KFC
← ElőzőOldal 7 / 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aham😄 Dunakeszis Auchannél ettem 1x😄 és ott tök jó gádszik szolgálnak ki😄 és akaja is finom 1x legalább ki kell próbálnod
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Sztem jobb mint a Mc Donalds. Amikor haverral voltam kint Angliában akkor szinte minden ebédre KFC. <#zavart1>#zavart1> Volt egy bizonyos Big Daddy's nevû menü, volt benne egy db csirkealkatrész, hatalmas hambi, nagy sültkrumpli, és lehetett hozzá választani 5 féle cuccból. Volt kukorica meg saláta meg miegymás..... Kár, h Mo-n nem hozták be. Bár az akkora adag, h tuti magyarok alig bírtak volna vele. 😄 Mekinél egyáltalán nincs ilyen, csak kiporciózzák az egészet.....
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
Egyé' sokat :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Duna Plázába nyílt egy GYöngyösi utcában akkor Dunakeszi Auchan elött és úyg tudom még Kispesten Európarkban ameki melett
bp-n jópár van.
http://thenamelessphoto.com/
én ha a KFC ben kajcsizok akkor mindig a Fincsibe,vagy a texas hot wings azok télleg qurva jok😄
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
már hallottam róla, de bevallom még nem találkoztam ilyen kajáldával mo-n... Merrefelé van éttermük?
← ElőzőOldal 7 / 7