3367
eRepublik - the new world
-
Rundstedt17 #2764 mostmár időmenedzsment sincs :D....
Work and Train és kész.egy munka skill.A harc is butítva lesz(de marad a PVP) csak fegyvernemek lesznek kritikus nélkül,ugyanazzal a sebzéssel.
szerencsére a fal nem jön vissza:
-klikk
-klikk
-klikk
-klikk
-klikk
Hú de k.rva jót játszottam ma is!!!!!! -
#2763 Nekem megfelel a 21. század... :) -
Cat 02 #2762 Századba nem akar akkor jönni senki ? :p -
Rundstedt17 #2761 a hacker által lenyúlt gold visszaadása kissé vonakodva ment,sima 2 ticketet mintha nem is látták volna,végül a 3-ik után amibe benne volt a varázsszó lelépek ha nem intézkednek fura mód 20 percen belül returnoltak mindent :D.... -
Cat 02 #2760 Eddig is ez volt. Csak nem mind fontos nekik -
Rundstedt17 #2759 mindenesetre az adminok mostanában nagyon jó munkát végeznek,egy számomra durva bugba botlottam az előbb, ticket,és 5percen belül fixálták(előző tapasztalat alapján 5 napra tippeltem volna)!!!! -
Rundstedt17 #2758 felhúztam magam generalig,a field marshall viszont már nagyon sokba lenne gyalogosként főleg (idegi szinten) -
Cat 02 #2757 Nálunk van jópár heli, légvédelmi és még gyalogos is :I) -
Rundstedt17 #2756 Majd talán ha tank balancolva lesz addig nem tankoknak(mint én) nincs értelme harcolni,így századhoz csatlakozni sem xD -
Rundstedt17 #2755 szerencsére:D
bár újabb népességcsökkenés várható xD -
Cat 02 #2754 Dobó század, mi most éledünk fel ;)
pl tiszt mindig van fent, aki tud osztani -
#2753 Melyik század? Én a Vérbulcsú tagja vagyok de az igencsak haldoklik mostanában. -
#2752 ez a játék még megy?:D -
Cat 02 #2751 Társaság, kapsz ingyen fegyvert, közös ütés, sikerélmény, etc :) -
#2750 mir ejo a század? :D -
Cat 02 #2749 Ha valaki keres századot írjon rám. Szint, skill nem nagyon számít ;) -
Rundstedt17 #2748 Nah ide is eljutottunk szakmák,szintjeik pár órán belül eltöröltetnek:D -
Rundstedt17 #2747 már meg van -
Rundstedt17 #2746 gyors választ aki tudja:
pártelnökséghez 13.nap 23:59 vagy 14.nap 23:59 a jelentkezési határidő? -
#2745 A cégben lévő pénzt, ha kiveszed, akkor a mindenkori adó-t levonya belőle az erep. De ha kiteszel az orggal monetaryra 1HUF-ot 500 aranyért ,akkor a céggel megveszed azt az egy hufot és adó nélkül kivetted a goldot a cégből. -
Cat 02 #2744 "A cégből már ki van véve monetary"
"hanem a cég. Azt meg rendesen kivenni csak adózással lehet."
wtf? -
#2743 A cégből már ki van véve monetary-val. Mert persze nem az org kapta vissza a goldot, hanem a cég. Azt meg rendesen kivenni csak adózással lehet. -
Rundstedt17 #2742 Minden értelemben igaz a golddal nem lehet sok mindent kezdeni.Legalábbis befektetni...Se cégbe se lanázásba se munka skill tanulásba(egyik sem éri meg).Az egyedüli amit lehet eltankolni csatákban WP-re.
Végülis érthető a V2 filozófiája,a V1-ben csak a régi regeknek termett babér tehát az egyedüli gold felhasználók is ők voltak.Az újaknak tök mindegy volt mert behozni mégha több millió forintnyi goldot is vettek volna lehetetlen volt....Gondolom a V2-vel ezt küszöbölték ki,a regi ideje helyett mostmár a vastag pénztárca a mérvadó. -
Cat 02 #2741 Kiveszed... -
#2740 Nekem a Q4-es vasbányám a V2 bevezetése előtt is hozott napi 0,5-1 Gold napi hasznot. V2 óta be se léptem az orgom accjával, és ott van rajta a sok visszakapott gold, de nem lehjet mire elkölteni. -
Rundstedt17 #2739 A cégezés a V2-ben nem éri meg,előzőleg a magas Q cégekkel még ki lehetett jönni.
