3367
eRepublik - the new world
-
#802 nekem meg nem is volt kajám 2-3 napja :D
harcokkal 100-n tartottam magam, de most vettem 2-t.... :D -
#801 Nekem se evett ma, böjt-bug:D -
Cat 02 #800 a, napváltáskor eszik
b, q2 es kaja nem feltétlen 2 wellnest visz fel, volt itt valahol 1 képlet, alacsony szinten többet, magas szintet kevesebb (mmint welness szint). -
#799 akkor néztem meg, mikor nem csináltam semmit :) ugyanannyi maradt a wellnessem, és a kajám is megmaradt, nem fogyott... utálom az ilyen bugokat... -
#798 volt nem egyszer ilyen bug h nem evet a kis dög :) -
#797 nem ette meg? :D ha van kaja mindig eszik egyet
leeht azért mert q2es a kajád és az 2őt visz fel a munka meg a harc az 2őt visz le összesen így 0ra jössz ki. és se nem nő se nem csökken a wellness -
#796 Az hogy lehet, hogy van kajám, tegnap is volt, de ma nem "ette" meg, és a wellnesem sem ment feljebb? -
#795 én is manus leszek szerintem :) utánaszámoltam, az fizet a legtöbbet :D -
#794 nekem van 17 goldom :D -
Cat 02 #793 Nekem kemény 42 asszem.
Ám én is indoba vagyok most, napi 0.5 gold a fizu, ne mis rossz -
#792 már be adtam a felmondásomat, kértem, hogy rúgjanak ki, de ha nem, akkor meg holnap 14.40-kor kilépek :D -
#791 Nekem van 65 goldom, lvl17 vagyok, de ma otthagytam a magyar politikát. -
#790 nekem van 15goldom :D meg 150 ftom :D -
Cat 02 #789 Ám nem tolunk 1 sg céget ? xD Tom h közös lónak de akkor is -
Cat 02 #788 Építészetben semmiképp :D Én manu-s vok, de land se rossz :D -
#787 lol, akkor töltök fel :D
melyik "szakmában" érdemes elhelyezkedni? -
#786 avatar képet töltöttél fel? azis 1 xp:D -
#785 szavazni még nem tudok, és harcolni se :DDD -
#784 Lvl 5 től harccal:) -
#783 harccal, szavazással (állítólag) -
#782 Egy uccsó hülye kérdés :D XP-t mivel szerezhetek a dolgozáson és a trainingezésen kívül? -
#781 loptam :D -
Cat 02 #780 Jó a lokod :D -
#779 Your friendship request has been sent.
én lennék beverlek :D -
Cat 02 #778 Én 16, muhaha :D -
#777 Én ma lettem 15:)) Addoljatok friendnek, ugynanez a nevem^^ -
#776 hm ..
hi all :)
nem is tudtam van iylen topic is fav+ :)
ki hanyas? én 14es vagyok jelenleg :) -
Prank #775 te is meg tudod nézni: market -> human resources -
#774 akkor nem fogok kilépni a munkahelyemről, ha esetleg nem kapnék fizetésemelést xD -
#773 Van valaki finneknél aki tudna nekem segiteni? :) -
Cat 02 #772 Nem igazán van munkaajánlat :D 4estők van max. Ellenben indonézeknél van. -
#771 Van itt munkanélküli? :D Ha igen, akkor meg tudná nézni, hogy Magyarországon (Western Transdanubia) 1-es construction skillel mennyi a max fizetés? :D -
#770 Hja:D De az a vicc hogy ő meg azért kapott ban-t, mert bejelentette hogy más karakterével is belép kicsit, és egy ember csak egy karakter nevében nyilatkozhat vagy valami ilyesmi volt:D Ha nem szól adminoknak a biztonság kedvéért maguktól észre se veszik kb:D Vissza is lett vonva a ban a nagy nyomásra:D -
Cat 02 #769 hekkat azért benyalta vele :) -
#768 Nemhinném hogy gond lenne, amugyis azonos ip-n több karakter még nem minősül multizásnak önmagába:) -
Cat 02 #767 Írj a régivel a shoutba h ezt abbahagyod és újat kezdessz... -
#766 meg :D szerinted az feltűnő, hogyha kilépek, és fél óra múlva egy új reggel játszok? -
#765 Ha nem küldözgetsz semmit a régi acc és az uj közt, akkor semmi baj nem lehet belőle :)
(meghivhatlak?:DDD) -
Cat 02 #764 Próbáld ki ^^
Ám lvl 16 on is van 5 gold :p -
#763 tényleg, ha újraregelek, és a másik regembe be se lépek utána, akkor kibannolnak?