3367
eRepublik - the new world
  • Bexter
    hát ha nem kell senkinek a gold megtartom :D
  • Rundstedt17
    igen arra gondoltam dúskálunk a 2000 felettiekben,az egész evilágon elsők vagyunk ebben,a románokat is verjük....
  • Cat 02 #3002
    Sok vannak 2000 felett az biztos, de olyan igazán magas tank nincs annyi.
  • Rundstedt17
    Amúgy újra vannak statok és ahogy néztem általában véve nekünk van a legtöbb potenciális tankunk,számokban nézve.
  • Rundstedt17
    már ha van osztás :D...
  • Cat 02 #2999
    Firefox alatt működik csak :/
    Amúgy jah, centralban kapunk ellátmányt
  • Rundstedt17
    Mostanság meg beelőzől ami a ranknövekedést illeti,a fegyó meg a kaja olyan drága már a harcról napi néhány ütést kivéve lemondtam :D

De nem is jó ez a cucc itt mármint a citizen of erepublik xD
  • Cat 02 #2997
    Előbb lettél SM, mint én :D
    Amúgy adj ID-t, aztán beleraklak ebbe a cuccba ittene.
  • Rundstedt17
    nah nekem is adhatod cat amúgyis az egyik leggazdabb burzsoá a játékban,gondolj az ilyen még egy évesnél fiatalabb koldusokra is mint én :D
  • Bexter
    5000 huf nem? :D
    az majdnem fedezi éves hoditos játékom költségeit :D
  • Cat 02 #2994
    Amúgy 50 huf / arany áron megy a gold kb, szerintem 500 huf-ért nem éri ennyit szenvedni :D Inkább add nekem azt csinálok topikos nyereményjátékot vagy szét osztjuk az ittlévők között vagy UVVA :D
  • Bexter
    Ha adakozni akarnék 1k hufot adnék a pecsétért :D
  • Cat 02 #2992
    Add ingyé és kapsz itt egy adakozó pecsétet ;D
  • Bexter
    van 100 goldom amitől meg akarok szabadulni.
    Ha valaki megvenné ajánlatával keressen meg :D Lövésem sincs mennyi az árfolyam :D
  • kifli
    mennyié?
  • Cat 02 #2989
    Attól függ mennyiért. Bár nagyon nem, gondolom 50 HUF környékén árulod nem ?
  • Bexter
    van aki vesz goldot? :D
  • Cat 02 #2987
    Miért, PEACE mi volt ? Megnéztük tisztiben a Peaceből kilépő cikket, kb szó szerint ugyanez és még s a kommentek is stimmelnek :D
  • Rundstedt17
    jah új néven visszacsinálják a phoenixet akkor nem árulás hanem ostobaság
  • Cat 02 #2985
    Nem árulta el, hanem kilépett, mert a Phoenix kb semmit se segített. Egyedül a szerbek ütöttek velünk néha (ők is kiléptek)
  • Rundstedt17
    link
  • Rundstedt17
    phoenixt elárulta a magyar kormány:
    http://www.erepublik.com/en/article/magyarorsz-aacute-g-kil-eacute-p-eacute-se-a-phoenixb-l-hungary-officially-leaves-the-phoenix-1620066/1/20
  • Cat 02 #2982
    Nah, van újra hóesés, eltűnt a reklám és minden gyorsabb tárhelyre került. Boldogság van \o/
  • Cat 02 #2981
    Új medál többször is meglesz ahogy nézem... (:
  • Rundstedt17
    lol mi lett a Hun elitből?:D

már 1500 felett toboroznak,komoly emberhiányuk lehet,bezzeg régen szóba se álltak a commonerekkel :DDDD
  • swallow18
    Köszi szépen.
  • Cat 02 #2978
    Profilodra katt, change residence, kiválasztod hova és kész. Csak megfelelő minőségű jegy kell.
  • swallow18
    Sziasztok,
    tudnátok nekem segíteni?
    Pvt.Miller nick névvel játszok az eRepublicon, az a gondom, hogy Kínában ragadtam, van repjegyem, de elfelejtettem, hogy hogyan kell utazni.
    Valaki megtudná mondani, hogyan tudok magyar földre utazni?
    Leginkább Central Hungary-be szeretnék.
  • Cat 02 #2976
    Ne, PM-et (private message), mibbiten pedig a #szocmin szoba.
  • Trantorius
    Mibiten szocmin szoba? Az hol van, mi az?
    A Shouts->Officel részbe írjak?
  • Cat 02 #2974
    Figyelj oda mennyit harcolsz, ne nagyon menj 80 alá.
    Ide írsz levelet adnak kaját, illetve, ha felmész mibbiten a #szocmin szobába.
    Ha céget alapítasz ugyanúgy piacról tudod megvenni a saját kajád.
  • Rundstedt17
    lassú folyású a játék
    illetve nem kellett volna harcolnod,vagy pénzt költened rá.kezdőként a legfontosabb a saját fejlődésed biztosítása
  • Trantorius
    Lehet elnéztem..:) Viszont kajám nuku és nem tudok semmit se csinálni:(
  • Trantorius
    +Az egyik régióban elég szarul áll az Ukrán Lázadók leverése ha jól értelmezem a kiírásokat, aki tud az beszállhatna.
  • Trantorius
    Bár ez még tőlem áll, de ha alapítok a jövőben egy élelmiszer Céget, akkor az ott megtermelt kenyérhez ingyen hozzá tudok majd jutni, vagy ugyan úgy meg kell vennem a piacon?
  • Trantorius
    Nem semmi!:D
    Van egy kis problémám, belefutottam abba hogy nincs elég életem ahhoz hogy dolgozhassak de pénzem sincs amiből kaját vehetnék és feltölthetném az életem, ilyenkor mi a teendő?:S
  • Pharaoh
    Eléggé gyakran változik a helyzet. Volt hogy elfoglalták egész Magyarországot, volt hogy fél ázsia, kanada, usa a miénk volt.

• Trantorius
    Hogy kerültek Lengyel kézre Amerikai területek?:D És hol van Németország?:D A lengyelek vissza vágtak a 2. VH-ért?:P
  • Trantorius
    Megtaláltam, angolul tényleg működik. Azt hittem sikerült már valamit elfoglalni a környékről:( De legalább nem vagyunk még kisebbek.
  • Trantorius
    Azt olvastam hogy angol nyelven működik. Hogy lehet angolra állítani a nyelvet, mert nekem jelenleg magyar, de sehol se találok ilyen opciót.