eRepublik - the new world
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A szerbek a szövetségeseink.
Az volt szerintem a baj, hogy elaludtunk. A románok meg a szerbek olyan totálisan összehangolt támadást intéztünk, hogy csak lestünk. JAh és még az elején mert a magabiztosság, hogy ezt áá megállítjuk simán meg pár hónap és Bukarestbe ünnepelünk az ellentámadás után. Hát nem így lett.
Igazából ez 2 szövetség háborúja. És épp most van az V. Világháború. 😊
Azért kell most harcolni, hogy ne szûnjünk meg létezni, és ne román és horvát megszállás legyen. Vissza kéne õket nyomni ahonnan jöttek. Ez nem lesz egyszerû dolog.
Volt egyébként már ilyen összeomlás, akkor én még nem játszottam, a fenti banner is azt a régi idõt mutatja. Onnan volt egy talpra állás és egy elég erõs hatalommá válás. Most ismét lejtmenet van. Ilyet már több ország is megélt, Franciaország és Németország is gyakorlatilag le volt törölve a térképrõl, azt hónapok munkájával visszajöttek szépen.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Pár hónap alatt azért fel tud fejlõdni az ember egy elfogadható szintre. Én sem ölök sok idõt a játékba kb: mint egy e-mail megnézése naponta. Ha az embernek nincsenek ambíciói (politika, cég, sajtó) akkor ennyi bõven elég.
Azt nem tudom milyen esélyekkel indul egy friss reg, mert a gazdaságot most eléggé hazavágták a támadások és terület veszteségek.
Vagy itt is igaz hogy a régen regisztráltaknak behozhatatlan elõnyük van és az újak örök lábtörlõk maradnak?XD
Ám veszel repjegyet és elutazol ^^
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Egy kérdésem lenne így hirtelen: Csata után azt írja hogy nincs kórház a régióban... na most akkor hogy gyógyítsam fel az életemet? mert az elején kiirta hogy utazzak el oda ahol van kórház, de utazni se tudok😄
elõre is thx
Ám land-os munkásoknak tudok állást adni Oroszo.ban 😄
de hogy nem lesz 😄 beépülök 😄
#togov szoba, itt adnak jegyet, valszeg 2 kell majd. HK-ba érdemes költözni (hellokitty)
ha meg wellnest elqrtad az szopás 😄 vagy wp (wellnes pack) vagy gift (pl #elsosegely)
horvátok beszopattak 😄, elmentem harcolni, 90röl lement 40re a wellness erre nincs kórház nah mondom gg 😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
<#gonosz1>#gonosz1>
Lehet kéne tankolni kittyt 😄
Szeretnék újra regisztrálni a játékba, ha valaki leírja ide a meghívós linkjét, akkor azzal regisztrálnék, így legalább 6-os szint után kapna 5 goldot.
Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"