eRepublik - the new world
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Holnap lesz a kongresszusi választás, azt szeretném kérdezni, aki még nem kötelezte el magát, és nem indul õ maga, szavazna rám?
Repjegyet és a kiesõ wellnest állom.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Õszintén szólva elég sokan csak alibiznek, és néha bedobják a két javaslatukat amit lehet... :/
President Impeachment
Proposed by Kinizsi Zoltan, 29 minutes ago
Do you want the current president of Hungary to end this office?
ezt most miért?
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
egyébként nem a pénzért csinálom inkább,hanem a játék miatt 😊 ez olyan,mint amikor van egy saját kisboltod havi 100.000 haszonnal,holott a nagy eladóai tapasztalatoddal mehetnél máshová menni dolgozni 150-ért,de itt meg legalább a saját magad ura vagy és nem tartozol senki alá,ráadásul ebbõl még építkezni is lehet tovább 😊
ReaL MaDRid x siempre
amúgy ha van rá igény, szívesen társulok pár goldocskával valaki(k)hez, ha látok valamicskét a profitból 😄
ReaL MaDRid x siempre
aki már 7-es skill felett van,az leírhatná nekem sorban,hogy melyik skillen mennyit termelt közel 100-as wellnessen,sokat segítene a számolásban és nagyon megköszönném 😊
ReaL MaDRid x siempre
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
ReaL MaDRid x siempre
viszont q2-es grain céget meg azért nem akarok venni,mert az meg már viszont tényleg drága 😄 a legolcsóbb q2-es grain co 35 gold,mondjuk az Volhyniában van,ami high terület és van is 2 export licensze,de 40-ért meg már saját q2-es céget csinálok itthon,szóval még nem is kell elhagynom érte Magyarországot,az exportlicenszre meg amúgy sincs szükség,mert magamnak termelek és nem piacra 😊
ReaL MaDRid x siempre
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
láttam én már céget 5 goldért is erepen,szóval,vannak olyan emberek,akik belebuknak,aztán olcsón meg akarnak szabadulni a cégüktõl 😄
ReaL MaDRid x siempre
Viszont akkor még mindig el esel a napi fizudtól ha free-ért csinálod 😄
Ám q2-est jobban megéri akkor venni ha 0.75.
de lehet,hogy az lesz,hogy inkább 20 goldot összgyûjtünk és alapítunk mi magunk egyet az Alföldön.
ReaL MaDRid x siempre
Ám beruháztam q3-as házra, pár embert boldoggá tettem a monetary piacon... 😄
egyébként nem értem ezt a nyersanyagos dolgot...mi a különbség egy medium és egy high területen készített búza között? a high nyersanyagos búzából több kaját tudok csinálni?
ReaL MaDRid x siempre
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
tehát ha úgy vesszük,akkor ha van egy grain companym,akkor csak a fizetésekre kell költeni,semmi másra? tehát ingyen meg tudom magamnak termelni a búzát?
ReaL MaDRid x siempre
Azért rossz, mert miután visszavettük szegedet, mindenki búzacéget csinált, a búza ára a béka segge alá esett, ettõl ugyan bezártak a kis cégek, de amint egy kicsit is fentebb megy az ára kinyitnak megint. Gyakorlatilag Q3 cég kell ha nyereséget is akar termelni az ember.
Másrészt meg most hogy van High Iron unk, õk többet fognak tudni fizetni mert nagyobb lesz eleinte a nyereségük, ezt a kormány majd próbálja kompenzálni adókkal, aztán meglátjuk sikerül e😄
amúgy az lenne a kérdésem,hogy mi kell ahhoz,hogy búzát termeljek...mert hát itt már nem kell alapanyagot venni,de költeni valamire mégis kell,hogy legyen búza nem? persze most nem a fizetésekre gondolok itt 😄
és tényleg lehet donatelni búzát? és bármelyik országból bármelyik országban lévõ cégnek?
ReaL MaDRid x siempre