3367
eRepublik - the new world
  • Cat 02 #2363
    Constba lehet fektetni, csak kell sok alaptőke, amíg feltöltődik a 20 ember.
    Giftet próbáld meg szerintem, az most fogy eléggé.
    http://www.egobba.de/company.htm ezzel tudsz számolni nyereséget
  • gfreak
    látom te is kikupálódtál :D

mivel lepofoztam magam, ezért én is sokat olvastam..fegyverből q1 is jó ötlet, főleg ezekben az időkben :DDD
  • Rundstedt17
    1,High régióba alapíts mindenképpen
    2,Q1 be nagyon nehéz nyereségesnek lenni
    3,Q3 ra kellene gyűjtened
    4,A cég többe van mint a megalapítás tehát legyen tartalékod
    5,Construction típusba sose fektess!!!
    Ajánlott a kaja,ajandék és fegyver ipar
  • fityusz
    Egy kérdés +-ba, milyen céget lenne érdemes alapítani, mindenképp szeretnék egyet, csak érdekelne pár vélemény, hogy melyik iparág a nyerő a jelenlegi helyzetben, miben van a sok pénz hosszútávon?
  • fityusz
    Ááá értem, tehát, megalapítom, kapok egy q1 céget, és ha elég ügyi vagyok, és sok pénzt összegyűjtök, akkor tudom megvenni, hogy q2 legyen. Ezer köszönet!
  • Cat 02 #2358
    Fizetni kell, hogy Q2 legyen.
  • fityusz
    Csoki!

