eRepublik - the new world
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ám akit érdekel, egobba.de , térkép és wellness kalkulátor, kiszámolja, hogy jársz a legjobban
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Meg itt van Q5-ös korház csak.
erepublik.com/referrer/CatLand
Igazából mindegy. Amilyen kezdõneveldébe mentél maradj ott. Most a ház céget mennek nagyon, de az mind q5, land most Mo-n meghalt, se SGP (búza), se HK (vas). Én manus vagyok pl, de igazából tényleg nem számít *annyira*
Illetve mire érdemes szakosodni?
mibbit.com/chat és írd be h #catland
itt megbeszéljük 😊
Most vagyok 90.4 wellnesen és 4.84-es a jártasságom van termelésben.
Ha érdekel oroszban munka, ott tudok adni q3as cégben.
Nyersanyag termelésre szakosodtam és abból csak 1 cég van magyar földön 1HUF-os fizetéssel.
Rund: gift igen, q1 gift -> 1 wellnes, q2 -> 2 wellness
És naponta max 10et lehet így szerezni.
Illetve még q5 repjeggyel is lehet, de olyan cég 5 van talán a világon és nagyon ritka 😊
A kórházon kivül nincs más mód életerõ növelésre?
Vagy az a giftelés cucc azt takarja?
szarugy hogy 6-7 magyar tank utott 20k dmg felett, a legfontosabb regionk vedelmenel -.-
Swedish people are albino monkeys
Fizess elõ pl: ha még nem tetted meg a Hadügyi Közlönyre. Az a lényeg, hogy összehangoltan harcoljunk. Egy jó politikai és katonai vezetéssel ki tudunk mászni a szorult helyzetbõl, remélem 😊
Az a lényeg, hogy ne csökkenjen a wellnesed. Tehát a munka + edzés kombó kevesebb vagy max egyenlõ legyen (annak egyenlõ aki 90 felett van) a kaja + gift gyógyitó hatásával.
- Regisztrálsz
- Felveszel egy állást -> dolgozol (job market)
- Trainelsz (my places/training grounds)
- Megnézed van-e kórház a régiódban, ha nincs átutazol olyan helyre ahol van, mibbit.com/chat #togov , itt adnak
- Ha van, akkor harcolsz 5öt és gyógyítod magad, ennyi. Másnap is ugyanez, csak avatar nélkül. X erõ felett meg mehettek matasz-ba, késõbb századokba
Magunkat nem lehet giftelni, de szerintem ha felmész chat-re és megkérsz valakit, megoldja (donate-eled neki a giftet, õ meg "offer" eli, magyarul nem tudom mi 😄)
van-e még valami amit tudok csinálni így lvl4-en? 3 forintból 😄
Racism is a weapon of mass destruction!
50 wellnest írnak kezdéskor mindenkinek.Akkor azt elõször vigyem fel majd 90 fölé aztán csak annyit harcoljak hogy 50 wellness felett maradjak?vagy most hogy is van ez?😄
Ha meg esetleg chat kéne, akkor mibbit.com/chat és #erep szoba, repjegyet költözéshez meg #togov -ban adnak
akkor nem megyek vissza harcolni Románia ellen 😄
be akartam lépni egy pártba, de még lowlevel vagyok 😄
Arra figyelj, hogy legyen munkát, jövedelmed, hogy vissza tud gyógyítani magadat. Fel kell tornázni 90 fõlé az egészséget. Az a legjobb a termelés meg a harcoknál.
Kaja napváltáskor auto megevõdik. Giftelni tudod max magad.
ugye mivel csak 1szet gyógyít a kórház, emiatt naponta max 5öt üssetek, aki meg már 50w alatt van, az szerintem kezdjen újat 😄
illetve, a kórház nem fixen 50et tölt, hanem annyit, amennyit sebeztél, de ez max 50 lehet, de nincs mindig kórház a régióban, fõleg most
A kórház mennyit tölt vissza?
Nagyon remélem, hogy Central Hungary területen vagy, mert csak ott van kórház. A harc felett van egy kis kórház link arra kell menni.
kórház mikor gyógyít és hogyan érem el? vagy ez autofunkció?
lenyomtam magam 48 egészségre (de lvl 4 lettem 😉 ) kórház csak 50et gyógyít?
Igen 5 alatt nem lehet harcolni.
Mo. meg szopóágon van most, de majd csak lesz valami.
Majd jövõ héten kiderül, az újoncozást, hogy tudja ellátni az ország, mert most tényleg minden a feje tetejére állt. Mert itt is minden pénzbe kerül. 😊
azonnal elszúrtam és nem maradt pénzem fegyverre, mert betáraztam öt napra elegendõ kaját 😊 most mehetek pusztakézzel a csatába 😄