3367
eRepublik - the new world
-
Rundstedt17 #3084 A csalók elleni harc igenis szükséges. -
Cat 02 #3083 Ennyire azért nem, főleg most, hogy csak 10 aranyat lehet váltani naponta. -
#3082 de van bizonyíték
Nemtudom melyik "tesztelő" mondta, hogy fizetésük egy részét, a játékban kapják meg gold formájában. (Bár szerintem a hraci modul jól működik, ennek tesztelését abba is hagyhatnák...)
Ráadásul igen egyértelmű, hogy amennyi goldot elütöttek ebben a csatában, arra nincs sem rl pénzük, sem a játékban annyi megtermelt gold.
Több mint 5000-et ölt csak az első kettő? Vicc. ~2356 aranyat tankolt csak adamutz ebben a csatában...
Csak azért csinálják ezt, hogy így próbálják ösztönözni az embereket, hogy vásároljanak goldot rl pénzért... -
Rundstedt17 #3081 erről nincs tudomásom,se bizonyíték
Viszont a probléma az hogy nem értitek az adminokat,pedig ők tényleg sokat dolgoznak hogy jobb legyen az erep.
Abszolút nem diszkriminatívak.Csak annyira amennyire bárki más egy ismerőséhez,elvégre ők is emberek szóval nem tökéletesek,de a jó szándék meg van. -
#3080 meg kapják a goldot ingyé :D -
Rundstedt17 #3079 szerintem nem csalnak,csak ők hamarabb kezdték és így nekik több tankjuk van,nagyobb cégbirodalmuk stb.
Egész egyszerűen ilyen a játék a régi játékosoknak behozhatatlan előnye van. -
#3078 most azé mert múltkor lg nem fért volna be a top5-be román oldalon? :D -
#3077 Ami nem változott hogy a románok ugyanugy pofátlanul csalnak mint eddig mindig. -
Rundstedt17 #3076 Nem túlzok ha azt mondom minden héten változtattak valamit,szval lehetetlent kérsz:S -
#3075 v2 nél asszem :D -
Cat 02 #3074 Hol maradtál le ? Illetve mennyiért ? :D -
#3073 összegezné valaki változásokat? :D -
Rundstedt17 #3072 vége:
"Minor improvements in sell companies system
Dear citizens,
As a natural step of limiting even further the systems used by cheaters in order to launder money, the team has limited the price of selling companies to +/- 10% of their creation values and upgrades.
Best regards and happy gaming moments,
Plato,
Your eRepublik Governor
P.S.: You can sell a company only once in 10 days." -
Cat 02 #3071 Céget lehet venni sokért. -
Rundstedt17 #3070 Mintha úgy hallottam volna hogy a limitet eltörölték vagy vmi ilyesmit -
Cat 02 #3069 Befektettem 100 HUF-ot ...
Az a gáz, hogy most nem tudják a nagyokat tankolni, max 10 golddal (tudom cégvétel, Alex is megvette már román tankét :D) aztán jönnek a picik. -
Rundstedt17 #3068 azért az szép,de tuti az állam szét pénzelt így nem sajnáltad xD -
Cat 02 #3067 Én reggel belevágtam 90k-t :D -
Rundstedt17 #3066 pocséklás lett volna ellenük ütni:P -
Rundstedt17 #3065 mondjuk jah nyilván nem a román ellenes harcokban való eredményemért kaptam,ahol több milliók repdestek:D -
Cat 02 #3064 Burgen piroson ? ^.^ -
Rundstedt17 #3063 campaign hero medal meg van -
Rundstedt17 #3062 A sztrájknak is kampó
http://www.erepublik.com/en/Poland/law/69061
http://www.erepublik.com/en/Serbia/law/69063 -
Rundstedt17 #3061 Bevezetésre kerültek új missziók amelyek korlátozott ideig állnak rendelkezésre és hatalmas erőt jelentenek.
Illetve most már aktív a hűség programm azok számára akik vettek már valaha goldot.
A jövőben hűségpontok járnak minden egyes euróért amit befizetsz,és különböző rangú besorolások vannak
A hűségpontokat különböző tárgyakra lehet majd beváltani:
-meghatározott ideig rank pontot növelő cuccokra
-vagy a trainigre extrát adó dolgokra
-illetve extra tárhelyre -
Rundstedt17 #3060 nah hogy tetszik az új erep?xD -
Rundstedt17 #3059 gyülekeztek vagy ezren,de persze igaz valójában csak egy két ember beszélhetett velük -
Cat 02 #3058 Nyílt tárgyalás? -
Rundstedt17 #3057 elutasították az adminok a játékosok követeléseit a nyílt tárgyaláson :D.....
:DDDDDDDDDDDDDDDDdd -
Rundstedt17 #3056 nekem már megfájdult az ujjam a sok reportol :DDDD -
Cat 02 #3055 Valamiből meg kell élni :p -
#3054 Rebellion -
Rundstedt17 #3053 tankok,fakerek sírnak -
Cat 02 #3052 Mi van itt... -
Rundstedt17 #3051 like :D -
#3050 Ejj, nem volt favolva a totyik :D -
Cat 02 #3049 Nyersi cég a legegyszerűbb és ott fix ár van, mert eRep felvásárolja :) -
#3048 Minden cég 10gold és mindhez kell föld is, nemcsak a nyersi céghez. -
Cat 02 #3047 Hát, szerintem amiatt nem fog kiáramlani a HUF, hiába vesz majd mindenki nyersi céget amihez kell föld :/ -
Rundstedt17 #3046 de a föld 1000 huf talán pár napot meg él xD
erep gazdasági modul is egy csőd,de szupcsi ez a farmvilles update :D -
Cat 02 #3045 10 gold nyersanyag cég ? Viszlát HUF :/