3367
eRepublik - the new world
-
#3245 szerintetek lesz még olyan fél aranyért fejlesztés cucc mint múltkor? valszeg nem érdemes elköltenem :D -
#3244 azt lekéstem. akkor jobban járok ha aranyt összegyűjtöm? -
#3243 hát, akkor kelett volna építened, mikor berakták a játékba, én akkor egy kicsit vettem, és nagyot adtak érte :)
Egyébként attól függ hány céged van, ha nagyon kell a hely, akkor kirakod a piacra sokért a cuccokat, máris van helyed :D -
#3242 segítsetek már raktár kérdésben, milyent érdemesebb építeni? mert 35 gold ha nem fizetek (és nem fogok) nem lesz rövid menet.... viszont kicsit meg nem akarok mert ha elfogy a land akkor beszívtam. -
#3241 minden fékhez van egy sg alreg :D -
#3240 Nah mi folyik itt a Görgei ellepte már az SG-t is? -
Zheka #3239 rakj ki xD -
#3238 Írj neki. -
#3237 Sziasztok,
Lenne egy olyan kérdésem, ha regeltem a Pulse-on, küldek egy mailt az aktiváláshoz, viszont a benne lévő linkkel nem engedi aktiválni, mit tehetek ilyenkor? -
#3236 király, akkor mond mit csináljak hova menjek stb -
#3235 Erőd meg van századhoz, szóval beléphetsz, van napitank meg minden, csak kell kicsi chates aktivitás :) -
#3234 iylet én is akarok :OOOOOOOOOOOOOOOOOOOO -
#3233 Úgy tűnik, még fejlődnöd kell. Van századtársunk aki ugyanilyen kicsi volt, viszont aktív volt sokáig és most top között van. -
#3232 csak 364? :S -
#3231 Megnézed magad egov4you.info-n vagy itt egy kalkulátor. -
#3230 hogy lehet kiszámolni hogy q5 vagy akármilyen fegyverrel mennyit ütünk? -
#3229 De én tiszt vagyok, nekem lehet :D -
#3228 kabbe xD neked is dobós macskád van :D -
#3227 Ja, főleg Dobós avataroddal :D Lassan 1 éve Görgei néven futunk. -
#3226 én vagyok itt a leggagyibb acc? :D -
#3225 lol, most meg igen, esküszöm az előbb nem ment o_O -
#3224 rohadtul nem működik :D -
#3223 Nekem működik, vidd fölé az egered. -
Zheka #3222 pff én mef csak 4.1 k körül :/
jó végre ez a citizen of erep izé?:D -
Zheka #3221 hát aki RL gazdag és kocka azoknak megéri xDDD -
#3220 jah nem értem hogyan éri meg valakiknek 5 goldért feltölteni az életet ez brutális ár. mert volt a tegyük jobbá az erepet írásban hogy korlátozzák a golddal tölthető életet, ebből következtetem hogy valaki eszementül tölt -
#3219 Hát, ha jön egy aranyzsák, akkor bszhatom :D
Amúgy van 20-30 bazookám, lassan elhasználom, mert már 4.5k ütök, utána meg felesleges lesz :D -
#3218 hh szart sem ér? össze kell gyűjteni a bazookákat úgy talán meglesz. de én még 650 erővel nem baszom el inkább gyűjtök -
#3217 Egy ütés kellett volna még, de hát evvan. Vettem 200g-ért házat, biztosabb BH-ért de szart se ér :D -
Zheka #3216 nem szar csak időeltolódás ezért nem jó utolsó pillanatra hagyni és remélni......... -
#3215 Bahh, ma 4szer ütöttek le szerintem BH-ról, úgy h eRep megint szar volt és nem vette be utolsó pillanatban az ütésem ... -
#3214 :D:D yah -
#3213 Huhú, talin kaptunk eRepes egérpadot \o/ -
Zheka #3212 Cserébe viszont ONE oldala a tabu xD -
#3211 jó de te akár román oldalon is ütsz a bh medálért :D
-
#3210 Nyáron 2 hétig inaktív voltam és lemaradtam. Amúgy most kb utóbbi 1-2 héten lett 10 BH medálom meg a CH, szóval belehúztam :D -
Zheka #3209 BH több mint 100
CH több mint 10 :D
te erőddel kb 2 szer annyim lenne :D -
#3208 Na, megvan első CH meg 30. SS medál :p -
Zheka #3207 Több mint egy éve xD....
Végülis mint ha csak tegnap lett volna;) -
#3206 Te nem most kezdted a játékot ? :D