eRepublik - the new world

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bexter
Lenyultam köszi 😊

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Sziasztok!

Abbahagyom az erepublikot, de nem akarom veszni hagyni az eltöltött idõt, ezért ha valakinek kell a karakterem, itt vannak az adatok:

24. szintû

felh: Kexx
jelszó: aaa111

Légyszíves változtasd meg a jelszót, ha használni akarod.

Bexter
0.2 huf nekem 😄

Kezdõneveldében vagy ? 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

0.1 HUF / hour Micsoda fizetés...

iLove oHs.

a.carkey
Milyen hülyeség már ez!

Gyógyítanak a dokik a kórházban:
-Ez egy sebesülés, jéé, egy 7.62-es.
-Ez is sebesülés, egy repesz.
-Ez is sebesülés. Hol az ujja? Áh, bajonett leszelte. Ejnye.
-Ez mi ez? Áhh, vakbél. Ez nem harctéri sebesülés. Ebbe bizony beledöglesz. 😊

A medve nem játék.

Olyan csatában ahol kórház van, de csak harci sebeket gyógyít.

Sippie
vagy nem visz... engem egy f*szgeci hakker lengyel egy Q3-as helikopterrel, és -1 szintjével kiírtott, úgy hogy nem is mezõ fölött támadtam. De benyomta a +20 sebzést, én egyszer mellé lõttem (LOL) õ meg második lövéssel likvidálta a Q5 tankomat... hell yeah... éjjen a játék, zsírkirályság.
Bexter
harc rendszer nem igazán fekszik nekem 😄 Nem tudtam sose gyógyulni mert nemtudtam hol kell

Fabio Capello
lol most csekkolom jobb felsõbe a hadügyi közlöny 😄

Ne hagyd abba!Már minden rendeltetésszerûen müködik

Bexter
Oks ezt vágtam azt hittem megint van valami szarság, erõsen filozom h abba hagyom én is...

Volt egy hack, Mo. és Szerbia elnöke, össze-vissza támadt, összes MPP-nek kanyi. Románia ellen a hackelt elnök minden csatában visszavonult. És most megint van valami, de már nem érdekelt.

Andy meg banoltatni akarja magát, de nem megy 😄

MÁR ELÉGEDETT VAGYOK,VÉGRE MEGHALLGATÁST NYERTEM xD

adminék jól kicsesztek Magyarországgal xD

Bexter
zanzásitanátok? 😄

Count Adyn
nemtudom mit tehetnék még az ügy érdekében mostmár😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

még fel se tûnt nekik😄

Remélem nem törlik az olcsó tankot 😄

így se jött össze,csak kitörölték a kommentjeit,fent akarják tartani a "fair play" látszatát

Ahogy olvastam többen írtak ticketet hogy "állítsák vissza az aktív MPP inket Lengyelország ellen, javítva ezáltal a durva bugot és csalást.
A válasz:

"Hello , Thank you for your report! We have checked this issue and found nothing wrong. Regards, The eRepublik Team"

EZ MEG MI?WTF??????!!!!TÚL MEGY MINDEN HATÁRON!

Fórumba is írt 😄

Insider xDDD
Adyn már nem kispályázol 😄

3 nap hallgatás után insider:

"In the last days we’ve experienced 2 major security breaches.As we’ve informed you in the last Insider updates, we’ve taken care of this problem right away and we’ve managed to reverse all its effects. "

jah megoldották,továbbra is folytatódik a magyar játékosok lehúzása.....
A lengyel hülyegyerek ott folytatja ahol abbahagyta....

"We also have good news for those who wish to fight more. In the following two weeks, we will remove the automatic food consumption. This implies that you will be able to manually eat food multiple times a day."

ez jó a házszektornak most már tényleg vége :S

mrzoltan
Hát látszik CA fõ alja vagy 😄
Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

adyn szép távozás😄

Teljes a káosz az oldalon,megint azok az istenverte lengyel hackerek szórakoznak....

