3367
eRepublik - the new world
-
Rundstedt17 #2203 Még nem regiztem csak érdeklődöm.Mert a péntek,szombat teljesen kimaradna és gondolom az nem kis hátrány lenne főleg kezdőként.De ha nem olyan nagyon gáz 2. 3. nap kihagyása dobhatsz egy ref linket és regizek most XD
-
Cat 02 #2202 Igen az. Quality.
Igazából mindegy. Amilyen kezdőneveldébe mentél maradj ott. Most a ház céget mennek nagyon, de az mind q5, land most Mo-n meghalt, se SGP (búza), se HK (vas). Én manus vagyok pl, de igazából tényleg nem számít *annyira* -
Rundstedt17 #2201 q1=1 es szintű gift?:D
Illetve mire érdemes szakosodni? -
Cat 02 #2200 Yap, gyere oroszba szerintem :)
mibbit.com/chat és írd be h #catland
itt megbeszéljük :) -
wednes #2199 Ha oroszba megyek akkor ki is kell költözni gondolom. Hát ha külföldről is tudom segíteni az országot akkor legyen. Nem hiszem, hogy sok értelme van újra szakosodni a nulláról másra.
Most vagyok 90.4 wellnesen és 4.84-es a jártasságom van termelésben. -
Cat 02 #2198 Igen, manu és const az vissza Mo.ra, landos pedig szerb/orosz.
Ha érdekel oroszban munka, ott tudok adni q3as cégben. -
wednes #2197 Basszus most látom a cég ami dolgozok az Kittybe van. Most ez azt jelenti, hogy onnan ki kell lépnem és keresni egy magyar földön lévő céget?
Nyersanyag termelésre szakosodtam és abból csak 1 cég van magyar földön 1HUF-os fizetéssel. -
#2196 hol utott a sereg? :D -
Cat 02 #2195 Nem számítottunk rá, hogy ez lesz. + a sereg se itt ütött (én még nem, lehet később igen)
Rund: gift igen, q1 gift -> 1 wellnes, q2 -> 2 wellness
És naponta max 10et lehet így szerezni.
Illetve még q5 repjeggyel is lehet, de olyan cég 5 van talán a világon és nagyon ritka :) -
Rundstedt17 #2194 Köszi
A kórházon kivül nincs más mód életerő növelésre?
Vagy az a giftelés cucc azt takarja? -
#2193 itt a csata linkje
szarugy hogy 6-7 magyar tank utott 20k dmg felett, a legfontosabb regionk vedelmenel -.-
-
Cat 02 #2192 Ám kitty durva lehetett, 2 milliót letankoltak :o -
#2191 :'(
Ma mért lett hellókitty kínai? -
wednes #2190 Tanulmányozod a játékot. :D
Fizess elő pl: ha még nem tetted meg a Hadügyi Közlönyre. Az a lényeg, hogy összehangoltan harcoljunk. Egy jó politikai és katonai vezetéssel ki tudunk mászni a szorult helyzetből, remélem :)
Az a lényeg, hogy ne csökkenjen a wellnesed. Tehát a munka + edzés kombó kevesebb vagy max egyenlő legyen (annak egyenlő aki 90 felett van) a kaja + gift gyógyitó hatásával. -
Cat 02 #2189 Nah szóval:
- Regisztrálsz
- Felveszel egy állást -> dolgozol (job market)
- Trainelsz (my places/training grounds)
- Megnézed van-e kórház a régiódban, ha nincs átutazol olyan helyre ahol van, mibbit.com/chat #togov , itt adnak
- Ha van, akkor harcolsz 5öt és gyógyítod magad, ennyi. Másnap is ugyanez, csak avatar nélkül. X erő felett meg mehettek matasz-ba, később századokba
Magunkat nem lehet giftelni, de szerintem ha felmész chat-re és megkérsz valakit, megoldja (donate-eled neki a giftet, ő meg "offer" eli, magyarul nem tudom mi :D) -
#2188 én most annyit csináltam, hogy feltöltöttem egy avatart, elmentem edzeni, vettem öt napra kaját, leharcoltam magam 38as wellnessig, meggyógyítottam magam 88ig...
van-e még valami amit tudok csinálni így lvl4-en? 3 forintból :D -
wednes #2187 Egyébként saját magunkat is lehet giftelni, nem csak másik személyt? Ha igen, akkor ez nekem most új. -
Rundstedt17 #2186 Röviden mi a teendő a játék elején?
