3367
eRepublik - the new world
-
Rundstedt17 #3044 Ingame,itt senki mert sg-n mindenki büdös kapitalista :d -
Cat 02 #3043 Ki mondta, hogy ne ? Menj csak, csak az aranyad jó helyre kerüljön
!me -
Rundstedt17 #3042 mégse tudok lelépni a ne-ne-ne k után,stuck with this shit :S -
Rundstedt17 #3041 most hogy nézem kb egyszinten is van a karink 2600 körül van a strenghtem nekem is,mondjuk a rank general(régi rendszerbe toltam fel amikor 100%-ékot adott még,nem 10%-et):D
nem is azt mondom hogy lehetetlen szerencsésen bh-t szerezni vagy ilyesmi
csak az ember nem látja sok értelmét amikor fakelők döntenek el mindent ebben a játékban,nincs még egy browser game ahol annyira lehet csalni mint erepen.Az adminok meg le is szarják
Ahogy a játékosokat is,95% felett az aktív játékosok hónapok óta kérik a wp limitet szarnak bele,kiszedik a donate listát,a választások a fakek által dőlnek el.
Ennél nagyobb cheater gamét még nem láttam,ahogy ennyire beleszarok admin gárdát sem -
#3040 Aza vicces hogy nekem a 2 éves karim és épp annyira nem ér szart se mint a tied ha nem tolom a többszáz goldokat vele:D -
Rundstedt17 #3039 számomra így nincs értelme,hogy nincs korlát se wp-n se strengthen.
ez nem játék így hanem unalom.
goldot meg elverem :D
nem hittem volna hogy ide jutok de nagyon gagyi ez a játék napi szinten 100 ezer fölötti bh-k vannak minden egyes körben,élvezetes xD
még ha fizetnék is mondjuk 100 eurót 300 goldért akkor se érnék semmit:D
máshol 100 euróért csókolnák a seggem,de erepen a fakelők és adminék kinevetnének :D
szóval csak fölös időpocséklás mégcsak nem is fun
nagyon úgy nézz ki hogy amúgy sincs sok hátra.előbb utóbb ilyen szabályokkal lemorzsolódnak a játékosok,persze a fake babyboomok továbbra is menni fognak. -
Cat 02 #3038 Adj goldot :D
Amúgy lassan csak csinálnak vele valamit. -
Rundstedt17 #3037 erősen gondolkozom hogy abbahagyom napi két kattintást sem ér ez a játék :D..egy hajszál választ el xD -
Cat 02 #3036 Lehet egész nap partyzik a vagyonából és bulikból öt fél milliós telefonról -
#3035 ez nemszánalmas, nevetséges inkább (jó, Bogdan élete szánalmas :D) -
#3034 és igyis kikaptak:D -
Rundstedt17 #3033 Elég szánalom
-
Rundstedt17 #3032 készülnek a második játékukra,csapatbővítés -
#3031 Nem, azóta csak gyüllik és gyüllik :D 3 naponta fél arannyal :P -
Cat 02 #3030 Eladtad már aranyat ? ^^ -
#3029 nem -
Cat 02 #3028 Kell még havazás effekt ? :D -
Rundstedt17 #3027 egyértelmű xD -
Cat 02 #3026 Kb, 33 ütés volt ami statisztikában van.
Amúgy Fekete sereges lettél ? -
Rundstedt17 #3025 Hogy ütsz full q5+300 health?:D -
#3024 okés, most még nem akarok, majd kicsit később :)
-
Cat 02 #3023 Mivel le lett butítva a játék, amit akarsz :D
Market / Job Market itt kiválasztod
Illetve trainelj is minden nap.
Ha szeretnél harcolni, akkor mibbit.com és #matasz szoba, ott kitanítanak >.> -
#3022 És milyen munkához érdemes kezdeni? -
Rundstedt17 #3021 most jelenleg számodra a napi munka és edzés kell hogy meglegyen
NE HARCOLJ MÉG -
Rundstedt17 #3020 Nah ez a nap is eljött csatlakoztam egy irreg századhoz :D -
#3019 Hali!
Valaki elmagyarázná, mi a játék célja? Harcolunk ide oda és azzal szerzünk területet? Bocs de még nagyon láma vagyok, egy barátom hívott és nemtudom mit kell csinálni :) -
#3018 csak gyülik az arany :D már 112 :D -
#3017 :S -
fuzesi12 #3016 hát ez haláli, most meg a szóbeírással van "gond" kb 20x írtam be jól a szavakat amik a képen voltak és mindig ezt írja: CSRF attack detected.
ez a játék nagyon nem szeret engem :D -
fuzesi12 #3015 oks, internet explorerrel működött, a firefox al van gondja :s -
#3014 hmm, nekem simán zöldre vált még olyan névvel is ami van :/
Magyarország, és válaszd central hungary-t.
(Ha mindezt az én aláírásomban lévő refer linkel csinálod, akkor azt meg is köszönöm szépen :)) -
fuzesi12 #3013 a regisztrálásnál csak a név van és a location, nincs hely e-mail cím kérés, csomó nevet kiprobáltam. -
#3012 regelj a aláírásomban lévő linkel :P
Amúgy, nem lehet hogy foglalt az a név? -
Cat 02 #3011 Nem hagysz ki valamit ? Jó a neved tuti (nem foglalt) ?
Email cím is kell. -
fuzesi12 #3010 hali, regisztrálnék az republik ra, de miután beírtam a nevet, kiválasztottam az országot, területet, nem tudok rákattintani a nextre , szürke marad, vki tudja mi a gond? -
Rundstedt17 #3009 nekem egy házikó és kész nem futja semmire :D -
Rundstedt17 #3008 na ez a burzsoá :D
napi adagod tudtam én :D -
Cat 02 #3007 :p
-
Rundstedt17 #3006 nem láttad hogy jelentkeztünk?:D
lehet hogy vennénk is de az utazás több lenne mint a gold ára/illetve a befektett energia a transfer megoldásába :D -
#3005 dobd át nekem, lehet kezdek vele valamit :D