Amint bevezették a V2-t a sok tartalékoló mind céget nyitott ez pedig elkerülhetetlenné tette az összeomlást amire persze rásegített adminék tökéletlen formulája.
Láthatod a nagy tőkések akik korábban cégezéssel foglalkoztak mind megszabadultak a cégeiktől névleges a közért jelszó alatt de valójában azért mert csak veszteséget hoztak/hoznak.
A cégezésnek jelen pillanatban semmi hozadéki lehetősége nincs a túlkinálat és a kereslet hiánya okán.(a V1 végén is kezdett ez látszani)
Akik anno megszedték magukat akkor tették amikor még nagyon kevesen játszottak és úgy napi 1 arany haszon sem volt ritka.Az a igazság hogy betelt a piac itt már nincs lehetőség ilyesmire
Egyedül a tőzsdével lehet keresni kihasználni mások figyelmetlenségét vagy a kezdők tapasztalatlanságát.vagy persze RL cash :D -
#2738 Engem már az is iszonyat bosszant, hogy eltörölték a kitermelő cégek quality-jét... most minden bolond búza / vas céget alapít, szívja el a munkásokat, és rakja ki a portékáját szaré-hugyé....
Mikor bejött a V2 a búza ára 0.04 volt. Fogtam a fejem, hogy: "ezt most hogy?" Aztán csökkentett fizu mellett már kezdtem gazdaságos lenni, mire letolták 0,03-ra... sűrű szitkozódások közepette lenyomtam a bekerülési költséget nyereségesre, erre: 0,02.... ezen az áron csupa Guru*-al dolgozva a profit MINIMÁLIS, régen legalább alá tudtam ígérni a Q1/Q2 cégeknek, de most ha 0,02-ért kirakom, akkor napokig (!!!) nem kerülök első oldalra!
Most meg ez az új "formula" (hogy akadna a torkukon)... nem tudom... nyakig állok a búzában, és most még kevesebbet ér a munkásaim nehéz munkája?? -
Rundstedt17 #2737 igen.A magasabb szintű tankok kb 50-55 critet nyomnak elsőre,30-31 base sebzéssel.
Míg egy velük azonos szintű gyalogos/heli 19-20 base sebzést,28 crittel.
Rohadtul balanced :S
Az adminok persze igérték 2 hónapja hogy erősítik a gyalogost(mert szerintük a többi rendben van) azóta sem történt semmi,ahogy a második migráció sem....Meg sem említik,pedig insiderenként majd száz kommentben kérdeznek rá...Ehelyett a gazdaságot megsemmisitik a szakmák eltörlésével,pedig szinte senki sem támogatja....De csak azért is.
Ezek direkt csinálják????
A ticketekel sem foglalkoznak egy hónap után egy automatikus üzenettel fogadnak. -
#2736 sajna only tank FTW...
-
#2735 v2? inkább armageddon... -
#2734 szivás ez a v2 -
Rundstedt17 #2733 Nem igazán.
A 11-es heli skill 20-20,6 sebzést jelent > ami egy 5-ös szintű tank sebzésnél épphogy nagyobb 19,6-20,19 (amit 15 nap alatt sima 12 óra edzéssel el lehet érni)
Ez már láthatóan behatárolja az eladási lehetőségeket :D -
#2732 és leirtak fedik? :D -
Rundstedt17 #2731 nah jah,de azért egy általam vázolt esetben még eladható lenne -
#2730 Már elmúltak azok az idők amikor pénzt lehetett kérni a kariért. Chaten is simán lehet kapni ingyen ilyen kaliberűt. -
#2729 az egyik egy 11 es veterán repcsi egy bh-val fm és közel 8k rank pointal
a másik gyenguszos de adom amásikhoz :D meg egy céget is :P -
Rundstedt17 #2728 plussz most az újabb insider szerint adminok nem állnak ell a szakmák eltörlésétől és az újak és a régiek közti egyenlítéstől sem.
Így a munka skill nagysága már szinte semmit sem ér.
Esetleg akkor tudod eladni ha olyan 11-12 körüli tank skilled van(legfontosabb),és szinte hibátlan hw sorozat,magas rankkal(field marsall legalább),magas szinttel. -
bracsek #2727 Boldog szülinapot. -
Rundstedt17 #2726 láttam anno itt hirdetőt,most visszanézve a karaktereket mind halottak ami nem jelenthetett vevőt xD -
#2725 két nagy karira tudtok vevőt? :D