eRepublik - the new world

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Central Hungary

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

oké, lakóhelynek milyen régiót válasszak?

Böngészõs, próbáld ki.
erepublik.com/en/referrer/CatLand

hi, ez milyen játék?😄

mibbit.com/chat és #erep szoba, itt segítenek
Ha multiztál nincs sok esélyed, ha ok nélkül banolnak írhatsz

gabo91
Hali.

Tudna valaki segíteni?
Citizen permanently suspended for creating or administrating multiple citizen accounts.

mit lehet ilyenkor tenni?
Van itt valami "fellebbezés" vagy mi. Gond hogy nem tudok angolul. Valami kompromisszumra esetleg van lehetõség?

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

hm,lehet mert névnél többször is foglaltatt dobott ki:S....

Szerintem nyomtál egy visszát, vagy valami 😊

pff ha nem számítja be az amiatt lehet hogy félévet ültem a névválasztáson 😄

a te linkedrõl...😄

Egyébként te ki alól regiztél ?

Én nem nagyon követem... Train legyen meg és kész 😄

Fabio Capello
anno gondoltam, amikor én kezdtem a játékot, nem most 😊

mellesleg hogy álltok a román-lengyel-horvát trióval? Sajnos mostanság csak annyira tudom követni a magyar eseményeket, amennyire elmegyünk oda ütni az SAS-el 😄

Az, hogy EDEN-nek jobbak a kincses térképei. 😊

Cat 02: Hát igen -3gold a régi rendszerhez képest.

Én ma bontottam 4-et, 17 gold jött össze.

Na jah de így nem lehet majd mondani hogy a sok fake gold miatt vesztettünk,kiváncsi leszek mi lesz az új szöveg 😄DDD

Na ez jól hangzik. Kíváncsi vagyok a népesség zuhanásra egyes országokban 😊
A kincses térképpel mondjuk én nem vagyok kibékülve, eddig mindig 5 alatt adott. De olvastam olyat is, hogy vki megnyerte a fõdíjat és kapott egy bant. 😛

Napi q1 kenyér nem olyan drága 😄 1 huf-os fizu mellett sem.

Fabio Capello
ez viszont a lev12 alattiakkal kibaszás, ha nem tudnak maguknak váltani... Anno én is nagyon sok aranyat váltottam, mert kurvára nem fizették meg az akkori skillemet... :/

Aranyat sem adhat el a monetaryn😊

Fabio Capello
navégre, bár ha csak arany donate nincsen, monetaryn keresztül még mindig meg tudja csinálni :/

Yap. Kíváncsi leszek, hányan esnek vissza 😊

változás a meghívás jutalmazásában

Aki nem akarja elolvasni annak:
Röviden most már nem jár kincses térkép a level 6-ot elért barátokért,csak 10%-ka minden aranynak amit szereznek.
pl level 6-ot eléri kapja a kincses térképet felhasználja,kap 5 goldot,a meghívó pedig 0,5-t 😄,vagy ha kap vmi medált abból is kap 10%kot a meghívó.

Illetve a LEGJOBB 12 szint alatt nincs több arany donate... 😊

Plussz mostmár a szavazásokat is kifogják vizsgálni....

Bevezetést következõ hétre igérik

jah vagy másodjára 😄

De csak top 5 párt tud jelöltetni asszem. Elnököt is, kivéve ha nincs elég, így lett Kolozs, az Alja Elit pártból 😄

Hehe,akkor semmiképpen sem éri megalapítani 😄
Még jóhogy rákérdeztem,akkor szinte a semmiért lehet pártot szerezni 😄

Akkor semmiképpen sem éri megalapítani?
Még jóhogy rákérdeztem,akkor szinte a semmiért lehet pártot szerezni 😄

Igen, és állíthatsz congress jelölteket.

Hogy mûködik ez a Party Take over?
Ha a pártelnök helyére kerülök akkor megváltoztathatom a párt nevét és beállítottságát?

Count Adyn
^^

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Fabio Capello
az eleje még gyorsan megy 😊

jhetedikj
Nem kellett még leütnöm sem magam.