50 wellnest írnak kezdéskor mindenkinek.Akkor azt először vigyem fel majd 90 fölé aztán csak annyit harcoljak hogy 50 wellness felett maradjak?vagy most hogy is van ez?:D -
Cat 02 #2185 De tényleg, wellnessre figyeljetek nagyon. :)
Ha meg esetleg chat kéne, akkor mibbit.com/chat és #erep szoba, repjegyet költözéshez meg #togov -ban adnak -
#2184 okkkééééé :DDDD
akkor nem megyek vissza harcolni Románia ellen :D
be akartam lépni egy pártba, de még lowlevel vagyok :D -
wednes #2183 1 nap csak 1x csatázz. Mert a kórház csak 1x gyógyít meg.
Arra figyelj, hogy legyen munkát, jövedelmed, hogy vissza tud gyógyítani magadat. Fel kell tornázni 90 főlé az egészséget. Az a legjobb a termelés meg a harcoknál. -
Cat 02 #2182 NEM!!! :D
Kaja napváltáskor auto megevődik. Giftelni tudod max magad.
ugye mivel csak 1szet gyógyít a kórház, emiatt naponta max 5öt üssetek, aki meg már 50w alatt van, az szerintem kezdjen újat :D
illetve, a kórház nem fixen 50et tölt, hanem annyit, amennyit sebeztél, de ez max 50 lehet, de nincs mindig kórház a régióban, főleg most -
#2181 köszi, már meg is hegesztettem magam :) ha kajálok is gyógyulok? most 88 egészségen vagyok, mehetek vissza csatázni? -
Cat 02 #2180 Kórház 50-et tölt vissza, általában, de NINCS mindig. -
Rundstedt17 #2179 megint ezek az ideológiai ostobaságok revizió minden áron nem számít az ár XD... -
Rundstedt17 #2178 Mert ugye 10X5=50 életerő?
A kórház mennyit tölt vissza? -
wednes #2177 Nem autó funkció. Véletlenül se üss többet mert a végén kinyiffansz. Bár 40 alatt már nem lehet ütni.
Nagyon remélem, hogy Central Hungary területen vagy, mert csak ott van kórház. A harc felett van egy kis kórház link arra kell menni. -
#2176 azaz 38-ra :D
kórház mikor gyógyít és hogyan érem el? vagy ez autofunkció? -
#2175 nah...'Gyenge harc volt közlegény' :DDD
lenyomtam magam 48 egészségre (de lvl 4 lettem ;) ) kórház csak 50et gyógyít? -
wednes #2174 Egyébként a revízió ebbe a játékba se kifizetődő igazából. Az egész e-világban vannak régiók, amik fontos nyersanyag lelőhelyek. Ezeket kell uralni az sokkal fontosabb. Ilyen volt Kitty is, azért volt ázsiai területünk. Sajnos csak volt.
Igen 5 alatt nem lehet harcolni. -
Cat 02 #2173 Új rendszer van. Arra figyelj, hogy naponta egy kórház van csak. Szal 10szer semmiképp se harcolj.
Mo. meg szopóágon van most, de majd csak lesz valami. -
Rundstedt17 #2172 A bukást juttatja eszembe ez az egész káosz -
wednes #2171 Elvesztettük Kitty-t, ez egy ázsiai terület, a gazdaság motorja volt. Csak erre reagált. -
Rundstedt17 #2170 én úgy olvastam 5.ös szint alatt nem is lehet harcolni?javítson ki vmi expert ha tévedek:D -
wednes #2169 Jó, majd ha érdekel az lenne a legjobb ha meghívó alapján regiznél. Egyrészt aki téged meghív az kap majd 5 aranyat ha eléred a 6. szintet,(amit pl az ország ügyeire lehet költeni) másrészt neked azért lehet jó, mert életben tud tartani egy pénzesebb játékos ha épp vmi gubanc van (mert nincs akkora fizetésed stb).
Majd jövő héten kiderül, az újoncozást, hogy tudja ellátni az ország, mert most tényleg minden a feje tetejére állt. Mert itt is minden pénzbe kerül. :) -
Rundstedt17 #2168 ? -
#2167 -
#2166 na beregeltem én is, ha már ennyiszer belefutottam hogy érdemes megpróbálni és hogy miylen jópofa :)
azonnal elszúrtam és nem maradt pénzem fegyverre, mert betáraztam öt napra elegendő kaját :) most mehetek pusztakézzel a csatába :D -
Rundstedt17 #2165 Ez tisztára mint az első világháború,mire a falevelek lehullanak addigra a győztes seregeink otthon lesznek pár hónapos kis kalandból 4 éves vérfürdő lett és óriási vereség,a fene a sok revizionistába :D -
Rundstedt17 #2164 na majd beregizek jövőhéten nem most mert egész hétvége foglalt,remélem addig még csak kihúzzuk :D...