2516
-
BongoBácsi #662 Ez a sorozat is kezdi megölni magát ... :( -
Teljesen reális volt.
Hiszen amíg Walter és Mike veszekszik addig nincs idejük gondolkozni ellenben Jessevel.
Nagyon korrekt rész volt -
:D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jessenek lehet nem tetszene, hogy az ártatlan gyereket teljessen eltüntessék. Amilyen lelkiismeretes lett, lehet itt is megkeresi a családot dob nekik pénzt... tuti nem hagyná hogy sósav legyen.... újabb konfliktus -
ldavid #658 de.
egyébként..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!annyira átlátszó volt most is, amikor Walt és Mike veszekedtek, Jesse meg a háttérben feldobott egy ötletet.
egyszer még elment, de másodjára kitalálhattak volna valami mást is. -
a barátnőjével szakított Jesse, nem? -

ebben a részben is voltak olyan jelenetek, olyan kamera állások, hogy a többi sorozat készítőjének tananyagként kéne néznie a Breaking Bad -et, hátha rájuk ragad valami -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintem a kölyök meghal és az ő holttestét is feloldják abban a cuccban mint az eddigi összes hullájukat (eddig ha jól rémlik minden évadra jutott egy ilyen)
a dolog lélektani hatása Jesse miatt lesz fontos szerintem... neki már kezd elege lenni a gyilkolásból, az új badass Waltertől is parázik egy cseppet, ráadásul a barátnőjével komolyra fordulnak/tak a dolgok, szóval elpatkolni sem vagy börtönbe kerülni sem feltétlenül szeretne
szerintem ki akar majd szállni és Walternek nyilván ahhoz lesz egy-két szava
szerintem Waltert vagy a felesége vagy Jesse fogja bemártani Hanknél, mert már szinte elkerülhetetlen, hogy kiderüljön a dolog -
Zseniális rész volt.
-
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nyilván ha nem mentik meg, akkor a holtestet eltüntetik. szal nem buknak -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha megmentik akkor azért lesz érdekes, hogy mit látott mit köp. Ha otthagyják akkor meg azért buknak. Kérdés mit látott a gyerek, ha végére ért oda... köteg pénz új motor aztán nem láttál senkit se. Ez lett volna a legésszerűbb.
Fasza rész volt, nagyon jól kitalálták a rablást. Továbbá tetszett mikor Hanket meglátogatta a rendőrségen, nagyon jól megjátszotta magát Walt. első osztályú színészi munka. azért a jelenetért valami különdíjat érdemelne -
OMG OMG OMG
-
zcwx67hg5vgrw #649 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
De arról is volt szó, hogy "these two" a főnök, vagyis nem önállóan gondolkodunk :O
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!annak annyi, már az elején tudtam hogy a gyerek vagy meghal vagy valami fontos szerepe lesz, todd nagyon komolyan vette amikor mondta neki walt hogy senki sem tudhat erről a rablásról csak ők.. :D -
zcwx67hg5vgrw #647 Hajajj
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nem fogom tudni feldolgozni ha nem mentik meg a gyereket, túl sok lesz már a rosszból. Gale is kemény volt, de ott legalább megvolt a vagy ő - vagy én szituáció.
Amúgy király rész volt. -
lol, Aaron Paul az X Akták 9x5ben. Kicsit még fiatal volt.:) Korábban Brian Cranston is szerepelt az egyik részben, ráadásul azt a részt pont Vince Gilligan írta. -
hát Lorit senki sem pipálja le ilyen téren... :)
és szerintem soha nem is fogják letaszítani a trónjáról... egy "holmi" Skyler ahhoz kevés lesz :)
mondom, Skylert meg lehet érteni egy bizonyos szempontból, hisz félti a kölykeit... Walt nem éppen egy pékségben süt tortákat, szóval oka van... az más kérdés, hogy ezt idegesítően teszi, de azért a motivációját meg lehet érteni, együtt lehet vele érezni
ezzel szemben Lori simán végezhetné egy zombi végbéltermékeként (tényleg, emésztenek a zombik? :D) és nem lenne lelkiismeret-furdalásom :D -
RedRiot #644 Szerencsére Walt már nem az a papucs mint a sorozat elején, szépen felvilágosította az asszonyt a dolgok állásáról. :)
Egyre nehezebb eldönteni a kérdést. Ki az idegesítőbb? Skyler vagy Lori a Walking Deadből? :)
-
RedRiot #643 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Chrysler/Dodge reklám az elején tényleg übergáz volt. Mikor Junior először megkapta a Challengert az még okés volt, de hogy két percig mutatják a főszereplőket ahogy Chrysler termékekben mosolyognak és semmi más nem történik az már kicsit sok. -
Én nagyon utáltam mindig is Skylert és engem is idegesít főleg ebben az évadban. Viszont azt tegyük hozzá hogy jól eljátssza a kiégett / összetört nő szerepét. -
zcwx67hg5vgrw #641 Kibaszott idegesítő Skyler, csak egy a jó benne, a tudat, hogy nem az én feleségem.
