eRepublik - the new world
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://bexter.hu Szép Fényeket!
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
ReaL MaDRid x siempre
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
http://bexter.hu Szép Fényeket!
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
"A román magának csinál játékot és elnevezi világméretünek, de ha nem bír érvényesülni széttöredezi és megrontja ... Régi módszer és ismerõs a mindennapokból!"
A medve nem játék.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
A medve nem játék.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
nem szarozunk :D
ez az "addig üsd a románt amíg meleg" elv lenne? :Dd
ReaL MaDRid x siempre
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Én mikor regisztráltam oda mentem ami nem volt "annexed by Romania", túl sok választási lehetõségem nem volt...
persze volt pár dolog,amit nem értettem... pl az,hogy a szlovákoknak megígértük,hogy nem támadjuk meg õket,aztán elvettünk tõlük két régiót is,aztán meg egy csatában mégis visszaadtuk és most szövetségesünk. kb segget csináltunk a szánkból,nem baj. de mi a helyzet az ukránokkal? anno mi szabadítottuk fel õket és szövetséges is volt,most meg az ellenség sorai közt tudhatjuk õket. ez miért van? õk is román bábállam lettek?
ReaL MaDRid x siempre
vigyázni kell az ilyenekkel,mert nagyon feltûnõ ez a hattyú halála effect a románok részérõl,lehet,hogy csak elterelés az egész,mi meg most örömittasak vagyunk és lehet,hogy ezt akarják kihasználni. túl sok a pletyka,ennyire egyszerûen meg nem mehetnek a dolgok,szóval figyelni kell.
ReaL MaDRid x siempre
Technikai változás nincs, csak még több szöveg került bele.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Region conquered
Volga Region was conquered by Hungary in the war versus Ukraine
13 minutes ago
Region under attack
Hungary attacked Volga Region, Ukraine
16 minutes ago
ReaL MaDRid x siempre
viszont hogy az adminok megint paraszkodtak, faszomkivanmár... :@