3367
eRepublik - the new world
-
Cat 02 #2403 Egyébként te ki alól regiztél ? -
Cat 02 #2402 Én nem nagyon követem... Train legyen meg és kész :D -
#2401 anno gondoltam, amikor én kezdtem a játékot, nem most :)
mellesleg hogy álltok a román-lengyel-horvát trióval? Sajnos mostanság csak annyira tudom követni a magyar eseményeket, amennyire elmegyünk oda ütni az SAS-el :D -
wednes #2400 Az, hogy EDEN-nek jobbak a kincses térképei. :)
Cat 02: Hát igen -3gold a régi rendszerhez képest. -
Cat 02 #2399 Én ma bontottam 4-et, 17 gold jött össze. -
Rundstedt17 #2398 Na jah de így nem lehet majd mondani hogy a sok fake gold miatt vesztettünk,kiváncsi leszek mi lesz az új szöveg :DDDD -
wednes #2397 Na ez jól hangzik. Kíváncsi vagyok a népesség zuhanásra egyes országokban :)
A kincses térképpel mondjuk én nem vagyok kibékülve, eddig mindig 5 alatt adott. De olvastam olyat is, hogy vki megnyerte a fődíjat és kapott egy bant. :P -
Cat 02 #2396 Napi q1 kenyér nem olyan drága :D 1 huf-os fizu mellett sem. -
#2395 ez viszont a lev12 alattiakkal kibaszás, ha nem tudnak maguknak váltani... Anno én is nagyon sok aranyat váltottam, mert kurvára nem fizették meg az akkori skillemet... :/ -
Rundstedt17 #2394 Aranyat sem adhat el a monetaryn:) -
#2393 navégre, bár ha csak arany donate nincsen, monetaryn keresztül még mindig meg tudja csinálni :/ -
Cat 02 #2392 Yap. Kíváncsi leszek, hányan esnek vissza :) -
Rundstedt17 #2391 változás a meghívás jutalmazásában
Aki nem akarja elolvasni annak:
Röviden most már nem jár kincses térkép a level 6-ot elért barátokért,csak 10%-ka minden aranynak amit szereznek.
pl level 6-ot eléri kapja a kincses térképet felhasználja,kap 5 goldot,a meghívó pedig 0,5-t :D,vagy ha kap vmi medált abból is kap 10%kot a meghívó.
Illetve a LEGJOBB 12 szint alatt nincs több arany donate... :)
Plussz mostmár a szavazásokat is kifogják vizsgálni....
Bevezetést következő hétre igérik -
Rundstedt17 #2390 jah vagy másodjára :D -
Cat 02 #2389 De csak top 5 párt tud jelöltetni asszem. Elnököt is, kivéve ha nincs elég, így lett Kolozs, az Alja Elit pártból :D -
Rundstedt17 #2388 Hehe,akkor semmiképpen sem éri megalapítani :D
Még jóhogy rákérdeztem,akkor szinte a semmiért lehet pártot szerezni :D -
Rundstedt17 #2387 Akkor semmiképpen sem éri megalapítani?
Még jóhogy rákérdeztem,akkor szinte a semmiért lehet pártot szerezni :D -
Cat 02 #2386 Igen, és állíthatsz congress jelölteket. -
Rundstedt17 #2385 Hogy működik ez a Party Take over?
Ha a pártelnök helyére kerülök akkor megváltoztathatom a párt nevét és beállítottságát? -
#2384 ^^ -
#2383 az eleje még gyorsan megy :) -
#2382 Nem kellett még leütnöm sem magam.
89 pontom volt +1 amunka +2 edzés és +10 a harc
90. pontnál 11. szint
100. pontnál a 12. Tehát most van már 102 pontom!