Láttam amúgy most egy régi filmben, Gene Hackman és Will Smith társaságában (Enemy of the State). Gabriel Byrne is feltűnt, kb annyi szerepe volt, mint Skylernek :) -
Skyler engem mindig idegesített a mucsaröcsögei T -betűs beszédével meg az idióta problémáival
akkor voltak jó pillanatai amikor az autómosót indították befelé, de azon kívül eléggé bosszantó egy karakter
persze valamilyen szinten meg lehet érteni, de akkor is idegesítő na... :D -
hát ez a rész elment családi drámázással aminek nem örültem. de kell egy ilyen rész is. ami eddig zavar, hogy jesse keveset szerepel. -
ldavid #638 soha nem volt bajom Skylerrel, egészen idáig. elég idegesítő most.
az évadkezdő jelenetet meg valahová a sorozatzáró környékére tippelném. -
Ki kell javítanom magamat.
#604 -ben írtam, hogy Walt miért van kiakadva a Legacy végett hiszen, őt is könnyedén bajba sodorhatják, feldobhatják...
Hétvége folyamán sörözgetés közepette egy haverom felvilágosított, hogy nem feltétlenül tudják ki a szakács, hiszen Mike -nak dolgoztak, a mosodába senki sem járt lent azon a pár emberen kívül (6 ha jól emlékszem).
Hát tényleg igaza volt, itt a bizonyíték -
Nem hiszem csak Skyler mondta h nem tud mást tenni, csak várni és az idő múlását szimbolizálta. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a vége az wtf? miért mutatták ilyen közelről az órát? vmi kattant benne... csak nem vmi bomba? az biztos, hogy nagy csavar lenne, ha Jesse ki akarná nyírni Waltot -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az Aztek eladásával úgy néz ki hogy próbál megszabadulni régi helyzetétől, nagyon elszánt hogy ő legyen az új Gus, de azért nem mennek éppen simán a dolgok. Hank pedig mintha minden résznél egyre közelebb lenne Walt-hoz, érdekes lesz hogy mi lesz belőle. A 2 autós felvétel a dubsteppel nem tetszett, valahogy nem illik a sorozatba, de ezen kívül most is zseniális vágások voltak, pl. ahogy Walt beszél az elmúlt 1 évről. -
szintén onnan
-
humorosaranyosból
-
Garga Pitic #631 Ewan McGregor, Trainspotting 3 :) -
A Total Recall (Emlékmás) remake-ben is benne lesz:
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=4SerZm7DheA&NR=1
-
-
ldavid #628 nakiez
-
vg #627 Itt nem lehet, hogy arról van szó, hogy egyszerűen nincs ideje a sorozat mellett bevállalni hónapokig tartó fogatásokat, ezért nincs főszerepe? Az is lehet, hogy a sorozatbéli szerződése miatt sem vállalhat bizonyos szerepeket. -
Malcolm in the middleben is vitte a pálmát hajastul mindenestül :D -
Na azért most lesz ám filmje...:
Argo (nem, nem Árpa Attila :), inkább Ben Affleck
Trailer
Attól függetlenül sztem egyetlen "hibája", hogy ha nem kopasz, és nincs bajusz/szakáll rajta, semmi nem különbözteti meg egy átlagos színésztől, akit csak beraknak a filmbe díszletnek...Most is néztem ennek a filmnek a trailerét, és erősen figyelnem kellett, hogy hol bukkan fel...Persze ez az én véleményem, és a színészi játéka elsőrangú, és reméljük rám cáfolnak a castingosok, és látjuk még majd rengetek filmben... -
Amúgy csomó filmben láttam mostanában Bryan Cranstont (John Carter, Contagion) de olyan kis jelentéktelen szerepeket osztanak neki...
Nem értem miért nem adnak neki valami olyat amiben alakíthatna vmi emlékezetesebbet is. -
vg #623 A baj az, hogy Freeman az Episode Two végén még csak 29 éves. Aztán lehet a harmadik részben valamiféle sztázisba teszi újra őt a G-Man, bár akkor sem öregedne mint a első és második rész között. Amúgy állat a kép. :)