Csak a teljesség igénye nélkül:
"Egy hacker feltörte a magyar elnök karakterét.
A román elnök ezután sorra megtámadta a magyar régiókat, ahonnan a magyar ál-elnök azonnal vissza is vonult. Így röpke fél óra leforgása alatt Magyarország teljes eredeti területe román megszállás alá került.

A hacker késõbb kiadott egy cikket, amiben tettét azzal indokolta, hogy a v1 visszaállítását követeli.
Az adminok hamarosan visszaállították Magyarország területi egységét, azonban a dolognak több következménye is van:
- A megkötött és aktivált MPP-k rendszere felborult, régi MPP-k estek ki és újak aktiválódtak.
- Több új háború nyílt, az ezeket kísérõ kereskedelmi embargókkal.
- A cégek valahogyan román fennhatóság alatt maradtak. (Ezzel gyakorlatilag a magyar munkaerõpiac is)

- A rövid román megszállás miatt pártok elveztették teljes tagságukat.

A román elnököt az akcióban való részvétele miatt ideiglenesen banolták.
A pártrendszer felborulása mindenesetre elég érdekes következményekkel jár, egy nullázás után gyakorlatilag mindenki kezdheti elölrõl az építkezést."

Bexter
1.63 😄

ToCsEk
nálam most jóság van, nemrég emeltek
Salary: 1.45 HUF / hour

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Én 2 HUF-nak megfelelõ dél-afrikai fabatkát keresek, bibiii<#crazya>
Igaz, harvesterként és onnan nem tudok csatázni, dehát még nagyon kezdõ vagyok (1 hónap) így skillem sincs rá, úgyhogy fejlõdni, tanulni, egy kis pénztmagra szert tenni ott pont jó. Ráadásul most volt a TO és dél-afrikai állampolgár is lettem... a szavazatom most többet ér a hazának, mintha otthon lennék és vizipisztollyal mennék golyófogónak, mert otthon az én skillemmel megkereshetõ 0,5 HUF/óra csak arra lenne elég.
Fel kell még pörögni a gazdaságnak és ehhez idõ kell. Reméljük már nem sok.

iSS!

QuippeR
1 HUF/óra az nagyjából álomfizetés lenne, pedig Guru* szinten vagyok.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Arról nem is beszélve, hogy kezdõkrõl volt szó.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Pharaoh
Azért nem hiszem, hogy ilyen jó lenne a helyzet. Most az összes szakmát listázva 10-es Gurura összesen van 6 állásajánlat ,ahol 1/óra HUF a fizetés

ne essünk túlzásba,napi 1 huf/óránként azért megvan mindenkinek.

A kaja ára minimális kevesebb mint 1 huf még az igen jó minõségüek is kaphatóak 1-3 huf körül....

szóval megvan az relatíve hamar magyarán pár hónapos játékosnak nem gond fizetni a tankot.

meg elméletileg kõ papír olló szerint van a harc.de valójában a tank mindent vissz. Ajánlom ezt a cikket olvasásra,RÉSZLETES ELEMZÉS A FEGYVERNEMEKRÕL:
itt

Aki nem akarja elolvasni rövid változat:

1,elõször is a tank 40% extra damaget képes okozni

Utána különbözõ területeken azonos szinten(veteran skill) a következõ eredmények születettek:

Sima sikság
Tank 6 gyõzelem
Légvédelem 4 gyõzelem
Hel 2 gyõzelem
Gyalogság 0 gyõzelem

Erdõ
Tank 6 gy.
Gyalogság 4 gy.
Légvédelem 2 gy.
Hel 0 gy.

Domb
Tank 6 gy.
Légvédelem 4 gy.
Többi 0 gy.

Város
Tank 6 gy
Légvédelem 4 gy.
Többi 0 gy.

És azt, hogy 80 huf, kb 8 évi fizetés ? 😊

hûha vagy 60 huf helyett 140 huf egy q5 tank azért ez nem annyira vészes figyelembevéve hogy mennyivel jobb a tank

csak késõbb,kb 1 hónap 😄

a.carkey
Már lehet újra rakni a skilleket, vagy csak késõbb?

A medve nem játék.

