eRepublik - the new world
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Amúgy jah igazad volt 11759 influencéval újabb BH-t szereztem 😄
http://bexter.hu Szép Fényeket!
Az MPP elõtt még 30 goldból összetudtam ütni 1 BH-t,sõt sokan csak sima kajával is.
De ha tud valaki valami ertelmeset ne fogja vissza maagat.
Swedish people are albino monkeys
"We will offer you the possibility to regain health 10 times for free, from the hospital, in every 2 hours battle, in every region, in every battle! 100% cost free! Not even the cost of the hospital!"
"Based on your overwhelming requests to migrate the military skills, we will implement an easier to understand solution: we will migrate all military skills into... one skill. Guess how the military skill will be named? Yeah, you're right... Strength! We intend to implement this change at the beginning of next week, so we will come back with more details about the topic and about the weapon companies in the following days."
Bár be kell valljam nem foglalkoztam sokat a játékkal,2 aktív magyar játékos volt,2 aktív újság amelyek olvasásért fizetni kell.
A menük 30%-éka román,még angolra sincs lefordítva normálisan.Meg úgy az egész egy kihalt semmi.Persze még így is jobb mint az a szar eJahan.
Anno1777re valaki adhatna meghivot
mi a helyzet azzal a masik erep koppintassal?
De több is van mert az MPP rendszert szétverték minden csata majdnem mindenhol elérhetõ....
Ha bevezetik a kórházszabályt akkor VÉGE...
10xp/2 óra/harc
Kb 5 alkalom biztosan belefér egy napba 5X10=50 xp szorozva a 6 csatával=300 xp naponta.....
LOL!10 nap alatt 3000 xp simán,rank pont is
Csata meg lesz bõven a "király" új szabály okán
A szövetségi szabályok is változtak minden mp automatán beaktiválva,magyarul minden csata elérhetõ a szövetségesek számára...
Kiveszik a kórházakat pár nap múlva.
Helyette 2 óránként ingyen 10 ütést kap mindenki.....Így nem lesz ritka a napi 100xp gain full kajával,a rankok is egy pillanat alatt maxolva lesznek,látszik hogy már csak goldot akarnak kiverni a játékosokból utána lehúzni a rólót 😄
Mióta egobba map se megy azt se tudom melyik ország merre van, stb