eRepublik - the new world
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A medve nem játék.
Ám magyarok és ukránok kötnek szövit és Ukrajna ugyanolyan biztonságban lesz, mintha a területei magyar kézen lennének
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
egyébként nem jelent semmit az,hogy magyar vezetés alatt van, ha ukrajnát megtámadják a románok, feleannyian se fognak menni harcolni, mert sokan nem tudják - mint ahogy én sem tudtam - hogy magyar vezetés alatt van. fõleg akkor nem fognak támadni, ha mondjuk a románok betámadják podoliát...akkor biztos,hogy nem ukrajnába fognak menni harcolni az emberek.
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
# 2 Hungary 15403 citizens
fuck yeah,errõl van szó (H)
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
közben pedig # 3 Hungary 15357 citizens
4 polgárral vagyunk lemaradva az indonézektõl :D
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
egyébként ncoreon olvastam errõl <#wow2>#wow2>
játékszabályok és lényeg olvasható valahol tömören?
amúgy kuruc.info-n kéne még megjelentetni egy erepes cikket...asszem valami napi 200-300 ezer olvasója van a kuruc infonak. legalábbis ennyiszer látogatják. onnan is jönnének szerintem páran :D
ReaL MaDRid x siempre
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Region conquered
Southern Basarabia was conquered by Hungary in the war versus Romania
1 hours ago
Region conquered
Chisinau was conquered by Hungary in the war versus Romania
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
http://bexter.hu Szép Fényeket!
20gold 510huf :D
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
ReaL MaDRid x siempre