A kezdõ (de aktív) játékosoknak nem olyan rossz ám a gyalogság, mert fegyverként csak puskát tudnak majd venni és ez hosszú ideig még így is marad, szal nyugodtan ki lehet tanulni a gyalogságot.
Bár nyilvánvaló, hogy a tank erõsebb, de ha nincs pénzed rá akkor vizesnyócas!

iSS!

pár napja jött meg a kedvem ehhez a harcolósdihoz,szóval nem is baj hogy engednek újramigrálni lecsérelhetem a haszontalan gyalogos skillt(mert elõször úgy gondoltam nem fogok harcolgatni) tankra xD

Az okés hogy heli ellen jó a légvédelem,de:
- mind a gyalogosok vagy tankok ellen hátrányban van
- offenzív vagy aktív játékosnak nem ajánlható

Játszom akkor mégis csak csináltak vmit a kórházzal hogy érjen is vmit de a tény tény marad nem volt túl gyakori látvány eddig 😄....

Te játszol is a játékkal ? Tegnap volt 150k-s kórház SGP-ben és nap végére lett belõle 130k körülbelül. Alig fogy, fõleg, hogy csak harci sebeket gyógyítja, tehát engem pl max 70-re nyom fel, pedig csak harcban vesztettem wellnest kb.

Ám a légvédelem erõsebb mint a heli és mivel a fõvárost kell védeni, ezért nem olyan rossz az + qrva olcsó

A heli végülis jó térképfestésre de árához képest elég gyengén muzsikál 😄

A lényeg az hogy ha aktív vagy és kicsit is érdekel a harc akkor csak két választás van:
- Tank(ha legerõsebb fegyvernemhez akarsz tartozni)
- Helikopter(a gyorsaságért,és még tûrhetõ damage)

DE SEMMIKÉPPEN SEM:
- gyalogság(az egyetlen elõnye olcsóság minden másban rossz,MAX erdõben defense deploy)
-Légvédelem(megint csak akkor ha passzív vagy a városba deploy defense oszt csá,semmi elõny)

Hát igen de nincs is szükség a házakra és kórházakra így nem gond ha behalnak,emlékszek pár héttel ezelõtt egy q5 ház még 2500 huf volt,most meg már 300 alján van,nem úgy tûnik hogy fogyna 😄

A kórház meg bugos le se lehet rakni illetve pillanat alatt elhasználódik,eddig a def system ami jó lett volna de adminék nerfelték keményen de mondjuk még így is többet ér

Amúgy elég rossz döntés ez az újra migrálás,megint káosz lesz pedig mostmár kezdett stabizálódni a helyzet,de hála a síróknak megint minden bizonytalan lesz

Már ellen petició is van,meddig fog még a szabályváltoztatásért a sírás menni?😄

Mert a tank sebez a legtöbbet, de én is maradok heli. Max megcsinálom, hogy mind2bõl veteran* legyek, de sztem húzom a helit csak.

Ám ez a full harvester sztem hülyeség, mert most tényleg sok lesz.
Viszont a kórház és ház ipar meg fog halni, mert senki se marad.

ToCsEk
miért jó a tank? 😄 heli ménemjó?<#help>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

fasza addig sírtak hogy újra migráció lesz

Figyelmeztetés mindenkinek:
legyetek TANKOK
illetve munkaként HARVESTERT válasszatok.
Sokan fogják írni hogy sok harvester lesz de ne dõljetek be nekik lévén múltkor is ez volt a dumma hogy a fitter meg a project manager hiány lesz és nézzétek meg mennyit érnek.....

Dear citizen,

We have analyzed your issue and we have some good news for you: we will help you to migrate your skills the way you want them to be!
In the following weeks, our tech department will develop a new Migration Panel. We are sorry that it cannot be faster but this is a delicate movement and we want to be sure that it will be made perfectly. Follow the future eRepublik Insiders in order for you to be informed when this Migration Panel will be live.

In the meanwhile, you should continue to work and train, because every gained point will matter in the moment you will be able to migrate your military and economic skills.

Hoping that we managed to provide you some good news, we wish you a great day!

Thank you very much,
Your eRepublik Team

Bexter
HOgy tudom korházat használni harc után hol meg hogyan 😄 nemtalálom