3367
eRepublik - the new world
-
#2884 béna, 116 goldot kaptam ma -
-
Rundstedt17 #2882 Jah kb de eltörölni nem fognak -
#2881 a felső térkép meg lassan kezd újra érvényes lenni... CH 0-2 -
Rundstedt17 #2880 na mostmár újra lesz értéke a régi kariknak.a V1 teljesen visszatért -
Rundstedt17 #2879 bugos kissé fele lakosságnak nem adta be a mapokat vagy a medálokat.... -
Cat 02 #2878 lol, 20 alert :D -
Rundstedt17 #2877 Változás!
Új rankok!
Illetve a Strength visszatér!
A skillek 0-3000 erőig lesznek visszamigrálva.Ami azt jelenti hogy Rupentot meg a legerősebb játékosok ereje 3000 lehet max.
A napi edzéssel szerezhető erő pedig legalább:5
Boosterrel pedig:10,15
Ha belegondolok nem rossz maximum 100-200 napos különbségek lesznek a régiekkel szemben:)))))) -
#2876 Több goldod lehet amitől gyorsabban fejlődhetsz de lehet hogy kivágnak a játékból ha rájönnek. Én már jártam igy. -
#2875 És az miért jó nekem, ha fékelek? -
#2874 Azt azért le szoktam harcolni :P -
Cat 02 #2873 Akkor küld el nekem a zsét :D -
#2872 Ugyis csak tamagocsizni járok fel... -
Cat 02 #2871 Van erre program is. Klikk, 2 másodperc és új IP. (nem néztem meg a videót) -
Amergin #2870 A játékon belül nem merem leírni, mert ki tudja mit adnak érte az adminok, de itt ezt megtehetem. Mindazoknak, akik nem tudják hogy hogyan lehet fékelni:
http://www.youtube.com/watch?v=7zhGxgV6vG0
Csak okosan és óvatosan!
-
#2869 és hogy sikerült ilyen gyorsan? -
Rundstedt17 #2868 több mint fél éve :D -
Cat 02 #2867 LoL? Nemrég kezdted :D -
Rundstedt17 #2866 Meg van a Supreme Marshal :D -
Rundstedt17 #2865 Az adminok szép tisztogatást végeztek/végeznek mostanság fake accokal de nemcsak lengyelek fakelnek hanem a szerbek és az indonézek is.
A probléma inkább az hogy Eden oldalon többen vannak olyanok akik hajlandóak RL pénzt a játékba verni.
Az oroszok meg amúgyis saját maguknak ásták meg a sírt anno hogy beaktiválták az MPP-eket.Plussz egy nagy passzív népség,a szlovéneket törököket nem kell félteni ők valszinűleg újra felszabadulnak majd mint a litvánok. -
#2864 lengyelek még mindig buzulnak a fake accokkal? -
Rundstedt17 #2863 Hát jah de addig fog ez menni amíg a phoenix oldal tűri a játék igazságtalan voltát.valljuk be hogy így is maradunk erepen pedig csak a szivatásunk megy,és ahogy látom a többség is így van tartsunk ki,maradunk akármi is legyen....de látni kell hogy itt nem nyerhetünk.... -
Cat 02 #2862 Lassan nem marad aki védekezzen, egy ilyen csaló játék ellen, még mindig basznak kiadni az API-t. -
Rundstedt17 #2861 update:
3 országgal kevesebb.
Törökország,Szlovénia,Oroszország
Magyarország eltörlése a héten,hóvégén várható legkésőbb.Román,lengyel csapatok Magyarok eltörlését jelölte meg fő célként -
Rundstedt17 #2860 A tiltakozás hatására nem vezetik be az új kórházszabályt:P!SZUPER! -
Rundstedt17 #2859 végre újra müködik a map de a mi kis pénixünk szarul áll szokás szerint :DDDD
-
#2858 én indexel jöttem :) -
Cat 02 #2857 Nekem régi idők még index boom előtti idők. -
Rundstedt17 #2856 Hát azért régen sem volt nagy összetartás,max hogy a régieknek jár a lana állami támogatás xD
Amúgy jah igazad volt 11759 influencéval újabb BH-t szereztem :D -
Cat 02 #2855 Összetartás kb. Most már csak arany számít, végtelen ütéssel. -
Rundstedt17 #2854 kifejtenéd?:D -
#2853 Ez már régen nem arrol szól mint amikor lassan 2 éve elkezdtem... -
Cat 02 #2852 Jókor kell online lenni noname csatában noname országban. -
Rundstedt17 #2851 Az új MPP szabály miatt a BH esélytelen úgyis lesz vki aki beüt.
Az MPP előtt még 30 goldból összetudtam ütni 1 BH-t,sőt sokan csak sima kajával is. -
Cat 02 #2850 Ja, de sajnos kellett. Csak hát rám vertek 10k-t. -
Rundstedt17 #2849 Cat látom eltankoltál vagy 50-100 goldot :D -
#2848 Akkor inkabb kihagyom mindkettot, madarok a hoditonal. Mas normalis bongeszos jatekkal meg nem talalkoztam. Talan majd az age of empires online :D
De ha tud valaki valami ertelmeset ne fogja vissza maagat. -
Rundstedt17 #2847 De a legdurvább:
"We will offer you the possibility to regain health 10 times for free, from the hospital, in every 2 hours battle, in every region, in every battle! 100% cost free! Not even the cost of the hospital!" -
Rundstedt17 #2846 Az új insider kijött,aranyköpés:
"Based on your overwhelming requests to migrate the military skills, we will implement an easier to understand solution: we will migrate all military skills into... one skill. Guess how the military skill will be named? Yeah, you're right... Strength! We intend to implement this change at the beginning of next week, so we will come back with more details about the topic and about the weapon companies in the following days." -
Rundstedt17 #2845 Én tudok adni ha érdekel.
Bár be kell valljam nem foglalkoztam sokat a játékkal,2 aktív magyar játékos volt,2 aktív újság amelyek olvasásért fizetni kell.
A menük 30%-éka román,még angolra sincs lefordítva normálisan.Meg úgy az egész egy kihalt semmi.Persze még így is jobb mint az a szar eJahan.