89 pontom volt +1 amunka +2 edzés és +10 a harc

90. pontnál 11. szint

100. pontnál a 12. Tehát most van már 102 pontom!

Ahhoz képest, hogy 610. napon regisztráltam jól állok.😄D
http://www.erepublik.com/hu/citizen/profile/1675362

anno 1987

csak nem XD

Leütötted magad ? :s

te is új vagy?XD

jhetedikj
Egy nap alatt 2 szintet fejlõdtem😊)

10>>12 lvl

anno 1987

Count Adyn
Jajah elis adtam akkor szerencsére jó áron még😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Az már volt. Countnak gyémántja volt, napi 4 gold haszonnal. Kórházszabály után csináltunk egyet ~ 1 héttel és akkor kezdett nagyon esni (0.63-rõl 0.52-re talán). Aztán itt szerintem a legtöbben tönkre is mentek és most megint emelkedik. De lehet csak a sok gift miatt

Fabio Capello
persze, most az új kórháztéma miatt szárnyal a gyémánt és a gift, de ugye napi szinten 25-30 új ilyen iparú cég nyílik, idõ kérdése mikor kezd el zuhanni...

Nekünk most gyémánt bányával van napi ~ 2 gold haszon. De lehet, hogy holnap visszaesik az egész, szal ...

Pharaoh
Q5 fegyver és Q5 kajával nagyot lehet szakítani, de persze ezekre földi halandónak nem telik.

Fabio Capello
vannak olyan cégek amivel nagyon lehet keresni, és vannak olyanok, amivel minimális a profit, vagy egyszer fenn egyszer lenn. A cégezés lutri, ennyi az egész 😊 Nincs olyan iparág, amely stabil, és meg lehetne mondani, hogy na ez tuti goldszázakat hoz neked. De ha okos vagy, és jól csinálod, tudod mikor mit tegyél, mikor raktározz, és mikor dobj ki mindent a piacra, akkor könnyen nyereséges lehetsz.

Magyarul a cégezésben nagyon kis haszon van az esetek többségében vagy még annyi sem?

Fabio Capello
q1 semmiben nem éri meg, a gift/diamond/house piac borzasztóan telített az új rendszer óta, q1 fegyvert háború idején csak az újoncok vesznek szinte, a kaja meg szinte semmilyen formában nem éri meg, mert nagyon nehéz visszahozni a termelési árat.

fegyver q2-3, esetleg MT q1 úgy, hogy az állam a felvásárlód, plusz talán a q3 vas ami megéri, a fegyók miatt. De arra készülj fel, hogy a fegyócég ha nincs nagy harc, idõnként nagyon veszteséges lehet.

mert?remélem nem az lesz mint más ilyen játékoknál hogy annyi mutató meg bizbasz lesz mindenhol hogy naponta több órát kell menedzselni<#wilting>

Az egyszerûsége az ász ennél.Illetve hogy nélkülözi a fantasy elemeket amit utálok.

90 gold. 20+20+50

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Értem értem, így átgondolva, a saját fogyasztásomat véve a q1 ajándék, a q3 kaja, vagy a q1 fegyver a lehetségesek listája. Nos ezek közül lesz, mindenképp, csak még egy kérdés: ha a q3-at szeretném létrehozni, akkor ugyebár megalapítom egyszer 20 goldért a sima q1-emet, mennyi pénz kell, hogy egybõl megvásárolhassam a q2, majd a q3 csillagot a cégre?

Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1

Én várom v2-t 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Igen magyar és fõként rengeteg külföldi cikket elolvasva kérdezgetve azt hiszem értem az egész rendszert ezért nem örülnék ha elcsesznék a v2-esel.....túlbonyolítás nem tenne jót neki.

Hát igen nem lehetetlen a const de nehezen tudom elképzelni hogy q1 házakból profitot lehet csinálni mert igény ugye van rá de túltelített a piac,esetleg q5-ös házakból.....de ugye ahhoz borzalmas tõke kellene.