Breaking Bad (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
miért, vége ?
Mangánüzit nem írok, nem olvasok.
vagy... ő a totál szívást nézi
Már nagyon várom a következő évad nyitó részét.
Mangánüzit nem írok, nem olvasok.

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
<#taps>#taps> <#worship>#worship> <#eljen>#eljen>
Kaszalt az Emmyn a sorozat:
Legjobb drama, legjobb ferfi foszereplo, legjobb ferfi mellekszereplo, legjobb noi mellekszereplo es a forgatokonyviro is kapott egyet.
<#eljen>#eljen>
Legjobb drama, legjobb ferfi foszereplo, legjobb ferfi mellekszereplo, legjobb noi mellekszereplo es a forgatokonyviro is kapott egyet.
<#eljen>#eljen>
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Én se szeretem a poltikai témájú sorikat, de HoC az tényleg brutál jó, bár néha kicsit sok azért..😄
Yo, Bitch!
Én is rühellem a politikát, de nekem a tavalyi év legjobbja volt a House of Cards, Kevin Spacey zseniális, és a 4th wall break miatt már alapból megéri bepróbálni, szerintem nagyon jó. Ráadásul talán ez volt az elsõ sorozat amiben nem utálom a nõi mellékszereplõt. Szóval én is tudom ajánlani.
...
True Detective elegge kurva jo, csak jo rovid (eddig...)
House of Cards meg ami eleg szinvonalas, csak ilyen politikai jellegu, ami nem mindenkinek a kedvence (nekem sem), ettol fuggetlenul eleg jo az is.
House of Cards meg ami eleg szinvonalas, csak ilyen politikai jellegu, ami nem mindenkinek a kedvence (nekem sem), ettol fuggetlenul eleg jo az is.
Regards,
A jelenleg futók közül a Soa, Boardwalk Empire ami megközelíti a BB szintjét, a régiek közül meg a Maffiózók.
Yo, Bitch!
Sons of Anarchy.. az is lassan indul be, egyre több benne a wtf rész, és most jön az utolsó évad
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Vegere ertem, aztaqrva <#wow2>#wow2>
Mondjatok meg ilyen sorozatokat <#idiota>#idiota>
Persze ugyis azt fogjatok irni, hogy ilyen nincs tobb 😄
Mondjatok meg ilyen sorozatokat <#idiota>#idiota>
Persze ugyis azt fogjatok irni, hogy ilyen nincs tobb 😄
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Akkor a többi évadnál majd felteszed az állad a polcra.😄😄
Akkor a többi évadnál majd felteszed az állad a polcra.😄😄
Yo, Bitch!
Most kezdtem el nezni a sorozatot, a 2. evad felene jarok, eddig nagyon tetszik. 😊 Bar kicsit lassabban porog, mint az elso evad, de igy is boven jo 😊
<#rinya>#rinya>
a fly volt a legjobb rész 😊
az andreás jelenet viszont a mai napig bassza a csõröm, 50 millióval a zsebemben már nem hepciáskodnék a nyilt utcán, mondjuk amúgy se.
az andreás jelenet viszont a mai napig bassza a csõröm, 50 millióval a zsebemben már nem hepciáskodnék a nyilt utcán, mondjuk amúgy se.
Szeretem a cicákat
Kész tény, hogy fog, meg Jessie is. De jelentõs szerepük semmiképp sem lehet.
lehet csak cameozni fog a better call saulban (mittom, egy szupermarketes jelenetben feltûnik pár másodpercre)
Remélem, hogy csak poén. Ami kereken le lett zárva, azt nem kellene semmivel elrontani.
Itt az eredeti video:
Bryan Cranston hints 'Breaking Bad' may not be over
Viszont a Felina forgatokonyveben bar nem mondjak ki ott sem explicite, kicsit egyertelmubben utalnak ra, hogy Walt ott hal meg, es amikor Bryan olvassa, utana o is ugy veszi le, hogy meghal ott, sot, szo szerint ezt mondja miutan elolvasta: "So I guess there won't be a sequel".
Bryan Cranston hints 'Breaking Bad' may not be over
Viszont a Felina forgatokonyveben bar nem mondjak ki ott sem explicite, kicsit egyertelmubben utalnak ra, hogy Walt ott hal meg, es amikor Bryan olvassa, utana o is ugy veszi le, hogy meghal ott, sot, szo szerint ezt mondja miutan elolvasta: "So I guess there won't be a sequel".
Regards,
Jó, de ha nem jön be a spin-off kell vész esetére egy második terv. 😄