3367
eRepublik - the new world
-
#2083 elkelt -
Cat 02 #2082 Ez 6xQ5 gyanús. -
#2081 Epic battle,előre!
http://www.erepublik.com/en/battles/show/9624 -
Cat 02 #2080 Az nem izgat senkit, fel lehet éleszteni :D
Gold,HUF,str, ez az ami érdekli az embereket. De Mikrobi átvenné. -
#2079 nehogy már én járjak utána. :)
Ha nem kell senkinek, hát meg fog halni. -
Cat 02 #2078 Chaten keresd fel Mikrobit. -
#2077 Ha valaki szeretné, átadom neki Dózsa felhasználót.
Írjon a zsolt kukac ebedszu pont net címre, és megbeszéljük a részleteket. -
#2076 Angol elit foreva :D -
Cat 02 #2075 Menj valami században, ott van fegyverosztás, meg jó társaság. -
#2074 bardocz vagyok ott is. Spórolni meg nem lehetett, mert máskor meg az epikus csatákhoz kellett a fegyver:D -
Cat 02 #2073 Gold :) + eddig spórolhattál volna.
Ám adj ingame nevet és beraklak téged is. -
#2072 16HUF-os fizetéssel hamar összejön ám a pénz olyan házra, amivel még nem vagyok minuszban -
Cat 02 #2071 De a kórház direkt a harc miatt van. Aki Q5-ben dolgozik több a fizuja is, hát vegyen kenyeretházat. -
#2070 Nagyon korrekt, legalább a munka és tréning miatt elvesztett wellnesst visszaadná. -
Cat 02 #2069 Teljesen korrekt. Legalább rendbe jött a gazdaság. -
#2068 Még egy ekkora cigányságot, mint ez az új kórházrendszer. -
Cat 02 #2067 Rámész egy másik emberre profiljára és Offer a Gift, + 1 wellnes neki, magadat nem tudod. -
fityusz #2066 Egyik barátomtól kaptam egy q1-es ajándékot, hogy tudom felhasználni? -
fityusz #2065 Egyik ismerősömtől kaptam egy q1-es ajándékot, hogy tudom felhasználni, hogy nőjjön a welnessem? -
Cat 02 #2064 Őőőő, be kell írni a captcha-t, ha meg nincs ott akkor szoppancs. -
#2063 Valaki segitsen ezt irja ki de csak tölt és nem jelenik meg az rublika mit csináljak vele?(mozilával nézem oldak expolre megsem nyitja)
ó úton haladsz, hogy szuperkatona legyél! BizonyÃtsd, hogy nem gép vagy!
�d be a megfejtést:
To use reCAPTCHA you must get an API key from -
Cat 02 #2062 Kenyér aka food ? -
fityusz #2061 Köszönöm a választ!
Még lenne egy kérdésem, van ez az új kórházszabály, csak annyit ad vissza, amennyit harcoltam. Kérdésem, hogy hogy tudom a munkával és edzéssel elvesztett welnesst visszaszerezni? -
Cat 02 #2060 Nincs max szint. De 20 felett már nagyon lassú a fejlődés. -
fityusz #2059 Melyik a legmagasabb szint, amit el lehet érni? -
Cat 02 #2058 \o/ -
#2057 You have advanced 5 strength levels and you have obtained a 'Super Soldier' Medal. An amount of 5 Gold was added to your account as a reward for your achievement.
:D -
Cat 02 #2056 Ne muszáj a Q5 cég... + elvileg 94-ről Q5 felnyomja 99 körülre. Szal egy ház mellé és sima ügy + ott a gift. Az élet nem habos torta. -
#2055 Vagy dolgozol Q1-es cégben. -
#2054 pont ez a lényeg, hogy a kajára nagyobb hangsúlyt fektessünk, eddig nem volt kötelező a kaja, mert volt gyógyütés. Mostmár szükségszerű, hogy kaját vegyél.
Amúgy kaja+ház+felgiftelés. -
#2053 És akkor mégis hogyan kapjam vissza a munkában és tréningben elveszett wellnesst? Nevetséges. Költsem a megszerzett pénzt Q5 kajára, és akkor fegyverre nem is marad semmi. -
#2052 új kórházszabály. csak annyit kapsz vissza, amennyit harcoltál. 4 harc=40 wellness.
szerk: de ki is van írva a bannerban. -
#2051 Ez meg mi a faszom? 4-et harcoltam, és csak 40 wellnesst kaptam. Hol a maradék 10, de minimum a maradék 6, ami munkából és tréningből adódóan tűnt el. -
#2050 Éhenhalás...
Nincs jobb sajna -
#2049 Igen elosszor vettem 19 kenyeret, 20. slotban a hazam van, de kb ket het alatt azt is elfelejtettem, hogy van egyaltalan. :D Ezert kerdeztem, hatha van valami humanusabb megoldas. :) -
Cat 02 #2048 Veszel 20 kenyeret előre. De ha meghalsz, akkor 10es wellnessel újra indul a karaktered. -
#2047 hmm, van valami lehetoseg "hibernalni" az accountot, vagy barmilyen mod amivel megelozhetem, hogy idovel ehen haljak? :D -
Cat 02 #2046 Dolgozol, illetve Erőt trainnel. -
fityusz #2045 Üdv!
A képességeket hogyan tudom növelni? pl a Feldolgozóipar Nyersanyag Építmények? Előre is köszönet! -
Cat 02 #2044 wellness increase = (1.5 - (current wellness/100)) * wellness bonus points
bonus a ház + kenyér