eRepublik - the new world

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

30 % elég ha jól tudom.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Pharaoh
Azért azt nem hiszem, hogy 50%-t tudnának szerezni a kongresszusban.

FZoleee
de az ország pénzét szabadon tudják utalni a románok akárhova
Attól még indonéz haderõ megmarad, illetve arany is a nemzeti banké marad, annyit kell csak elérni, h románok ne legyenek határosak indoval, ami már el is van :D

LasDen
amúgy nekem azaz érzésem van, hogy a románoknak sikerül to-zni indonéziában.....na hogy akkor mi lesz azt elképzelni sem tudom :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

FZoleee
a.carkey
Azt lehet, hogy ha a szavazás szarul áll, elõtte egy órával odaadják pl. eMagyarországnak a területeit, utána meg mi visszadjuk? :D

A medve nem játék.

Románok nem támadnak, le lett írva, indo-t to-zzák :D

Ám magyarok és ukránok kötnek szövit és Ukrajna ugyanolyan biztonságban lesz, mintha a területei magyar kézen lennének

LasDen
a románok most egy ideig nem fognak támadni...to-ni akarnak majd :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hunbasser
na,hát azt kétlem.
egyébként nem jelent semmit az,hogy magyar vezetés alatt van, ha ukrajnát megtámadják a románok, feleannyian se fognak menni harcolni, mert sokan nem tudják - mint ahogy én sem tudtam - hogy magyar vezetés alatt van. fõleg akkor nem fognak támadni, ha mondjuk a románok betámadják podoliát...akkor biztos,hogy nem ukrajnába fognak menni harcolni az emberek.

ReaL MaDRid x siempre

Ukrajna magyar vezetés alatt van. Ráadásul senki se fogja megtámadni!

hunbasser
én azt nem értem,hogy miért kell visszaadni a területeket ukrajnának...nálunk sokkal nagyobb biztonságban van szerintem,esélyt se kéne kapniuk,hogy visszaszerezhessék a területeket,erre odaadják egy gyenge ukrajnának.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
# 1 USA 22706 citizens
# 2 Hungary 15403 citizens

fuck yeah,errõl van szó (H)

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
hát de hova már? :D mostmár csak az eredeti területeik vannak meg

ReaL MaDRid x siempre

Fabio Capello
nembajaz, apríthatjuk tovább õket :D

hunbasser
hm,buzi románok elutasították a békét

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
igen,gyõzött a PEACE :) véglegesen is.

közben pedig # 3 Hungary 15357 citizens
4 polgárral vagyunk lemaradva az indonézektõl :D

ReaL MaDRid x siempre

Fabio Capello
köztük mindigis széthúzás volt, most ért a csúcsra az õ ellentétük, többek közt ezért is. Másrészt, mivel ugyebár a húzóerõ románia finoman szólva is nagyot taknyolt :D

Akkor azért támadja Svédország németeket, de így nem tom, sok értelme nem lesz a gamenek: D

Fabio Capello
tegnap feloszlott az ATLANTIS.

FZoleee
Valaki részt akar venni kéviselõként vagy szavazóként egy állami TO-ban? Ha igen, akkor dobjatok egy PM-et itt, SG-n :)
Õk a Burgenland fanok :D

hunbasser
de õk úgysem fognak soha a politika közelébe kerülni,mert akik most vannak,azoknak sokkal nagyobb a támogatottságuk.viszont kiváló katonák lennének a kuruc.infosokból :D nem mellesleg a 200 ezerbõl kb pár ezer csak olyan,aki tényleg igazán szélsõjobbos,rengeteg olyan olvasó is van,akit csak szimplán érdekelnek az ott szereplõ hírek. és nyilván nem azok fognak leülni erepezni,akik majd október 23-án megint összecsapnak a rendõrökkel :D

ReaL MaDRid x siempre

Pharaoh
onnan már jöttek jó páran, onnan az a sok nagymagyar akit nem érdekel semmi csak hogy nagy magyarországot láthassák a térképen.

LasDen
mo-ra......

Hova érdemes regelni? Román területre nem akarok. :D
soma22
nem biztos, hogy az elõnyünkre válna, hogy jönnek, és hozzák az agressziójukat. szerintem pont ezek nélkülözésével nõttünk a nagy román birodalom fölé, és jo lenne ezt legalább a játékban megtartani

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

ez valami fps? mert akkor gyüvök <#zavart1>
egyébként ncoreon olvastam errõl <#wow2>
játékszabályok és lényeg olvasható valahol tömören?

hunbasser
ooh yeeah :D

amúgy kuruc.info-n kéne még megjelentetni egy erepes cikket...asszem valami napi 200-300 ezer olvasója van a kuruc infonak. legalábbis ennyiszer látogatják. onnan is jönnének szerintem páran :D

ReaL MaDRid x siempre

soma22
jöjjenek csak:)

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Count Adyn
Kihírezték az nCore torrentoldalon az erepublikot, és most özönlik a sok uj játékos:)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

LasDen
he?

Count Adyn
nCore os babyboom van:DD

Fabio Capello
:D:D:D

FZoleee
Fabio Capello
mint a cikk is említi, megpróbálnak le TO-zni minket, és könnyebben hárítjuk, ha saját pártjuk van és onnan jelölnek, mintha beépülnek a többi pártba (ugyebár nem feltétlen tûnik úgy fel, hogy õ valójában román)...

a.carkey
Gyerekek! Mi ez a baromság?
???

A medve nem játék.

Fabio Capello
Az vajon csak véletlen, hogy csak az ATLANTIS-tagok IRL megfelelõi tudnak goldot vásárolni sms-el? :D <#idiota>

Count Adyn

hunbasser
és csak meglett...:)

Region conquered

Southern Basarabia was conquered by Hungary in the war versus Romania

1 hours ago
Region conquered

Chisinau was conquered by Hungary in the war versus Romania

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
ja értem. és tényleg,most nézem,Bukovina most is magyar régió...:D

ReaL MaDRid x siempre

Count Adyn
Mert van Bucovina ami román, és Bukovina ami Ukrán terület:)

hunbasser
Chisinauért kiélezett a harc,de remélem meglesz :)

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
na várjatok már...mondtátok,hogy ha eredeti területet támadunk be,akkor aktíválódik románia összes MPP-je. de betámadtuk bukovinát,ami eredeti román terület,akkor nem aktiválódtak? O.o mert még bukovina magyar régió is volt :D

ReaL MaDRid x siempre

Bexter
Nah ujságirás bug is megjelent. Üresen jeleniti meg a cikket :(

http://bexter.hu Szép Fényeket!

ToCsEk
ma elértem a 16os szintet :)
20gold 510huf :D

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

hunbasser
lehet,de legalább a saját magad ura vagy,és tudod,hogy nem rúgnak ki :D persze ha egyedül csinálja az ember akkor semmi értelme

ReaL MaDRid x siempre

Sztem nem jársz úgy jobban :p Én termeltem volna magamnak anno 4-5 q1 fegyvert, ami ugye 5*5 idr legjobb esetben és amúgy meg 21 idr a fizum...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Pharaoh
Ha van annyi nyersi, akkor pénz nincs, ha meg van mind a kettõ, akkor meg csak jól járunk a 100 huf-os fizetéssel