3367
eRepublik - the new world
-
#922 jaja,arra gondolok,akkor zsír (Y) -
Cat 02 #921 Ahhoz külön be kell jelentkezni, mintha másik karakter lenne, márha org-ra gondolsz. -
#920 na szóval: van most egy cégem.de ha én alapítok egy szervezetet,az is az enyém lesz...:D vagy a szervezetet tudom úgy működtetni mint egy önálló karakter? mert csak abban az esetben tudnám megvásárolni nem? :D -
Cat 02 #919 Nem értem mit szeretnél o.O -
#918 de hogy tudom megvenni mégegyszer,ha egyszer a szervezet is az enyém? :D na,majd kifundálok valamit. -
Cat 02 #917 Őőő, szervezet persze, ember is, céget átruházni max úgy tudsz h kiragod eladásra, és másikkal megveszed, csak vigyázni kell ,nehogy 1 script vegye meg :D -
#916 ja,hát akinek ilyen jól megy...:D
még egy kérdésre nem kaptam választ: szervezet birtokolhat céget? gondolom. csak most arra vagyok kíváncsi,ha csinálok egy szervezetet,akkor átruházhatom-e arra a cégemet,hogy én is dolgozhassak a pizzériában? :) -
#915 hm nekem fel se tűnt akkor az a plusz 5 gold :D -
#914 Northern Cape RW-nek majnem bedőltem, még jó hogy előtte újságot olvastam.... :D -
#913 Egyébként, mit csinálnak már a románok? Úgy nekiestek Indonéziának, mint a picsa. -
#912 De. -
#911 Q2 ház valakinek kell 8g ért?:D -
#910 nem :D -
#909 lvl 16-ért jár 5 gold? O.o nebassz,az nagyon zsír. ha elérem az 5-ös erőt,azért is kapok goldot? mert holnap meglesz az is :) -
#908 Cg, onnantól minden szinten jön 5 gold állítólag:D nekem még 5 nap:) -
#907 lvl 16 :D és kaptam 5 goldot :P -
#906 szánalmas :D -
fug2e #905 sziasztok! akinek kell meghívó, írja meg az e-mailjét és küldök neki! -
#904 amig nem hozzák vissza a régi rendszert addig annyit (régi rendszerben 4 vagy 5 kérdésre kellet angolul válaszolni pár másodperc alatt és az szerint kaptál pontot) -
#903 ja értem.
és hadd kérdezzem már meg,hogy edzésnél mindig 0.4-et fogok kapni vagy ez függ valamitől? -
#902 tréning -
#901 sziasztok!
én most azt nem értem,hogy egy magyar minek indít felkelést Burgenlandban? vagy csipet nem magyar? vagy csak egyszerűen nem érdekli,hogy mi van és a resistance hero medalra megy? amúgy tuti elterelés az egész,ma gondolom várható egy támadás a románok részéről,ha bár most kapóra jött,hogy az indonézekkel is harcolnak.
lenne egy kérdésem: org ugye nyithat céget? mert most nekem van egy cégem,de nem nagyon nyereséges hogy finoman fogalmazzak és én is beállnék hajtani az igát,de ehhez az kéne,hogy a szervezetemé legyen a cég nem? -
#900 sg-s orggal* -
#899 na, mi van az eRepublik orggal? :) -
#898 Jeee, megvan a 6-os szint, 5 goldot kaptam, és már a monetaryzással 0,25 goldot keresek körönként :D -
Cat 02 #897 http://www.erepublik.com/en/wars/show/504
itt nem tudtok harcolni ? -
hehe -
Cat 02 #895 Hja, 80 gold + q5 fegyverek, ami qrva sok :D -
#894 a lényeg hogy sok pénzükbe kerül az hogy harcolhassanak -
Cat 02 #893 Max 10 wellness asszem, ők wellnesspackot vesznek. -
Cat 02 #892 ~ 5-6 naponta meg 4 :p -
#891 kivéve, ha van aki felgiftelget utána. a nagy ütésü emberkéknél igy látsz sokkal több csapást egy harcban -
#890 Akkor oké.Így csak napi öt csata mehet. -
#889 az fixen, mindenkinek annyi, nem tudsz változtatni rajta -
#888 Mit csináljak ahhoz,hogy csatában kevesebb wellnesst veszítsek? -
marxell #887 Én is 'tőzsdézek' nekem eddig csak 0,2 gold haszonom van :( De hamarosan 6 gold, úgyhogy még több nyereség :D -
#886 Egész jövedelmező a monetaryzás :) A tegnapi 1.21 goldból csináltam mára 1.54 goldot :D -
Cat 02 #885 Sikerült olyan helyre költöznöd ahol nincs kórház, pedig párszor el lett mondva h SGP-re menjetek... -
#884 A profilodban kattints a lakhelyed nevére, ott lesz a kótháznál heal gomb elvileg:) -
#883 Faszom,már megint nem találom a kórházat:@ Harcoltam egyet a Szerbek oldalán,de most nem adja ki sehol sem,hogy mehetek kórházba:S