2516
-
#542 3-4 nap? Remélem nem, ma este már nézni szeretném, de lehet megnézem angol felirattal, de még azt sem találtam. -
#541 Én is észrevettem, hogy vannak hibák a fordításában. Pont most írt valaki a feliratok.info fórumába a 'feliratok értékelése' topikba pár hibát egy másik fordított sorozatából. Elég durvák. De amúgy lelkes a gyerek, sok minden mást is fordít, ismeretlenebb filmeket is. -
#540 pedig kb 3-4 nap alatt csinálja meg a feliratot. az nem mondható tehát, hogy összecsapja. -
#539 Mert sok hiba van benne... Ok, hogy gyorsan csinálja, még az is rendben hogy neha rossz sorrendben vannak a szavak, de sok olyan hiba is van benne ami elrontja a jelenetet, mert nem adja át azt az értelmezést amit kellene, ebbol gondolom hogy nem nézi a sorozatot, csak fordít, mert ha megnézné akkor látnia kellene... -
#538 miért? -
#537 Remélem hogy a feliratok nem a haltartájból lesznek majd:DD
Gyanítom hogy a srac meg sem nézi a sorozatot csak szöveget fordít.... -
#536 úúúristen de izgalom!!!!!!!!
jájáájájájájá
most akarom az egészet!!!
jájájáájjájájáájá
-
#535 Mondhatjuk, de kettészedik, így jövőre lesz a vége. -
#534 ? Nem ez lesz a befejező évad?
(lehet, valamire rosszul emlékszem...) -
#533 -
ldavid #532 bár összejönne, de jó lenne bele még Huell és Mike is -
#531 "Vince Gilligan, a Breaking Bad készítője megemlítette, hogy szívesen készítene egy Saul-spinoffot. (Persze ahhoz illene túlélnie a karakternek a sorozatot, de előfordulhat, hogy lesz valamikor egy előzménysorozat.)" -
ldavid #530 Vince Gilligan, a sorozat készítője -
#529 jobb szélső kicsoda? -
ldavid #528 ilyen kirláy képek vannak itt és egy videó a fotózásról
-
vass17 #527 Ezek után gondolom ideje behozni a DEA-t is komolyabban, vagy találnak újabb alvilági ellenségeket? remélem végig pörgős lesz, ha már ilyen kevés részt adnak :) -
#526 Tuti. Szerintem itt tobb évadra előre meg van minden. -
#525 jó az új banner:D -
#524 Na, pár éjjeli műszak alatt ledaráltam ezt a gyöngyszemet. Kegyetlen, milyen jellemfejlődésen ment át Walt! Kíváncsi vagyok, hogyan tovább. -
ldavid #523 50 dollárt azért nem adnék érte -
#522 -
#521 Most végeztem a negyedik évaddal.
Remélem,hogy az írók a következő évadra is találnak ki megfelelő sztorit -
#520 Szerintem mindegyik évadnak jó zenei voltak -
#519 Ana tijoux kurva nagy :) -
geo91 #518 -
#517 Még csak az S04E05-nél tartok de már most megjegyezném,hogy eszméletlen jó zenéket válogatnak a részekhez.
Kimagaslóan hatásosak
pl
-
#516 -
#515 Aaron Paul twitterjéről: The final season of Breaking Bad will in fact be a BLOOD bath. -
#514 hehe... és tényleg :)
mondtam volna neki egy "Yo, what's up, bitch?" -et :D -
ldavid #513 mekkora jó ötlet már -
#512 -
#511 produkcijóóó xD -
geo91 #510 :D -
#509 Jesse legjobb jelenetei az első négy évadból :D
-
#508 Nah addig szépen be lesz osztva a negyedik évad -
ldavid #507 ha hétköznaponként nézel kettőt, úgy kb pont kijön.
én most csak a 4. évadot fogom. -
geo91 #506 lassan elkezdem újranézni az elejétől, csak ki kéne valahogy számoljam hogy ne végezzek vele túl hamar, de a premierre pont meglegyen. :D -
karajjj #505 még több mint egy hónap basszameg -
#504 hohohohóóóó! :) Térde csirkék, itt az Isten!
-