3367
eRepublik - the new world
  • wednes
    Nem szerbek, horvátok elírtam. :)
    A szerbek a szövetségeseink.
  • wednes
    Mi is tartottunk már megszállás alatt román (régi magyar :) ) területeket az igaz. De az régebben volt. Annyira nem vok benne a politikába meg a hadvezetésbe, mert tényleg napi pár percet nézek fel, ha van kis idő akkor olvasgatom még a híreket, eseményeket.

Az volt szerintem a baj, hogy elaludtunk. A románok meg a szerbek olyan totálisan összehangolt támadást intéztünk, hogy csak lestünk. JAh és még az elején mert a magabiztosság, hogy ezt áá megállítjuk simán meg pár hónap és Bukarestbe ünnepelünk az ellentámadás után. Hát nem így lett.
  • wednes
    Ha totál annektálnak akkor már magyar állampolgárként nem is tudsz regizni. Most még igen. És az is maradsz ha elfoglalt területen élsz akkor is. Akkor lehet felkeléseket indítani stb. No meg remélem a szövetségeseink is csinálnak valamit ne nézzék már végig, hogy letörölnek a térképről.
    Igazából ez 2 szövetség háborúja. És épp most van az V. Világháború. :)
  • Rundstedt17
    le merem fogadni hogy ezt is a revizionista politikánk okozhatta mint az életben,túl terjeszkedtünk aztán megszívtuk :D
  • wednes
    ...Na meg magyar segítséggel is.
  • Rundstedt17
    Azért ugye nem fognak annektálni minket?mert ha igen akkor már fölös is regiznem :D
  • wednes
    Igen, gyakorlatilag igen. :(
    Azért kell most harcolni, hogy ne szűnjünk meg létezni, és ne román és horvát megszállás legyen. Vissza kéne őket nyomni ahonnan jöttek. Ez nem lesz egyszerű dolog.
    Volt egyébként már ilyen összeomlás, akkor én még nem játszottam, a fenti banner is azt a régi időt mutatja. Onnan volt egy talpra állás és egy elég erős hatalommá válás. Most ismét lejtmenet van. Ilyet már több ország is megélt, Franciaország és Németország is gyakorlatilag le volt törölve a térképről, azt hónapok munkájával visszajöttek szépen.
  • ToCsEk
    válság van itt is
  • Rundstedt17
    Ez az index áltál nagyhatalomnak titulált eMagyarország?:DDD....a való életben jobb állapotban vagyunk XD
  • ToCsEk
    nézd a bannert, kb most is ez van
  • Rundstedt17
    Aham szóval az országunk haldoklik a játékban?
  • wednes
    Értelme van, hiszen az a lényeg, hogy minél többen legyünk, mert túl sok az ellenség.
    Pár hónap alatt azért fel tud fejlődni az ember egy elfogadható szintre. Én sem ölök sok időt a játékba kb: mint egy e-mail megnézése naponta. Ha az embernek nincsenek ambíciói (politika, cég, sajtó) akkor ennyi bőven elég.
    Azt nem tudom milyen esélyekkel indul egy friss reg, mert a gazdaságot most eléggé hazavágták a támadások és terület veszteségek.
  • Rundstedt17
    Van értelme már ilyen későn csatlakozni a játékhoz?

Vagy itt is igaz hogy a régen regisztráltaknak behozhatatlan előnyük van és az újak örök lábtörlők maradnak?XD
  • ToCsEk
    A haza végveszélyben!
  • xy21
    nah holnap ha lessz 15 XP-m akkor átköltözök közép MO-ra és ott már van korház:D
  • xy21
    és valami megoldás arra hogy legyen korház?
  • Cat 02 #2147
    Ájájjj :D Ha már harcoltál és nincs kórház az szopás :)
    Ám veszel repjegyet és elutazol ^^
  • xy21
    köszi a segítséget ezt nem tudtam. Még nem nagyon szántam rá magam hogy jobban utánaolvassak a dolgoknak, meg nem is nagyon igazodok el egyenlőre a menüben de tanulgatom.
    Egy kérdésem lenne így hirtelen: Csata után azt írja hogy nincs kórház a régióban... na most akkor hogy gyógyítsam fel az életemet? mert az elején kiirta hogy utazzak el oda ahol van kórház, de utazni se tudok:D
    előre is thx
  • Cat 02 #2145
    Nem létszükséglet a gold ^^ Ha elakadsz írj nyugodtan.
  • Fabio Capello
    goldot lehet kapni 30 nap munka után, öt strength level után, a hatodik szinten, ill a 16-tól minden szintlépésnél 5-5 goldot.
  • xy21
    Ma találtam ezt a játékot és beregisztráltam. Jónak tűnik csak kár hogy ez is lehúzós... ahhoz hogy valamit tudjak csinálni gold kell ahhoz pedig rendesen fizetnem kell-.-" Nem baj elszórakozok egy darabig vele
  • Bexter
    Hm :D Ez izgalmas lesz, végre pörgés
  • Cat 02 #2141
    Hja, WT miatt szopunk ):
  • DarkHorSe
    reg altunk mar ilyen szarul :D
  • Cat 02 #2139
    Kirúgnak az alacsony wellness miatt ^^

Ám land-os munkásoknak tudok állást adni Oroszo.ban :D
  • ToCsEk
    mert?
    de hogy nem lesz :D beépülök :D
  • Cat 02 #2137
    Állandó munkád nem lesz ^^
  • ToCsEk
    nem költök goldot fölösen :D majd kajábol felmegy :D
  • Cat 02 #2135
    mibbit.com/chat

#togov szoba, itt adnak jegyet, valszeg 2 kell majd. HK-ba érdemes költözni (hellokitty)

ha meg wellnest elqrtad az szopás :D vagy wp (wellnes pack) vagy gift (pl #elsosegely)
  • ToCsEk
    höh :D mi történ ehun-al?
    horvátok beszopattak :D, elmentem harcolni, 90röl lement 40re a wellness erre nincs kórház nah mondom gg :D
  • Pharaoh
    Ha Horváthban vagy csak az ottani piacról tudsz várárolni, horvát koronáért. Menny jel chatre és adnak jegyet.
  • astrobal
    hogy tudnék átköltözni? central transdanubiában vagyok, és csak a hrk számlámat látom, nem tudok huf-ra váltani és jegyet venni.
  • astrobal
    gyerekek, mi van?? 15 ezren maradtunk, miközben bőven 20 ezer fölött is volt a létszám, nagy szarban vagyunk, mit lehetne tenni? nincs egy központ magyar fórum valahol?
  • Cat 02 #2130
    WT-t elfoglalták a horvátok -> manus ipar ugyan nem dőlt össze, de gázban van (ugye minden cég ott volt kb), de azért van még kittyben is (amit megint csak támadnak). WW5
  • D4v3
    Ahogy írtam nemrég, most kényszerszüneten vagyok. Valaki felvilágosítana mi a helyzet eMo-val?
  • Cat 02 #2128
    LoL, tényleg :D
  • Pharaoh
    Lassan aktuális lesz a fenti kép, egy kis pirossal kiegészítve.
  • Cat 02 #2126
    Yap, hallomásból tudom a dolgokat ^^
  • Count Adyn
    meg fékelni csunya dolog egyébként is, ugye?:D:D
  • ToCsEk
    Congratulations, you have reached experience level 21