KFC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

John Cena
:D majd holnap írok ide valamti lehessen témázni:D

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

ThisZip
naja :D, nem tom mi mehet a mekiben, asszem ott még most is megy a duma...

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

John Cena
azt hittem hosszú életõ leszs ez a topic:D

John Cena
nem azt mondtam hanem hogy szeritnem ez a csirkés "balhé" jobb mint a mekis "zsemleközézárt szív infarktusa" szerintem:D

hát a meki sem azért egészségtelen mert marhahúst szolgálnak fel, hanem mert több a hamburgerben a zsír, mint a hús. Ugyanez érvényes a kfc-re is kb szerintem.

quack
tipp: olyat kérjél ami mellé oda van írva hogy hot, és akkor meleg lesz

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Tinman
Congratulations!
You have just succesfully won, the most pathetic reply of the century.
Your award can be found here: Prize

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Sugam
ez kellett ez a primitiv beszólás. jó igaz negativitassal jött a kérdésre, de megválaszolta.. temeg ugatsz itt.. gg magyar community

John Cena
errõl beszélünK:P:D

John Cena
azért hoyg az iylen pöcs arcok ne látogassák afórumot és inkább verd afütyidet mert értelmes hozzá szólst még nem kaptam tõled:D

R0zs0máK
Most erre vered?

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

Tinman
Megyeszékhelyen élek... itt is beszerezhetõ a vidéki kaja.

Tipikus kajám egy korai fázisban:

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ha falun laksz elhiszem, de a bolti, piaci csirkéket is úgy tenyésztik mint a képen. Nem tudom mi a neve, keltetõ?

Tinman
Csak olyan csirkét eszem ami napot is látott és a fûben kapirgál...
Ha neked ez a tömegszar, antibiotikumokkal teletolt vacak bejön, toljad be a részem is...

miaráknak töröd magad holnapra ugyis megy a süllyesztõbe

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

DarkHorSe

Swedish people are albino monkeys

Sephi
Kick From Chuck :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Lullaby
vidéken nem sok van belõle, bár rég voltam már Miskolcon, de ott nem volt 2 hónapja, mikor voltam.

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

John Cena
Valaki Bannerként be tudná tenni gyorsba össze dobni ilyet tudtam aki tud jobbat azt is kitehetjük:P:)

John Cena
semmi magyar oldalt enm találok Árakról ilyenekrõl de egy kis KFC történelem itt van:D

Nem azt mondom, hogy rossz, de 700 forintért ne egy sima baguette legyen zöldséggel meg egy kis hússal! Ráadásul hideg! Tízóraira lehet jólesne, de akkor is csak 200Ftot ér és nem értem hogy lehet ilyen semmilyen szendvicsekre gyorsétteremláncot építeni.

hamar irjatok az adogokat irjatok mellé árat is mert kivi vok meg sztem mas is aki nem ismeri
John Cena
jaja fasza gyors étterem de ami az egéségest illeti szerintem a mekinél kicsivel lightosabb lehet mert ez szín tiszta csirke vagy kacsa vagy nem tom:D:D bár engem még nem zavar

Ja és egyértelmûen a gyorsétterek királya, legszívesebben minden nap ott ennék.

Arról tudtok valamit, hogy mennyire egészséges?

John Cena
én nem voltam subwaybe de volt 1 szorólapom jó szendvicsei vannak de abba egyet értek hogy inkább KFC

John Cena
ja és hogy hívják azt a Csont nélküli asszem csípõs paníros húst? az a kb. 5-8 Cm és nincs semmi benen csak maga a hús?

Jesszusom van még olyan ember, aki nem evett KFC-ben? Az olyannal mi van? Amúgy ha a Keletinél vagy menj az Aréna Plázába ott finomabban sütik a csirkét, mint az állomás mellettiben. Aki meg Subwaybe jár azt végképp nem értem, 700ft-ért kapsz egy vacak baguette-et zöldséggel meg majonézzel.

John Cena
Nekem bejön amagar mert még nincs viszonyítéási alapom max anyni hogy Dunakeszi vagy Kispest:D de a favorit az a 30db-os Hot Wings az az 1 csontú csirke comb ha jól tudom de ha nem javítsatok ki

desigo
a filézett húsok eléggé jóak
csontosakat még nem kóstoltam...
ThisZip
"Anglia: finom"---->Nekem nagyon bejött. USA ban meg Romániában annyi az extra, h raknak hozzá plusz mártást? Hûha! <#finom><#finom>

Sephi
Irnam a velemenyeket a kulombozo orszagokban levo KFC-krol.

Magyarorszag : nem jo.
Nemetorszag : elfogahadhato
Franciaorszag : finom.
Anglia : finom.
Olaszorszag : nem jo.
USA : kivalo.
Romania : kivalo.

Mashol nem probaltam. az utobbi kettonel azert jo mert tele nyomjak finom foghagymas majozenes martassal :D

Nalam a KFC a kedvenc fast food , a MC-et utalom de a Burger Kinget neha meglatogatom.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

misterkrisz
jobb a mekinél, de a subway még jobb :) nagyon csira kajáik vannak :P

iPhone 3G

DanielT
2 éve sokkal jobb volt. NAGYON elszálltak az áraik, a vödrös kiszereléseket is átszervezték, sokkal drágább és gyengébb a tartalma. Régebben rendszeresen kajáltam náluk, de amióta a változtatás volt egyetlen egyszer sem. Kapják be.
zaki
Keletinél is van asszem. Bár én még sosem kajáltam a KFC-ben :D

HD JOHNNIE
Subway és KFC ez a kettõ a best, szerintem... :)

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Lullaby
egyszer ettem KFC-ben, elég is volt (:

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

Sajna közelemben nincs KFC, pedíg szívesen kipróbálnám.mekibõl elegem van ezért áttértem subway- re.:D
Rohadt jó kajáik vannak.:)

Fabio Capello
kfc bácsinak kecskeszakálla van, ennyi a különbség :D

John Cena

Szeritnem hasonlít gyorsba össze dobtam

John Cena
John Cena
Mekis topik is van:S:S bár van benne valami

"fasza"? lol, amúgy van Gyorséttermek topik

Fabio Capello
htx :D

John Cena
valaki tudna ide tenni 1 fasza bannert:D?

John Cena
keresek valami magyar honlapot azt elõre kiválaszthatod amenüt mert oda álsz a pulthoz máris kérdezik mit kérsz:D közbe szerintem 10 emberbõl úgy max 2ember volt KFC-ben szerintem!

I.C.ram
http://www.youtube.com/v/MwyPI-zKqRs
Fabio Capello
ha eljutok, mindenképpen adok neki egy esélyt, csak nagyon keveset vagyok pesten a tanulmányaim miatt... de ahogy mondjátok ezeket a menüsorokat, összefut a nyál a számban :D

John Cena
:D én csak 2 fajta menüt simerek a"Klasszik Kosár" 2 darab nagy valami:D ami finom:D azok apici 1 csontos combok 4db + a csont nélküli (annak érdekelne aneve mert az atom finom) abból 4db de asszem az csak csipõsbe van

Például a Nagykörút-Király utca sarkán.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

ThisZip
Nem tudom h, Mo-n lehet-e ilyet kapni, de kint volt olyan is h családi adag. Ott lazán egy vödör csirkealkatrész 2 liter Pepsivel meg 4db sültkrumpliadaggal. :D