eRepublik - the new world

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HöfEE
És ez ellen nem lehet valamit tenni? Petíció, figyelmeztetés mittudomén. Mondjuk én újonc vagyok nem vágom annyira a dolgokat ,de nekem az is fura , hogy egy nemzetközi játékban, hogy lehetnek csak román adminok?

Kicsikiraly
vagy vmi "bug" van. és mindenki errõl számol be, angoloknál is volt egy cikk errõl.

DFTBA ಠ_ಠ

Martin Rome
Ha aktiv csata van romania ellen(ugye romanok adminok) akkor valami veletlen folytan mindig szarakodik a szerver aznap. Ezt mar legalabb 10szer eljatszottak, kerdezzetek vki regi jatekosot.

I.C.ram
amerikai
Hát, kéne... 😛

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

a.carkey
Kell egy 5qs ház. 😊

A medve nem játék.

Minek szenvedni egy olyan jatekkal, amit a romanok irtak sajat maguknak? (ami szepen latszik a terkepbol is)

Hja, majd valszeg hazaruccanok wellness miatt, mert norvégoknál nincs csata :s

HöfEE
Megoldjuk 😄 De ha csak az újak fele harcképes már az is nagy elõrelépés szerintem.

a.carkey
Még egy kérdés:
Invitenál egyszerre kell megadni a 3 hivandót, vagy invite 1, aztán újból 1, aztán újból 1?

A medve nem játék.

Magyar állampolgár leszel, az h hány kell, attól függ h háborúban állsz-e velük.

Ám kíváncsi leszek mi lesz ha a sok indexesnek 40 alá esik a wellnesse és nem tud majd harcolni, az biza szivacs lenne 😊

a.carkey
Egy moving ticket kell vagy több? Magyar maradok-e vagy más állampolgár?

A medve nem játék.

a.carkey
Nekem csak ez szúrt szemet, de mondom, nem látom át még teljsen a játékot, ezért írom, hogy ha nem így van, szóljatok.

A medve nem játék.

a.carkey
Azt meg tudnátok mondani, tk mi kell ahhoz, hogy pl Iránban válalhasson munkát az ember? Oda kell utazni (ehhez elég 1 jegy), vagy más?

A medve nem játék.

Figyu, mindenki nehéz helyzetben van, jött kb 5k újonc. Most az eleve 35k huf az országpénztárból...
Az megint más h több mint 2k munkás dolgozik a szoc.min.-nál és ha mind dolgozik az napi 2k+ kiadás...

a.carkey
Most nincs semmi és tök random az egész. Biztos jó. Ráadásul a béke segge alá viszik a munkáért kapható fizukat. Keményen kihasznáják a régiek az újakat, és jól megszedik magukat (itt most a kevesebb bért mint amennyibe 1q kaja kerül elvre gondolok). Nem számoltam, de qurva jól megszedhették magukat egyesek a több mint 2000 új játékoson. 0.79rõl 1.40re is ugrott pár food company 1qs kajaára. Az több goldnyi haszon naponta. Ha ezt az elvet követik az 1es skilles melóknál is, akkor ennek semmi értelme nem lesz. Az bizti, hogy az "addig üssük a vasat míg meleg" elv nem újoncbarát. A végén szépen lelép majd a fele, aztán és lehet tovább élõsködni a maradékon, már aki marad és román állampolgárként ténykedni.

Én így látom, de ha nincs igazam, és hatalmasak voltak a veszteségeitek az elmúlt két napban, akkor szóljatok ...

Megjegyzem, az sem szimpi amit a románok csináltak tegnap. Pontosabban érdekes, de õk tudják. Már eleve röhej az egész térkép, szóval a helyzet minimum egy resetért kiált, vagy tisztességes játékért.

A medve nem játék.

hzsolt
de a flesre is volt decoder 😉

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

Nem nyertük meg. Ám jah, pont rosszkor jötték. Trivia sajnos bugos és unfair volt (volt decoder amivel 100 % os +-t kaptál, bár az a vicc h mindenki használta... csak hát jött a flash)

a.carkey
Mi ez már? Megszüntették a triviát?
Ez iszonyat gáz.

Végül is nyertünk ma valami új területet? Vagy még hátravan pár óra, míg kiírják?

A medve nem játék.

Bexter
Nah most behalt kiirták 😄

http://bexter.hu Szép Fényeket!

a.carkey
Borzasztó, hogy se dolgozni se trainelni nem lehet, annyira lassú minden ... 😞

A medve nem játék.

Jókérdés, reggel 9kor van éjfél azt tudom.

LasDen
az oldalon lévõ óra melyik idõzónához van állítva????

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Csata megviselte a szervert.

Bexter
be, bár egész nap szarakszik az oldal.

a.carkey
Ti be tudtok lépni?

A medve nem játék.

http://www.erepublik.com/en/company/hungarian-food-180978

zomg 😄·

Ám aki szidja a magyar árakat, norvégoknál ~5 huf egy kenyér.

Azért drasztikusan visszaesett az átlag szint =]

Mennyivel ? Bár most maradok Norvégiában, mentoromnak itt van cége, jól elvok itt.

a.carkey
Dolgoztasd halálra és hagyd éhen halni! 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Most mi vagy?

A medve nem játék.

a.carkey
Az király, ugyanis pár opcióért pénzt kérnek ...

A medve nem játék.

I.C.ram
ja 😄 marmint az voltam regen.
a.carkey
Te vagy az icram45?😊

A medve nem játék.

I.C.ram
huha... en most csinaltam egy masik reget, mert nem tetszett a neve, de nem tervezem hasznalni. Torlesre opciot meg nem talaltam.
Martin Rome
bannolnak, illetve nyaron csinaltak romanok h ha vki regelt egy accountod azzal a nevvel amivel te vagy csak moge irt egy kettest es jelentette adminoknak akkor is bannoltak teged is. Most nem tudom hogy megy. A lenyeg h egy ip egy account ha nem csak te hasznalod IPd akkor megszivtad mert elobb-utobb bannolnak.

Kicsikiraly
dehogy térek vissza 😄 de ha lehet itt kinn is vállalnám a próféta szerepét 😄

DFTBA ಠ_ಠ

Kicsikiraly
Permaban 😊

DFTBA ಠ_ಠ

I.C.ram
azaz?
Martin Rome
lehet, csak ugy jarsz mint en

Martin Rome
visszatersz waren? visszakapnad vallasi szereped 😄

LasDen
télleg...lehet több regem????

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Kicsikiraly
gyertek Kanadába, ott sokkal szebb az élet 😊

DFTBA ಠ_ಠ

Bexter
Van különbség a Q1 es kaják között az árukon és a kibocsátó cégen kivül?

a.carkey
Közben szemét módon viszik fel a kaja árát és csak 12én tudok munkahelyet változtatni. Ez a WMH megéri a pénzét ... 😄

A medve nem játék.

Bexter
Köszi 😊
Akkor kb 1,5 hónap és indítom cégem 😛

a.carkey
9es szint, meg 20 gold. Kb.

A medve nem játék.

Nem feltétlen, "véletlen" szerverleállások bármikor beüthet. Olyan is volt már h magyar ip-rõl nem lehetett bejelentkezni (max proxyval). Ráadásul vannak ott tankok szép számmal + aranya is van rendesen nekik.

Kicsikiraly
politikai, médiai karrier. az elvesz egy kicsivel több idõt.

olvasgasd a cikkeket, külföldieket is.

DFTBA ಠ_ಠ

Frosty01
egyébként a napi 1 train\work-ön kívül lehet még vmit csinálni?

practitioner of the forbidden arts of death