3367
eRepublik - the new world
-
#962 hát azért a pár wellnessért tényleg nem éri meg sztem se....:D -
#961 minek vesztek házat? van annyi csata hogy jo legyen wellness -
#960 eladó egy q1 ház, 4.2 g :) -
#959 közben meglett...:D -
#958 na most: azt szeretném,hogy a szervezetemmel megvenném a saját cégemet,hogy a szervezeté legyen,ne az enyém. hogy tudnék bejelentkezni a szervezetembe? mert organizationsben ott van a cég neve,rámegyek és nagyon szép,nagyon jó,ott van,oké,de nem tudok csinálni semmit. -
#957 Tegnap vettem Indoban q1 házcéget, 12 goldért. Belefektettem 8 goldot, és eladtam 23ért és vittem magammal a 2 megrtermelt házat.
Nem éri meg bele fektetni, mivel 20 munkás kell a házhoz, amit nehéz össszesezdni, alacsony a fizetésük, stb.. Nagy mákom volt, hogy ezt elpasszoltam és nagyon jól jöttem ki vele. -
Cat 02 #956 Ja semmi, zárójelekbe belekavarodtam. -
Cat 02 #955 Biztos ez ? Mert így negatív érték jön ki. -
#954 azért ez nem ilyen egyszerű.
wellness increase = (1.5 - (current wellness/100)) * (wellness bonus food + wellness bonus house) -
Cat 02 #953 Ahányas, annyi wellness kapsz naponta +-ban. -
#952 egy kérdés...a ház mire jó? :D -
Cat 02 #951 Hát a legjobb Romámiában lenne, de ott azért mégse... másik meg indo, de hát nem tom, most eléggé visszaesett =\ Ám ti a gyárat mo-n tervezitek ? -
#950 inkább vasba kéne, de a kérdés az hogy hol? :) -
Cat 02 #949 Én is adnék bele 20-at, az eddig 50+, az 2 cég megvan, a kérdés az h munkások meglennének-e :D Mert én sztem maradnék a régi munkahelyemen, mert ott jó a fizum. -
#948 én 22 golddal beszálnék....nekem mindegy hogy milyen cég, csak a befektett pénzzel arányos részesedést akarok :D -
Cat 02 #947 Hm, ház sikeres is lehet, csak kell felvásárló piac és sok munkás :D (10 3 constructionsössel számoltam) -
Cat 02 #946 Vas-Fegyverbe kéne, vagy ha a ház ipar megéri akkor fa-ház. Csak az a baj h ugye abból ha nagy mákunk van akkor van 2 napi 1 ház, Q1-nél, ami 3-4 gold.
Bár ez a progi sokat segít :)
http://antongunnarsson.se/erepcalc/ -
#945 1 -
#944 15ös vagyok
Manufacturing skilem 4.54
van 15goldom és 234hufom
wellnessem 90-100között van mindig :) -
#943 Nah hogy rendbe tegyük SG corp-ot :D a következőket kérném:
Aki beszállna az írja meg mennyi pénzel szállna be és szerinte hol mibe kéne belekezdenünk. -
#942 hány Q-s a gyár? -
#941 nekünk van búzacégünk, de nem tudom miért érné meg olcsóbban adni a piaci árnál. egyelőre piaci áron is veszteségesek vagyunk. (persze ez az alacsony szint-alacsony wellness kombóval rendelkező dolgozók miatt van, de ha magasabb lenne a wellness, akkor meg több fizetést akarnának, szóval...) -
#940 jam. Na , érdekel a házcég titeket ? :) -
#939 ez rossz helyre jött :D -
#938 kár hogy rossz topikba toltad :D -
#937 Istenem... ÁÁÁ.. Feladom... -6$ ma
JJ nálam, srácnál 99, ALL-IN szituáció
A 99re FUll house jött le neki :@ -
#936 Nekem van egy cégem most kint Indoban. Háziparra nem nagyon figyelnek, ebből elég jól ki lehet jönni. Q1 is nyereséges, a Q2 viszont nagyon az. Kéne 20 gold, mert látom, befektetnétek ti is. Ide megéri :)
Viszont az időm nem biztos, hogy elég rá, a cég értéke bő 50 gold, 25ért odaadom nektek :) -
Cat 02 #935 Nem lehet, úgy tudod h kirakod piacra és felvásárlod az org-al és akkor már lehet elvileg donatelni, viszont vannak scriptek és azok ha nagyon olcsók auto felvásárolják. -
#934 elvileg lehet, mondjuk kicsiben nem éri meg csalni soha :D -
Cat 02 #933 Biztos felvásárló sokat számít, megy amit Bexter mond, az se mellékes... -
#932 12% az adó...nekem egy q1-es foodot termelő cégem van. mondjuk ha 1,12 a legalacsonyabb ár a piacon,akkor én is kb annyiért adom,1 huf-ot kapok belőle és 0.12-t kap meg az állam. más ha nagytételben vesz,akkor se szakítok vele nagyon sokat,mert annyira változnak az árak,most pl 1.38 volt a legolcsóbb q1-es food,én 1.34-ért tudom adni,sztem már nincs is... meg abba a 12% adóba nem halsz bele,azzal is az államot szolgálod.
egyébként meg lehet donatelni búzát? mert pl én kaját nem tudok. bár lehet,hogy ha az org-é lesz a cég,akkor tudok majd,ezt majd meglátom még. -
#931 adóról hallottál már? -
#930 igen,csak hát érted...miért érné meg neki olcsóbban eladni? ha a piacinál olcsóbban tudja eladni,akkor a piacon nagyobbat tudna szakítani. aki feltűnően olcsón adja,az kitehet akár 1000-ret is,pillanatok alatt elkapkodják. -
#929 keresel egy céget aki buza termeléssel foglalkozik meg egyeutek egy piacinál eltérő árban és ú donateolja neked az orgodnak te meg cserébe küldöd neki a pénzt. -
#928 amúgy semmi extra nincs benne,mikor olcsó a raw material,akkor kell venni jó sokat,az árut mindig akkor kell eladni,ha magasak az árak és a fizetéseket meg el kell találni. de az a jó,ha van pár önfeláldozó ismerősöd,aki dolgozna minimálbérért (1 huf). cserébe meg küldesz neki kaját,fegyót meg ilyesmit :) mindig amire szüksége van. -
#927 beszállítás feketén? azt hogy csinálod meg? :D mert ez engem is érdekelne (kéne olcsón búza...:D) -
Cat 02 #926 Hát, ha sg cég, akkor simán össze tudunk dobni egy land és egy manu céget is ^^ -
#925 Ismerni kell gazdaásgot a konkurenciát a nép felvásárlási szokásait kell bezsálitó feketén meg sok melos. -
Cat 02 #924 Hát annyira nem lehet nehéz :p -
#923 Van valakinek tapasztalata erep cég vezetés gazdaság terén? ha igen és ő is beszáll sg cégbe én is beszálnék!