Ha alapítok egy céget, jelen esetben egy élelmiszeres céget, ami ugye 20 gold, ez a tuti. Kérdésem, hogy hogy fejlődik egy cég, mi kell hozzá? Pontosan az érdekelne, hogy minél előbb felfejlődjön q1-ről mondjuk q2-re. Köszönet!
  • Fabio Capello
    lehet hogy holnap lesz tengerpartotok? :D
  • Cat 02 #2355
    Alja Elit a miniszter :D
  • ToCsEk
    Central Hungary is secured by Hungary against both Croatian and Poland attacks.
    In total, 23874436 damage dealt by 51795 fighters.
  • Cat 02 #2353
    Hát sok szerencsét, ha nem jönne össze, akkor utalhatod a goldot nekem :D
    Rommel karija 10k huf volt ,ennyi tudok, hátha segít :p
  • Bexter
    :(
  • bardocz
    Eladom bardocz nevű karakterem, ha valakit érdekel írjon.
  • Rundstedt17
    Jah ha új rendszer stabilan fog felépülni ahol nehéz lesz bármit is megváltoztatni nekünk lőttek így érthető az igyekezet...
  • a.carkey
    Szerintem semmi mást nem csinálnak, mint tudják, hogy jön az új modul, és vsz még előtte ütik le a jónépet, mert utána lehet, hogy már nem lesz esélyük, és így nekünk se vissza ... :(
  • Pharaoh
    Inkább csak 2, mert kórház hiányában nem tud 7-t klikkelni.
  • Bexter
    vagy 7 kattosak vagy 2 kattosak :)
  • Pharaoh
    Mo-n most az elfoglalt területeken van 3000 fő. Akik még most se költöztek el onnan azok tuti fakek, meg halottak.
  • Rundstedt17
    Akkor ne álljunk meg itt,kitudja lehet hogy a pártok többségében egy-két ember játszik egyszerre több tucat személyt :D
  • wednes
    Kíváncsi lennék, hogy erep világnak mekkora a valós lakossága. Nem csodálkoznék még azon se ha a 60-70%-a fake lenne.
    Akkor jönne el az igazság pillanata, ha a távoli jövőben eLengyelország és eRománia ellenségekké válnának. Asszem hullana a lengyel lakosság, mint az őszi falevél. :D
  • Rundstedt17
    ha viszont mindenki akkor nem lehet ok a panaszra :D
  • Rundstedt17
    amúgy jah a lengyelek a legnagyobb cheaterek máshol is :D
  • wednes
    Hát igen ez a mai nap termése:
    1. Lengyelország: 44894 fő(+1229)
    2. Szerbia: 27752 fő(-390)
    3. Spanyolország: 27557 fő(-82)
    4. Brazília: 26550 fő(+162)
    5. Amerikai Egyesült Államok: 24749 fő(+12)
    6. Oroszország: 23065 fő(-14)
    7. Indonézia: 20693 fő(-9)
    8. Görögország: 17475 fő(+13)
    9. Románia: 14844 fő(+156)
    10. Horvátország: 14813 fő
    Példátlanul sok "lelkes újoncuk" van minden nap.
  • Bexter
    meglepődnék hogy ha ez lenne az a játék ahol nem a lengyelek csalnak nagy üzemben.
  • Count Adyn
    Egyébként tényleg csalnak, mondjuk mindenki csal, de ők már pofátlanul nagyüzemben és büntetlenül:D
  • Cat 02 #2338
    Eddig 1500 fake-t találtak chaten, és folyamatosan nő.
  • Cat 02 #2337
    Ha megszűnik Mo. és a század lehet körülnézek arra, de franc se tudja még :s
  • wednes
    A meghívásos aranyat el kéne törölni. A lengyeleken lehet látni, hogy minden nap tele vannak újoncokkal (800+), de hosszabb távon a népességük állandó. Magyarán mikor teljesítették a "kötelességüket" meghalnak. Ha nem így lenne már lennének 120 ezren is. Na meg hiába van esetleg Ban, az utalás attól megmarad az aranyat nem veszik el.
  • gfreak
    gondolom iylenkor az összes lowlevel tag átküldi nekik az összes aranyat (plusz a szövetséges lowlevelek) aztán amit így összeharácsolnak, azt verik bele...közben meg lehet csinálni pár másod/harmad/tized bejelentkezést és kifarmolni belőlük az aranyat...
  • wednes
    Az viszont tény, hogy rengeteg goldjuk van, szal valamit nagyon jól csinálnak. :D
    Nem raktároznak ők semmit, mindig leürítik magukat aztán egy szempillantás alatt tele van a padlás megint.
  • Fabio Capello
    Hát, mi igyekszünk mindent megtenni, megint ott voltunk/vagyunk Central Huban segíteni :)
  • Rundstedt17
    igen egyértelmű volt...Az ardenneki offenziához lehetne hasonlítani az elmúlt napokat,támadtunk kivéreztettük magunkat és most szívunk ismételten.....
  • gfreak
    jaja, ez kicsit olyan 'szopóágon vagyunk, tuti csalnak'...

mondtam én hogy kár volt a múltkor egyszerre három fronton támadni..hiszen ez az offenzíva előre látható volt sokak szerint...
  • Rundstedt17
    Régen tudtommal tökös gyerekek voltunk belekötöttünk mindenkibe,hatalmas arany mennyiséget vertünk el hódításokra.Szép sok ellenséget szereztünk plussz az ellenfeleink raktároztak rendesen goldból és eljött a jogos bosszú ideje :D....mert nekem nem igazán hihető hogy az ellenfél szétfakeli magát és csak ezért ilyen jók XD
  • gfreak
    nagyon úgy néz ki...még új nap nem is indult, erre már megint ütik KMo-t...hát hogy a bánatban?
  • Rundstedt17
    már csak egy gyurcsány kellene aki magára vállalja :D
  • Bexter
    Itt is elkurtuk? :D
  • Rundstedt17
    jah és ahelyett hogy szervezett ellenállásról emigrációról cikkeznének,védenék megfele Central Hungaryt.
  • gfreak
    a lehető legjobbkor csatlakoztunk xD
  • Rundstedt17
    a franc a forint is kezd bedőlni sokat inflálódott....plussz a végről cikkeznek xd....