3367
eRepublik - the new world
-
Zheka #3205 Persze hogy nem lehet bazooka részekkel kereskedni hogy elkerüljék a visszaélést.Amúgy meg direkt úgy van hogy scope a legritkább alkatrész utána a Rocket.A másik kettő gyakori olyan 70 dbom van belőlük -
Zheka #3204 Level 30
National Force *
Haladok :D -
#3203 ez a bazooka nagyon rejtélyes nekem.... kár hogy nem lehet alkatrészekkel kereskedni, van 6 ravasz szet a többiből 2 barrel 1 rakéta 0. van olyan érzésem hogy direkt szopat :D -
#3202 jah a ház meglett :) a másik nem :D de legalább ez nem jár le majd sok sok idő múlva sztem meg is veszem. -
#3201 Nem marketen van, hanem a gold & extrasban. Nem, annyit csinál, hogy a maximum ehető kajád 100zal megnő. -
#3200 marketen még nem látom. az 100 hétig tartó ház vagy mi? -
#3199 Újítás. Lehet bazookát csinálni, meg venni 200 goldért +100w-s házat. -
#3198 miről beszéltek? -
#3197 Ütésre ösztönzi az embereket. Nekem igazából tetszik ez az új újítás :) -
#3196 ennek a bazokás faszságnak mi értelme van? -
#3195 Catland engem belerakhatsz, de aztán nem kiadni az infókat rólam. :D
id: 1578060 -
#3194 200 gold a +100w-s ház ... -
#3193 Ja vágom, de ez saját, az menőbb :D -
Zheka #3192 Pl itt -
#3191 Nah srácok, megjavítottam a hover cuccot. (ha a név melletti képre viszitek egeret, akkor megjelennek az adatok (picit bugos még, de rajta vagyok).
Szóval aki szeretné, hogy legyen ilyen a neve mellett, az dobjon ide egy user id-t (eRepeset). Illetve esetleg lenne igény arra, hogy számon tartsam a fejlődéseteket ? :D (századé megvan, annyi lenne, hogy hozzáadlak ahhoz a cucchoz titeket is) -
Zheka #3190 Supreme Marshall *** o/ -
#3189 Írj eRep chaten, szoktak lenni kósza karik, főleg mostanában, hogy mindenki abbahagyja -
Zheka #3188 arra várhatsz :D
egyébként nyár meglátszik az erepen..... -
Kispokhi #3187 Sziasztok!
Ha valakinek van felesleges, leadó karija aki új gazdára vár pls írjon: [email protected] -
#3185 A kórházat csak az állam tudja megvenni és letenni egy régióba, az ott harcolók, mind használhatják. Kb. 10 sec alatt el szokott fogyni. -
#3184 nem tudom nézd meg ott van a marketplacen lehet venni sátrat elég olcsó 1 gold körül valutában, és elméletileg 5000 szer használható. sztem akkor nagyon megéri. nah de várjunk hagy derüljön ki mi is ez -
#3183 van még korház? :O
amúgy, ha egy csatában van korház, és ott ütsz, akkor a welnessed visszaállítja... -
#3182 kórház mire jó? és hogy működik? -
Zheka #3181 Mi a véleményetek erről a 6 óránként lehet újrakajálni szabályról?
Részemről meg vannak az előnyei és hátrányai is.A BH medált mostmár tényleg elfelejthethetem de akiknek 6k felett van az erejük napi többet is begyűjthetnek.
A rank növekedés viszont sokkal gyorsabb ahogy az xp is.
Habár 6 óránként elég nagy kockának kell lenni ha ki akarjuk használni.
Plussz itt tényleg NULLA a TANKOK/tankolás szerepe.
Meg is látszik hogy USA-t darabokra szedjük a tankokra épitő ellen mindenhol vesztésre áll -
#3180 Komolyan mondom, hová süllyedt ez a játék... Nem véletlenül hagytam abba :( Pedig milyen jó volt UK-ban fegyvercéget vezetni, megvolt a napi 1-2g tiszta profit :D -
#3179 lassan elveszik megint a kedvem a kétklikkeléstől is -.- -
#3178 :D Pedig támogatni kell a románt, még éhen hal. -
#3177 Szóval ezt is LP-ért lehet majd venni.. Hát ez szuper, akkor soha nem lesz +100w-s házam, mivel nemfogok goldot venni:D -
Zheka #3176 Ticketem
"Dear eRepublik team,
You implemented new changes in daily recoverable health and gave me only +50 hp recovery building, despite the fact that i almost received 13 workskill.
It's very bad for me also,because taking Battle Hero achievements one my biggest fun ingame(big disadvantage missing 5 strike), so please if you could change my +50 building by +100 recoverable,it will be an excellent option for you and for me.
Thank you in advance)
Best regards"
Válaszuk a ticketemre
Dear xy,
For the moment we cannot make any change because every citizen received those buildings according to their skill level. But in the near future we will provide a way to gain health buildings through loyalty program so that you will be able to acquire this buildings
Kind regards,
xy
eRepublik team -
Zheka #3175 Akkor bizony szivás neked is
Plato a magas eco skillűeknek alapból q5 town centert adott egy speciális +100 food limitet biztositó házzal együtt(sehogy sem lehet megvenni csak is magas eco skill)...szóval nekik 600 wellness per day
Akiknek alacsonyabb eco skillje volt
Egy q4-es town centert kaptak egy speciális +50 food limitet biztositó házzal együtt.....
A town centert lehet fejleszteni de a health limites házat nem.
Magyarul nekünk 550 wellness per day a max.......
5 ütéssel kevesebb napi szinten -
#3174 jah, hogy csak többet tudsz kajálni, ez faszság, növelték volna meg az életet akkor, bár ugyan az a 2 -
Cat 02 #3173 Pedig de, én 450et tudok enni :) -
#3172 town centernek mi értelme van? kurvára nem ad + healthot -
Cat 02 #3171 Lebontod a kajagyárat 5 goldért, megint vissza lehetett építeni, aztán volt egy 5 perces leállás és nem lehetett már eladni... -
#3170 ingyen arany?
arról ne is beszéljünk, hogy a kaja ára is esett, a fizetés pedig maradt, ígyis veszteséges volt, így mégjobban az lesz... -
#3169 hopp, nemis, az csak a századcég, sorry XD -
#3168 gyerekek, én kaptam egy q5 tankcéget is :O -
Cat 02 #3167 Nem muszáj ám dolgozni bennük, nem értem miért sír mindenki :|
Meg jött belőle ingyen arany is... -
#3166 nadekurvajó, nem mintha nem lett volna elég a napi -30w most még 4 cég... -
#3165 linket :D