3367
eRepublik - the new world
-
#2123 Én más ip-król (dsl reconnect és új ip-t kapok) regeltem néhányat, és monetaryn átnyomtam a goldot az egyikbe. Szerencsére nem a saját accomnak, mert bannolták mindet. -
Cat 02 #2122 Donate az felejtős. Meg érdemes nézni "my ip"-s oldalakat is nézni, hogy tényleg más-e. -
D4v3 #2121 Úgy tűnik ez a proxy-s fake gyártást is ésszel kell csinálni. Ugye 2 nap alatt megvan a lvl 6, úgyhogy regeltem pár új acc-ot az elmúlt 2 hétben külföldi proxy-t használva, de talán a donate listám túl egyértelművé tette a helyzetet :) úgyhogy bannolták. Kár :(... pont most lettem FM. Na majd talán v2-re visszanézek. -
Cat 02 #2120 gz, lassan nekem is kéne :s
Lehet kéne tankolni kittyt :D -
#2119 lvl 22 :) -
Cat 02 #2118 http://www.erepublik.com/en/referrer/CatLand
tess :) -
fityusz #2117 Üdv!
Szeretnék újra regisztrálni a játékba, ha valaki leírja ide a meghívós linkjét, akkor azzal regisztrálnék, így legalább 6-os szint után kapna 5 goldot. -
#2116 Proxy szervereken keresztül csapassátok mint pl ez de van még vagy kilencbilliárd ehhez hasonló ha ezt véletlen letiltják. :DD -
#2115 Tanulság: Legyen nyitva az a progi is.:D -
Cat 02 #2114 Szörnyű, dolgozni kéne a munkahelyen ? :D -
#2113 Tegnap a melóhelyen a rendszergazda letiltotta az erepublik oldalt,többet volt megnyitva az elmúlt hetekben mint a program amivel dolgozunk. Írtam neki hogy tiltsa le a -nekedbizonyaku***anyád.com-ot is. -
Cat 02 #2112 -
Cat 02 #2111 Nah, 5 napos cégnél, végre lehet, hogy holnap profit is lesz :D -
#2110 Hát igen ,így megelőzni ,hogy további adományokat küldjenek neki... -
Cat 02 #2109 Shaok ellopott titokban 150k-t, aztán mikor szorult a hurok csinált egy cikket, hogy direkt volt, így akart rávilágítani a biztonság hiányosságaira (sok ember tudja a pw-ket) és előző lopásokra. Aztán mielőtt vissza utalta volna, 3 pártvezetőnek küldött 100-100 goldot, Ati nem küldte vissza :) Persze ő biztos máshogy mesélné :D -
#2108 erről meséljetek már, mi történt? magyar híreket nem nagyon követem mostanság :/ -
Cat 02 #2107 Hatalmas videó :D -
#2106 Ott a pont :) -
#2105 Az új kórház óta különösen ajánlott a szervezet létrehozása, mert a szervezeteddel tudod magad "giftelni", ezzel is visszaszerezve Wellness pontot - és nem kell mást megkérni erre. -
#2104 én raktárnak hazsnálom a céget -
Cat 02 #2103 Ha céget csinálsz mindenképp. Illetve a századok is általában oda rakják a cuccaid. + te is rakhatod oda -
#2102 Szervezetet érdemes létrehozni egy mezei játékosnak? Van valami előnye? -
Cat 02 #2101 Én is azt csinálom Lana óta :D -
#2100 Én se merek kockáztatni a fake regekkel, ezért inkább csak meghívok embereket a játékba, akik ha mázlim van, elérik a 6-os szintet is :)
-
Kewell #2099 engem anno régen úgy fogtak meg, hogy 3 teljesen független karakterem volt, és valószínűtlennek tartom azt is hogy valaki feldobott, úgyhogy azóta vigyázok. a mostani karim lassan 8 hónapos úgyhogy zokon venném ha azt is bannolnák:) igaz az egyetemről szoktam ilyen arany szerző karikat regelni, csak ha működne ez a proxis dolog és tuti nem fognának meg akkor tovább vinnék 1et úgyhogy nem tápolnám belőle az erősebbet. -
#2098 Az utolgatás elég feltűnő, megha a cégedben ugyanolyan skillú, egy napon regelt emberek dolgoznak alacsony bérélt.
HA a pénz monetary-n nyomatod át, úgy tán nem olyan feltünő -
#2097 Engem pont most bannoltak ez miatt folyamatosan utalgattam át az aranyat és a pénzt az egyikről a másikra. Ugyhogy kezdhetem előröl. -
#2096 már feltéve hogy az alregektől nem utalod át folyton a pénzt a főregre.
de amúgy még ugyanazon ip-vel se valószínű hogy megfognak, én csak olyanoktól hallom, hogy bannolták őket multi miatt, akiket feldobtak az adminoknál -
Kewell #2095 tehát akkor ha folyton váltogatom az ipmet akkor elvileg sehogy sem foghatnak meg? -
Cat 02 #2094 Elvileg lehet, csak cookie-t törölj. De a legjobb az az, ha dinamikus ip-d van. -
Kewell #2093 tudtok valami módszert arra hogy egy gépről esetleg több karaktert is lehessen vinni lebukás nélkül. pl az egyik kari megy simán az én ipmről a másik meg valami netes proxiról (hidemyass,stb). ennél a módszernél fennál a lebukás veszélye vagy simán lehet csinálni? -
#2092 van támogatom :D -
Cat 02 #2091 Te ám hamiskodsz, vagy csak sok haverod van ? -
#2090 Grat :D -
Cat 02 #2089 BH \o/ -
#2088 MOst nem raszista voltam, hanem illegális reklám tevékenységet folytattam :D
Semmi komoly -
#2087 Összegyült pár aranyam, érdemes céget alapitani vagy venni? Ha igen milyen céget alapítsak?? -
#2086 há megin rásszístá voltááá bééééla? :D -
Cat 02 #2085 Mi volt ? -
#2084 megint siekrült magam bannltatni meg egy bünti pontot bekapni :D