KFC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
You have just succesfully won, the most pathetic reply of the century.
Your award can be found here: Prize
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Tipikus kajám egy korai fázisban:

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ha neked ez a tömegszar, antibiotikumokkal teletolt vacak bejön, toljad be a részem is...

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

Arról tudtok valamit, hogy mennyire egészséges?
Magyarorszag : nem jo.
Nemetorszag : elfogahadhato
Franciaorszag : finom.
Anglia : finom.
Olaszorszag : nem jo.
USA : kivalo.
Romania : kivalo.
Mashol nem probaltam. az utobbi kettonel azert jo mert tele nyomjak finom foghagymas majozenes martassal :D
Nalam a KFC a kedvenc fast food , a MC-et utalom de a Burger Kinget neha meglatogatom.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
Rohadt jó kajáik vannak.:)
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?