3367
eRepublik - the new world
-
Cat 02 #2443 Jah ^^ -
#2442 érdemes egy adott századba belépni? -
Cat 02 #2441 Igen, de ugye 2 napos a csata :) -
#2440 40 WP az 40 ütés. nem? 1WP 10 wellnes és egy ütés is 10 wellnes. -
Cat 02 #2439 Gift a 10 darab. -
#2438 de a wellnes nem le van korlátozva hogy napi 1x lehet növelni? Vagy az a gift hogy 10 darab? Nem értem én ezt :D ja és az utazgatás is ad wellnest... öcsém... Mondjuk az én alapütésem 50 körül van :D -
Cat 02 #2437 Hát van ugye wellnespack, naponta 40 darab, az már 80 ütés. + a 2*5 kórházas, az 90 és még utazgat q5 jeggyel. -
#2436 Na én is játszom már egy ideje, de most épp egy királyul veszteséges kajagyárat sikerült összehoznom :D
Valaki viszont meg tudja mondani hogy a battle herok, hogy a búbánatba csinálnak 80ezres sebzéseket? Alapból mekkorát üt egy, 5ezret? -
Cat 02 #2435 Összeesküvés :D
Ám Mikrobi jah, szereti őt az eRep társadalom. -
Rundstedt17 #2434 Állítólag pedig vmi magyar modi gyerek intézte úgy hogy bannolva legyenek,mert útjában álltak :S -
Rundstedt17 #2433 Pedig szerintem pont a politika miatt különleges az erepublik :S -
Cormac #2432 Hát srácok én már annyira meguntam a sok fejetlen csirkét, hogy inkább konkurenciát csináltam a játéknak. Ez legalább magyar és előbb kezdünk, mint ők....
Bár nem igazán konkurencia, mivel más időben játszódik és sokkal több lehetőség van benne (nem politika szimulátor és lehet benne akciózni, stratégázni, kalandozni és irányítani is)....de nem beszélek többet, íme az első, még gyengébb videó róla:
VIDEÓ
Júliusban érkezik amúgy....szóval már itt is van a nyakunkon.
-
Cat 02 #2431 Dogget,XFX(40+str-es Elit) -
Rundstedt17 #2430 ? -
Cat 02 #2429 Már megint banhullám van :s -
Cat 02 #2428 Senki se szereti egobba-sat :(
Pedig az a legjobb, mondjuk tényleg csak 10 alatti gain esetén, de akkor is. -
#2427 Köszi, tényleg jó, azt írja 50-es wellnessel Q5 kaja meg Q5 ház 10-et tölt fel meg még ha giftelem is magam pár nap alatt vissza is gyűlhet teljesen, karaj ;) -
#2426 Tessék a legjobb és még magyar is. -
#2425 Köszi, de úgy olvastam csak egy bizonyos szint alatt kapnak ingyen giftet, de nem is fontos, csak azért érdekelt, hogy akkor hogy számoljak a kiadásokkal, és még egy olyan kalkulátort nem tudnál esetleg ami kiszámolja hogy ház+kaja mennyit tölt? -
Cat 02 #2424 10 wellnesnyit tölthet vissza.
egobba.de
mibbit.com/chat #szocmin és itt ingyen giftelnek majd -
#2423 Hali! Tegnap úgy jártam hogy valamiért nem mentem kórházba harcolás után aztán 50-es wellnessel ébredtem és még jó hogy 9 óra után néztem meg eRep-et először szal már esélyem sincs kórházba menni. Szükségem lenne valami kalkulátorra, amivel lehet számolni, hogy hány csillagos kaja hány csillagos házzal mennyit tölt a wellnesen, és az is érdekelne, hogy gifteket egy nap hányat lehet használni, összesen 10 vagy annyit amennyi 10 wellnest tölt vissza? -
#2422 az se rossz :D -
Cat 02 #2421 gz, nekem ma lett meg 5. és 6. sb :D -
#2420 You have advanced 5 strength levels and you have obtained a 'Super Soldier' Medal.
yeah :D -
Rundstedt17 #2419 kösszi már jó -
Cat 02 #2418 Gyorsítótárat üríts és megy majd. -
#2417 ctrl+f5 utána jónak kellene lenni. -
Rundstedt17 #2416 Az avatar váltásnál az normális hogy úgy mutatja hogy változott,de amikor visszamegyek mégis a régi van?
Az újratöltés nem segít.Vagy ez ilyen hogy remélhetem nap múlva jó lesz és az újra lecserélik :D? -
Cat 02 #2415 Találsz melót, dolgozol, train-elsz, töltesz fel avatart, harcolsz 5ször és utána kórházba mész :D
http://sites.google.com/site/erepubliktutorialhu/home/elso-napok -
donoki #2414 na regeltem :D
mit kell itt csinálni?:D -
Cat 02 #2413 Central Hungary -
donoki #2412 oké, lakóhelynek milyen régiót válasszak? -
Cat 02 #2411 Böngészős, próbáld ki.
erepublik.com/en/referrer/CatLand -
donoki #2410 hi, ez milyen játék?:D -
Cat 02 #2409 mibbit.com/chat és #erep szoba, itt segítenek
Ha multiztál nincs sok esélyed, ha ok nélkül banolnak írhatsz -
#2408 Hali.
Tudna valaki segíteni?
Citizen permanently suspended for creating or administrating multiple citizen accounts.
mit lehet ilyenkor tenni?
Van itt valami "fellebbezés" vagy mi. Gond hogy nem tudok angolul. Valami kompromisszumra esetleg van lehetőség? -
Rundstedt17 #2407 hm,lehet mert névnél többször is foglaltatt dobott ki:S.... -
Cat 02 #2406 Szerintem nyomtál egy visszát, vagy valami :) -
Rundstedt17 #2405 pff ha nem számítja be az amiatt lehet hogy félévet ültem a névválasztáson :D -
Rundstedt17 #2404 a te linkedről...:D