3367
eRepublik - the new world
  • Zheka
    Persze hogy nem lehet bazooka részekkel kereskedni hogy elkerüljék a visszaélést.Amúgy meg direkt úgy van hogy scope a legritkább alkatrész utána a Rocket.A másik kettő gyakori olyan 70 dbom van belőlük
  • Zheka
    Level 30
    National Force *
    Haladok :D
  • Palinko
    ez a bazooka nagyon rejtélyes nekem.... kár hogy nem lehet alkatrészekkel kereskedni, van 6 ravasz szet a többiből 2 barrel 1 rakéta 0. van olyan érzésem hogy direkt szopat :D
  • Palinko
    jah a ház meglett :) a másik nem :D de legalább ez nem jár le majd sok sok idő múlva sztem meg is veszem.
  • SzirmosSzisza
    Nem marketen van, hanem a gold & extrasban. Nem, annyit csinál, hogy a maximum ehető kajád 100zal megnő.
  • Palinko
    marketen még nem látom. az 100 hétig tartó ház vagy mi?
  • SzirmosSzisza
    Újítás. Lehet bazookát csinálni, meg venni 200 goldért +100w-s házat.
  • Palinko
    miről beszéltek?
  • SzirmosSzisza
    Ütésre ösztönzi az embereket. Nekem igazából tetszik ez az új újítás :)
  • ToCsEk
    ennek a bazokás faszságnak mi értelme van?
  • mrzoltan
    Catland engem belerakhatsz, de aztán nem kiadni az infókat rólam. :D
    id: 1578060
  • SzirmosSzisza
    200 gold a +100w-s ház ...
  • SzirmosSzisza
    Ja vágom, de ez saját, az menőbb :D
  • Zheka
    Pl itt
  • SzirmosSzisza
    Nah srácok, megjavítottam a hover cuccot. (ha a név melletti képre viszitek egeret, akkor megjelennek az adatok (picit bugos még, de rajta vagyok).

Szóval aki szeretné, hogy legyen ilyen a neve mellett, az dobjon ide egy user id-t (eRepeset). Illetve esetleg lenne igény arra, hogy számon tartsam a fejlődéseteket ? :D (századé megvan, annyi lenne, hogy hozzáadlak ahhoz a cucchoz titeket is)
  • Zheka
    Supreme Marshall *** o/
  • SzirmosSzisza
    Írj eRep chaten, szoktak lenni kósza karik, főleg mostanában, hogy mindenki abbahagyja
  • Zheka
    arra várhatsz :D

egyébként nyár meglátszik az erepen.....
  • Kispokhi
    Sziasztok!

Ha valakinek van felesleges, leadó karija aki új gazdára vár pls írjon: [email protected]
  • Pharaoh
    A kórházat csak az állam tudja megvenni és letenni egy régióba, az ott harcolók, mind használhatják. Kb. 10 sec alatt el szokott fogyni.
  • Palinko
    nem tudom nézd meg ott van a marketplacen lehet venni sátrat elég olcsó 1 gold körül valutában, és elméletileg 5000 szer használható. sztem akkor nagyon megéri. nah de várjunk hagy derüljön ki mi is ez
  • kifli
    van még korház? :O

amúgy, ha egy csatában van korház, és ott ütsz, akkor a welnessed visszaállítja...
  • Palinko
    kórház mire jó? és hogy működik?
  • Zheka
    Mi a véleményetek erről a 6 óránként lehet újrakajálni szabályról?

Részemről meg vannak az előnyei és hátrányai is.A BH medált mostmár tényleg elfelejthethetem de akiknek 6k felett van az erejük napi többet is begyűjthetnek.
    A rank növekedés viszont sokkal gyorsabb ahogy az xp is.
    Habár 6 óránként elég nagy kockának kell lenni ha ki akarjuk használni.
    Plussz itt tényleg NULLA a TANKOK/tankolás szerepe.
    Meg is látszik hogy USA-t darabokra szedjük a tankokra épitő ellen mindenhol vesztésre áll
  • Fabio Capello
    Komolyan mondom, hová süllyedt ez a játék... Nem véletlenül hagytam abba :( Pedig milyen jó volt UK-ban fegyvercéget vezetni, megvolt a napi 1-2g tiszta profit :D
  • Count Adyn
    lassan elveszik megint a kedvem a kétklikkeléstől is -.-
  • mrzoltan
    :D Pedig támogatni kell a románt, még éhen hal.
  • pubiloál
    Szóval ezt is LP-ért lehet majd venni.. Hát ez szuper, akkor soha nem lesz +100w-s házam, mivel nemfogok goldot venni:D
  • Zheka
    Ticketem

"Dear eRepublik team,
    You implemented new changes in daily recoverable health and gave me only +50 hp recovery building, despite the fact that i almost received 13 workskill.
    It's very bad for me also,because taking Battle Hero achievements one my biggest fun ingame(big disadvantage missing 5 strike), so please if you could change my +50 building by +100 recoverable,it will be an excellent option for you and for me.

Thank you in advance)
    Best regards"

Válaszuk a ticketemre

Dear xy,

For the moment we cannot make any change because every citizen received those buildings according to their skill level. But in the near future we will provide a way to gain health buildings through loyalty program so that you will be able to acquire this buildings

Kind regards,

xy

eRepublik team
  • Zheka
    Akkor bizony szivás neked is

Plato a magas eco skillűeknek alapból q5 town centert adott egy speciális +100 food limitet biztositó házzal együtt(sehogy sem lehet megvenni csak is magas eco skill)...szóval nekik 600 wellness per day

Akiknek alacsonyabb eco skillje volt
    Egy q4-es town centert kaptak egy speciális +50 food limitet biztositó házzal együtt.....
    A town centert lehet fejleszteni de a health limites házat nem.
    Magyarul nekünk 550 wellness per day a max.......
    5 ütéssel kevesebb napi szinten
  • ToCsEk
    jah, hogy csak többet tudsz kajálni, ez faszság, növelték volna meg az életet akkor, bár ugyan az a 2
  • Cat 02 #3173
    Pedig de, én 450et tudok enni :)
  • ToCsEk
    town centernek mi értelme van? kurvára nem ad + healthot
  • Cat 02 #3171
    Lebontod a kajagyárat 5 goldért, megint vissza lehetett építeni, aztán volt egy 5 perces leállás és nem lehetett már eladni...
  • kifli
    ingyen arany?

arról ne is beszéljünk, hogy a kaja ára is esett, a fizetés pedig maradt, ígyis veszteséges volt, így mégjobban az lesz...
  • FZoleee
    hopp, nemis, az csak a századcég, sorry XD
  • FZoleee
    gyerekek, én kaptam egy q5 tankcéget is :O
  • Cat 02 #3167
    Nem muszáj ám dolgozni bennük, nem értem miért sír mindenki :|

Meg jött belőle ingyen arany is...
  • kifli
    nadekurvajó, nem mintha nem lett volna elég a napi -30w most még 4 cég...
  • ToCsEk
    linket :D