyabb
  • ForzaInter

:D
  • ForzaInter
    Ez a Ted-es szál nekem nem tiszta, már elfelejtettem. Valaki leírná röviden, miről is nem kéne beszélnie?
  • precision
    [spoiler]YEAH BITCH, MAGNETS!!!!!!444[/spoilers]

jó kis rész volt, hiányzott már a Breaking Bad feeling :)
    Walt for President! :)
  • ForzaInter
    igen ezek az opensubok ritka igénytelenek. google fordítóval van csinálva szerintem:D

de csinált az ncoren egy srác is, az nem tudom milyen minőségű lehet. bár úgyis hd változatot nézem ahhoz meg nem csinált.
  • Tikal #554
    Most ez miert faj neked? Volt nehány komment a feliratokrol, ennyi. Írjal akkor valamit a kezdő részről, hamár...
  • desigo
    Azért jó lenne ha nem a feliratsírásról szólna a topik.
    Ha valaki látja,hogy elkészült linkeli és ennyi.
  • stargatelost
    Jajj, opensub a fertője az igénytelen, félrefordításos szaroknak :D
  • ldavid
    hát vannak is benne érdekes, meg magyartalan dolgok bőven
  • kovi04
    Megelőzték a haltartájból-t. Felirat.
  • ldavid
    de milyen király volt már
  • Adaaam
    Már nagyon vártam az új részt és nem kellett csalódnom, hozta az eddigi szintet. Most se lehet sejteni hogy mi lesz a folytatásban, ilyennek kell lennie egy rendes sorozatnak. Shitty comic az új részből: :D spoiler
  • desigo
    Ha szerdára érkezik a felirat az teljesen hibátlan.
    Jobb mintha össze lenne csapva.
  • balee4
    Nem vártam, megnéztem, ugyan nem sok minden történt, de semmit nem veszített a zsenialitásából. És tetszik, hogy nem igazán sejteni, hogy mi lesz.
  • kovi04
    Legalább van. Az egyik legjobb dráma, a Boss feliratára majdnem fél évet kellett várni.
  • ForzaInter
    fasza, pont a legjobb sorozat feliratára kell a legtöbbet várni:(

de a lényeg, hogy legyen.
  • kovi04
    Az elmúlt évek alapján legjobb esetben szerdára fog elkészülni, de volt már olyan, hogy egy hetet is kellett várni. Most főleg várható egy kis csúszás, mert fordítja a Wallandert, ami egy 90 perces részekkel rendelkező sorozat, szóval sok időt vesz igénybe.