eRepublik - the new world
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
DFTBA ಠ_ಠ
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Mivel nem vagyok nagy fórumotgató, a játékbeli nevemmel készítettem accountot.
Van 1, EGY darab maradék meghívóm még.
Ezért az kapja meg, aki két követelménynek megfelel:
- Amint regisztált a játékban, itt az SG-n felajánla a saját 5 meghívóját azoknak akiket ez érdekelne
- Te vagy az elsõ aki e-mail-t köld a címemre, így te kapod meg a meghívót
[email protected]
Remélhetõleg találkozunk a játékban, mint párt társak, vagy mint a kedves olvasóim/elõfizetõis ;)
eMagyarország elég jól teljesített eddig a játékban, megszereztük felvidéket is, de a népesség hiánya kezdi megéreztetni a gondokat.
Szükségünk van minden egyes eCitizenre!
Tehát, mindeki hozzon magával még-egy-eCitizent! ;)
Köszönöm figyelmeteket, a viszontolvasásig! =)
(ha valaki megkapta a meghívót megírom ide, így a felesleges probálkotástól megkímélek mindenkit)
fortis est veritas
már el is készült elsõ házunk..)
Amúgy a házipar mostanában és szerintem régebben sem volt egy húzóágazata sajnos eHungary-nek.
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
Lenne is rögtön 1 kérdésem..
Mikor és hogy tudok házat venni?? Ha jól tudom, akkor ha nincs házam akkor ez a wellnes ez lemegy ugye, kivéve ha q2 es kaját veszek. De egy darab ház sincs a piacon.. ami meg van az külföldi és marha drága.
Most akkor hogy lesz házam?!
Kezdõ fizetésként 4 HUF , ez a tapasztalat növekedésével egyenes arányban nõ ..)
cél a monopolhelyzet.<#vigyor2>#vigyor2>
DFTBA ಠ_ಠ
ezzel kapcsolatos kérdésem lenne: hogy tudok kimenni és harcolni? veszek fegyvert, és utána?
DFTBA ಠ_ಠ
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
Én is szívesen kipróbálnám a játékot! Ha valaki tudna adni nekem meghívót legyen szíves jelezzen privátban!
Köszönöm!
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
DFTBA ಠ_ಠ
dixitque deus fiat lux
dixitque deus fiat lux
Pakisztánban is minden goldot az istenkirálynak kell adományozni, de ott mégis van bõven Q4-es kaja 4rupiért meg Q4-es fegyver 25ért...MO-n viszont soha nem lesz ilyen ha mindenki csak fake acc-okat csinál hogy összegyûljön a pénz a 25. fegyvergyárra
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
de talán egy percig sem volt látható a piacon, mert elkapták :P
ezekután mivel a dolgozók fejlõdnek remélem gyorsabban fog menni, de jó volna felfejleszteni 2 csillagosra (:
dixitque deus fiat lux
ui: vízipisztolyok a piacon! :)
http://norbip.lame.hu/chat.html
ui: a Water-pistol Ltd. munkásokat keres! Kezdõfizetés 5 Huf!
DFTBA ಠ_ಠ