3367
eRepublik - the new world
-
McCartman #2724 bétában pont fordítva volt , v1re egyszerűsödött anno. -
Rundstedt17 #2723 A V3-ról kiszivárgott képek :D
-
#2722 Sikerül elüldözni még azt a kevés régi játékost akik maradtak. -
Rundstedt17 #2721 Az adminok újabb csodás változásokat vezetnek be:
-Megszüntetik a szakmákat,csak egy munkás skill lesz és kész.Kb mint a béta verzióban volt anno
-Szerintük az új játékosok felé eddig igazságtalan volt a rendszer,ezért az új játékosok jóval többet fognak termelni,a magasabb munka skill szintek csak minimális különbséget fog jelenteni....
Szóval nincs gond most már mindannyian ugyanolyanok leszünk egy skill,majdnem ugyanannyi termelés :D
erős idegzetűeknek -
#2720 Egy örömteli nap emlékei. -
hup #2719 A gazdasági világválság elérte ezt is! -
#2718 The General Manager of ***** has modified your salary from 0.5 RUB to 0.1 RUB.
Dejó ..... -
Rundstedt17 #2717 SECOND MIGRATION!!!!!!MIKOR LESZ MÁR VÉGRE???????? -
Rundstedt17 #2716 nekem is :D -
hup #2715 Szerintem a kezdőneveldébe nagyobb a fizetés!:D -
#2714 Lenyultam köszi :) -
tothadam923 #2713 Sziasztok!
Abbahagyom az erepublikot, de nem akarom veszni hagyni az eltöltött időt, ezért ha valakinek kell a karakterem, itt vannak az adatok:
24. szintű
felh: Kexx
jelszó: aaa111
Légyszíves változtasd meg a jelszót, ha használni akarod.
-
#2712 0.2 huf nekem :D -
Cat 02 #2711 Kezdőneveldében vagy ? :D -
hup #2710 0.1 HUF / hour Micsoda fizetés... -
#2709 Milyen hülyeség már ez!
Gyógyítanak a dokik a kórházban:
-Ez egy sebesülés, jéé, egy 7.62-es.
-Ez is sebesülés, egy repesz.
-Ez is sebesülés. Hol az ujja? Áh, bajonett leszelte. Ejnye.
-Ez mi ez? Áhh, vakbél. Ez nem harctéri sebesülés. Ebbe bizony beledöglesz. :) -
Cat 02 #2708 Olyan csatában ahol kórház van, de csak harci sebeket gyógyít. -
#2707 vagy nem visz... engem egy f*szgeci hakker lengyel egy Q3-as helikopterrel, és -1 szintjével kiírtott, úgy hogy nem is mező fölött támadtam. De benyomta a +20 sebzést, én egyszer mellé lőttem (LOL) ő meg második lövéssel likvidálta a Q5 tankomat... hell yeah... éjjen a játék, zsírkirályság. -
#2706 harc rendszer nem igazán fekszik nekem :D Nem tudtam sose gyógyulni mert nemtudtam hol kell -
#2705 lol most csekkolom jobb felsőbe a hadügyi közlöny :D -
Rundstedt17 #2704 Ne hagyd abba!Már minden rendeltetésszerűen müködik -
#2703 Oks ezt vágtam azt hittem megint van valami szarság, erősen filozom h abba hagyom én is... -
Cat 02 #2702 Volt egy hack, Mo. és Szerbia elnöke, össze-vissza támadt, összes MPP-nek kanyi. Románia ellen a hackelt elnök minden csatában visszavonult. És most megint van valami, de már nem érdekelt.
Andy meg banoltatni akarja magát, de nem megy :D -
Rundstedt17 #2701 MÁR ELÉGEDETT VAGYOK,VÉGRE MEGHALLGATÁST NYERTEM xD -
Rundstedt17 #2700 adminék jól kicsesztek Magyarországgal xD -
#2699 zanzásitanátok? :D -
#2698 nemtudom mit tehetnék még az ügy érdekében mostmár:D -
Rundstedt17 #2697 még fel se tűnt nekik:D -
Cat 02 #2696 Remélem nem törlik az olcsó tankot :D -
Rundstedt17 #2695 így se jött össze,csak kitörölték a kommentjeit,fent akarják tartani a "fair play" látszatát -
Rundstedt17 #2694 Ahogy olvastam többen írtak ticketet hogy "állítsák vissza az aktív MPP inket Lengyelország ellen, javítva ezáltal a durva bugot és csalást.
A válasz:
"Hello , Thank you for your report! We have checked this issue and found nothing wrong. Regards, The eRepublik Team"
EZ MEG MI?WTF??????!!!!TÚL MEGY MINDEN HATÁRON! -
Cat 02 #2693 Fórumba is írt :D -
Rundstedt17 #2692 Insider xDDD
Adyn már nem kispályázol :D -
Rundstedt17 #2691 3 nap hallgatás után insider:
"In the last days we’ve experienced 2 major security breaches.As we’ve informed you in the last Insider updates, we’ve taken care of this problem right away and we’ve managed to reverse all its effects. "
jah megoldották,továbbra is folytatódik a magyar játékosok lehúzása.....
A lengyel hülyegyerek ott folytatja ahol abbahagyta....
"We also have good news for those who wish to fight more. In the following two weeks, we will remove the automatic food consumption. This implies that you will be able to manually eat food multiple times a day."
ez jó a házszektornak most már tényleg vége :S -
#2690 Hát látszik CA fő alja vagy :D -
#2689 Köszi:D -
Rundstedt17 #2688 adyn szép távozás:D -
Rundstedt17 #2687 Teljes a káosz az oldalon,megint azok az istenverte lengyel hackerek szórakoznak....
Csak a teljesség igénye nélkül:
"Egy hacker feltörte a magyar elnök karakterét.
A román elnök ezután sorra megtámadta a magyar régiókat, ahonnan a magyar ál-elnök azonnal vissza is vonult. Így röpke fél óra leforgása alatt Magyarország teljes eredeti területe román megszállás alá került.
A hacker később kiadott egy cikket, amiben tettét azzal indokolta, hogy a v1 visszaállítását követeli.
Az adminok hamarosan visszaállították Magyarország területi egységét, azonban a dolognak több következménye is van:
- A megkötött és aktivált MPP-k rendszere felborult, régi MPP-k estek ki és újak aktiválódtak.
- Több új háború nyílt, az ezeket kísérő kereskedelmi embargókkal.
- A cégek valahogyan román fennhatóság alatt maradtak. (Ezzel gyakorlatilag a magyar munkaerőpiac is)
- A rövid román megszállás miatt pártok elveztették teljes tagságukat.
A román elnököt az akcióban való részvétele miatt ideiglenesen banolták.
A pártrendszer felborulása mindenesetre elég érdekes következményekkel jár, egy nullázás után gyakorlatilag mindenki kezdheti elölről az építkezést." -
#2686 1.63 :D -
#2685 nálam most jóság van, nemrég emeltek
Salary: 1.45 HUF / hour