Ahhoz képest, hogy 610. napon regisztráltam jól állok.:DD
http://www.erepublik.com/hu/citizen/profile/1675362 -
Rundstedt17 #2381 csak nem XD -
Cat 02 #2380 Leütötted magad ? :s -
Rundstedt17 #2379 te is új vagy?XD -
#2378 Egy nap alatt 2 szintet fejlődtem:))
10>>12 lvl -
#2377 Jajah elis adtam akkor szerencsére jó áron még:D -
Cat 02 #2376 Az már volt. Countnak gyémántja volt, napi 4 gold haszonnal. Kórházszabály után csináltunk egyet ~ 1 héttel és akkor kezdett nagyon esni (0.63-ről 0.52-re talán). Aztán itt szerintem a legtöbben tönkre is mentek és most megint emelkedik. De lehet csak a sok gift miatt -
#2375 persze, most az új kórháztéma miatt szárnyal a gyémánt és a gift, de ugye napi szinten 25-30 új ilyen iparú cég nyílik, idő kérdése mikor kezd el zuhanni... -
Cat 02 #2374 Nekünk most gyémánt bányával van napi ~ 2 gold haszon. De lehet, hogy holnap visszaesik az egész, szal ... -
#2373 Q5 fegyver és Q5 kajával nagyot lehet szakítani, de persze ezekre földi halandónak nem telik. -
#2372 vannak olyan cégek amivel nagyon lehet keresni, és vannak olyanok, amivel minimális a profit, vagy egyszer fenn egyszer lenn. A cégezés lutri, ennyi az egész :) Nincs olyan iparág, amely stabil, és meg lehetne mondani, hogy na ez tuti goldszázakat hoz neked. De ha okos vagy, és jól csinálod, tudod mikor mit tegyél, mikor raktározz, és mikor dobj ki mindent a piacra, akkor könnyen nyereséges lehetsz. -
Rundstedt17 #2371 Magyarul a cégezésben nagyon kis haszon van az esetek többségében vagy még annyi sem? -
#2370 q1 semmiben nem éri meg, a gift/diamond/house piac borzasztóan telített az új rendszer óta, q1 fegyvert háború idején csak az újoncok vesznek szinte, a kaja meg szinte semmilyen formában nem éri meg, mert nagyon nehéz visszahozni a termelési árat.
fegyver q2-3, esetleg MT q1 úgy, hogy az állam a felvásárlód, plusz talán a q3 vas ami megéri, a fegyók miatt. De arra készülj fel, hogy a fegyócég ha nincs nagy harc, időnként nagyon veszteséges lehet. -
Rundstedt17 #2369 mert?remélem nem az lesz mint más ilyen játékoknál hogy annyi mutató meg bizbasz lesz mindenhol hogy naponta több órát kell menedzselni
Az egyszerűsége az ász ennél.Illetve hogy nélkülözi a fantasy elemeket amit utálok. -
Cat 02 #2368 90 gold. 20+20+50 -
fityusz #2367 Értem értem, így átgondolva, a saját fogyasztásomat véve a q1 ajándék, a q3 kaja, vagy a q1 fegyver a lehetségesek listája. Nos ezek közül lesz, mindenképp, csak még egy kérdés: ha a q3-at szeretném létrehozni, akkor ugyebár megalapítom egyszer 20 goldért a sima q1-emet, mennyi pénz kell, hogy egyből megvásárolhassam a q2, majd a q3 csillagot a cégre? -
Cat 02 #2366 Én várom v2-t :)
-
Rundstedt17 #2365 Igen magyar és főként rengeteg külföldi cikket elolvasva kérdezgetve azt hiszem értem az egész rendszert ezért nem örülnék ha elcsesznék a v2-esel.....túlbonyolítás nem tenne jót neki. -
Rundstedt17 #2364 Hát igen nem lehetetlen a const de nehezen tudom elképzelni hogy q1 házakból profitot lehet csinálni mert igény ugye van rá de túltelített a piac,esetleg q5-ös házakból.....de ugye ahhoz borzalmas tőke kellene.