3367
eRepublik - the new world
-
#3004 hát ha nem kell senkinek a gold megtartom :D -
Rundstedt17 #3003 igen arra gondoltam dúskálunk a 2000 felettiekben,az egész evilágon elsők vagyunk ebben,a románokat is verjük.... -
Cat 02 #3002 Sok vannak 2000 felett az biztos, de olyan igazán magas tank nincs annyi. -
Rundstedt17 #3001 Amúgy újra vannak statok és ahogy néztem általában véve nekünk van a legtöbb potenciális tankunk,számokban nézve. -
Rundstedt17 #3000 már ha van osztás :D... -
Cat 02 #2999 Firefox alatt működik csak :/
Amúgy jah, centralban kapunk ellátmányt -
Rundstedt17 #2998 Mostanság meg beelőzől ami a ranknövekedést illeti,a fegyó meg a kaja olyan drága már a harcról napi néhány ütést kivéve lemondtam :D
De nem is jó ez a cucc itt mármint a citizen of erepublik xD -
Cat 02 #2997 Előbb lettél SM, mint én :D
Amúgy adj ID-t, aztán beleraklak ebbe a cuccba ittene. -
Rundstedt17 #2996 nah nekem is adhatod cat amúgyis az egyik leggazdabb burzsoá a játékban,gondolj az ilyen még egy évesnél fiatalabb koldusokra is mint én :D -
#2995 5000 huf nem? :D
az majdnem fedezi éves hoditos játékom költségeit :D -
Cat 02 #2994 Amúgy 50 huf / arany áron megy a gold kb, szerintem 500 huf-ért nem éri ennyit szenvedni :D Inkább add nekem azt csinálok topikos nyereményjátékot vagy szét osztjuk az ittlévők között vagy UVVA :D -
#2993 Ha adakozni akarnék 1k hufot adnék a pecsétért :D -
Cat 02 #2992 Add ingyé és kapsz itt egy adakozó pecsétet ;D -
#2991 van 100 goldom amitől meg akarok szabadulni.
Ha valaki megvenné ajánlatával keressen meg :D Lövésem sincs mennyi az árfolyam :D -
#2990 mennyié? -
Cat 02 #2989 Attól függ mennyiért. Bár nagyon nem, gondolom 50 HUF környékén árulod nem ? -
#2988 van aki vesz goldot? :D -
Cat 02 #2987 Miért, PEACE mi volt ? Megnéztük tisztiben a Peaceből kilépő cikket, kb szó szerint ugyanez és még s a kommentek is stimmelnek :D -
Rundstedt17 #2986 jah új néven visszacsinálják a phoenixet akkor nem árulás hanem ostobaság -
Cat 02 #2985 Nem árulta el, hanem kilépett, mert a Phoenix kb semmit se segített. Egyedül a szerbek ütöttek velünk néha (ők is kiléptek) -
Rundstedt17 #2984 link -
Rundstedt17 #2983 phoenixt elárulta a magyar kormány:
http://www.erepublik.com/en/article/magyarorsz-aacute-g-kil-eacute-p-eacute-se-a-phoenixb-l-hungary-officially-leaves-the-phoenix-1620066/1/20 -
Cat 02 #2982 Nah, van újra hóesés, eltűnt a reklám és minden gyorsabb tárhelyre került. Boldogság van \o/ -
Cat 02 #2981 Új medál többször is meglesz ahogy nézem... (: -
Rundstedt17 #2980 lol mi lett a Hun elitből?:D
már 1500 felett toboroznak,komoly emberhiányuk lehet,bezzeg régen szóba se álltak a commonerekkel :DDDD -
swallow18 #2979 Köszi szépen. -
Cat 02 #2978 Profilodra katt, change residence, kiválasztod hova és kész. Csak megfelelő minőségű jegy kell. -
swallow18 #2977 Sziasztok,
tudnátok nekem segíteni?
Pvt.Miller nick névvel játszok az eRepublicon, az a gondom, hogy Kínában ragadtam, van repjegyem, de elfelejtettem, hogy hogyan kell utazni.
Valaki megtudná mondani, hogyan tudok magyar földre utazni?
Leginkább Central Hungary-be szeretnék. -
Cat 02 #2976 Ne, PM-et (private message), mibbiten pedig a #szocmin szoba. -
Trantorius #2975 Mibiten szocmin szoba? Az hol van, mi az?
A Shouts->Officel részbe írjak? -
Cat 02 #2974 Figyelj oda mennyit harcolsz, ne nagyon menj 80 alá.
Ide írsz levelet adnak kaját, illetve, ha felmész mibbiten a #szocmin szobába.
Ha céget alapítasz ugyanúgy piacról tudod megvenni a saját kajád. -
Rundstedt17 #2973 lassú folyású a játék
illetve nem kellett volna harcolnod,vagy pénzt költened rá.kezdőként a legfontosabb a saját fejlődésed biztosítása -
Trantorius #2972 Lehet elnéztem..:) Viszont kajám nuku és nem tudok semmit se csinálni:( -
Trantorius #2971 +Az egyik régióban elég szarul áll az Ukrán Lázadók leverése ha jól értelmezem a kiírásokat, aki tud az beszállhatna. -
Trantorius #2970 Bár ez még tőlem áll, de ha alapítok a jövőben egy élelmiszer Céget, akkor az ott megtermelt kenyérhez ingyen hozzá tudok majd jutni, vagy ugyan úgy meg kell vennem a piacon? -
Trantorius #2969 Nem semmi!:D
Van egy kis problémám, belefutottam abba hogy nincs elég életem ahhoz hogy dolgozhassak de pénzem sincs amiből kaját vehetnék és feltölthetném az életem, ilyenkor mi a teendő?:S -
#2968 Eléggé gyakran változik a helyzet. Volt hogy elfoglalták egész Magyarországot, volt hogy fél ázsia, kanada, usa a miénk volt.
-
Trantorius #2967 Hogy kerültek Lengyel kézre Amerikai területek?:D És hol van Németország?:D A lengyelek vissza vágtak a 2. VH-ért?:P -
Trantorius #2966 Megtaláltam, angolul tényleg működik. Azt hittem sikerült már valamit elfoglalni a környékről:( De legalább nem vagyunk még kisebbek. -
Trantorius #2965 Azt olvastam hogy angol nyelven működik. Hogy lehet angolra állítani a nyelvet, mert nekem jelenleg magyar, de sehol se találok ilyen opciót.