314
-
#74 Pontosan alma:P:D -
#73 CSAK A KFC!JOBB MINT A MEKI!!!!! -
#72 Ez ki-aszás lenne ? remélem te sem gondolod komolyan. -
#71 XD én honnan tudjam:D -
mate317 #70 Emberek! Miért nincs óbudán kufic? Hogy lehet így kibaszni egy ekkora városrésszel??!! -
#69 pont ma voltam Classic Kosarat vettem már 1990 helyett 1800 nagyon meg éri! -
#68 KFC-s csajok kurva jól néznek ki + a ruciuk "munka ruciuk" is elég divatos szerintem -
#67 Metróban meg láttam, h 6 rohatt jól kinéző csaj fotóztatják magukat, KFC-s kiszolgálóköntösben. :D -
#66 most láttam egy kfc reklámot, nemvolt rossz :D -
#65 na igen:D 2 nap múltán írok szóval:
KFC-be állás
Konyhai Dolgozó vagy Pénztáros
-folyamatos béremelés
-fiatalos csapat
-előrejutási lehetőség
-4-6-8órás munkaidő
-azonnali munkakezdés
KFC M5 Auchan(Soroksár) - 0630 384-4068
KFC M5 Tesco(Pesterzsébet) - 0630 406-4287
KFC Ferihegy Retail Park(Vecsés) - 0630 822-8870
KFC Europark(Kispest) - 0620 999-7355
Aki KFC-be szeretne menni dolgozni hajrá:) -
#64 :D majd holnap írok ide valamti lehessen témázni:D -
#63 naja :D, nem tom mi mehet a mekiben, asszem ott még most is megy a duma... -
#62 azt hittem hosszú élető leszs ez a topic:D -
#61 nem azt mondtam hanem hogy szeritnem ez a csirkés "balhé" jobb mint a mekis "zsemleközézárt szív infarktusa" szerintem:D -
tom235 #60 hát a meki sem azért egészségtelen mert marhahúst szolgálnak fel, hanem mert több a hamburgerben a zsír, mint a hús. Ugyanez érvényes a kfc-re is kb szerintem. -
#59 tipp: olyat kérjél ami mellé oda van írva hogy hot, és akkor meleg lesz -
#58 Congratulations!
You have just succesfully won, the most pathetic reply of the century.
Your award can be found here: Prize -
#57 ez kellett ez a primitiv beszólás. jó igaz negativitassal jött a kérdésre, de megválaszolta.. temeg ugatsz itt.. gg magyar community -
#56 erről beszélünK:P:D -
#55 azért hoyg az iylen pöcs arcok ne látogassák afórumot és inkább verd afütyidet mert értelmes hozzá szólst még nem kaptam tőled:D -
#54 Most erre vered? -
#53 Megyeszékhelyen élek... itt is beszerezhető a vidéki kaja.
Tipikus kajám egy korai fázisban:
-
mate317 #52 Ha falun laksz elhiszem, de a bolti, piaci csirkéket is úgy tenyésztik mint a képen. Nem tudom mi a neve, keltető? -
#51 Csak olyan csirkét eszem ami napot is látott és a fűben kapirgál...
Ha neked ez a tömegszar, antibiotikumokkal teletolt vacak bejön, toljad be a részem is...
-
JackMeadow #50 miaráknak töröd magad holnapra ugyis megy a süllyesztőbe -
#49 [URL=http://www.youtube.com/watch?v=fZCIw_9kEk0]^^[/URL] -
#48 Kick From Chuck :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#47 vidéken nem sok van belőle, bár rég voltam már Miskolcon, de ott nem volt 2 hónapja, mikor voltam. -
#46 Valaki Bannerként be tudná tenni gyorsba össze dobni ilyet tudtam aki tud jobbat azt is kitehetjük:P:)
-
#45 semmi magyar oldalt enm találok Árakról ilyenekről de egy kis KFC történelem itt van:D -
mate317 #44 Nem azt mondom, hogy rossz, de 700 forintért ne egy sima baguette legyen zöldséggel meg egy kis hússal! Ráadásul hideg! Tízóraira lehet jólesne, de akkor is csak 200Ftot ér és nem értem hogy lehet ilyen semmilyen szendvicsekre gyorsétteremláncot építeni. -
F1re #43 hamar irjatok az adogokat irjatok mellé árat is mert kivi vok meg sztem mas is aki nem ismeri -
#42 jaja fasza gyors étterem de ami az egéségest illeti szerintem a mekinél kicsivel lightosabb lehet mert ez szín tiszta csirke vagy kacsa vagy nem tom:D:D bár engem még nem zavar -
mate317 #41 Ja és egyértelműen a gyorsétterek királya, legszívesebben minden nap ott ennék.
Arról tudtok valamit, hogy mennyire egészséges? -
#40 én nem voltam subwaybe de volt 1 szorólapom jó szendvicsei vannak de abba egyet értek hogy inkább KFC -
#39 ja és hogy hívják azt a Csont nélküli asszem csípős paníros húst? az a kb. 5-8 Cm és nincs semmi benen csak maga a hús? -
mate317 #38 Jesszusom van még olyan ember, aki nem evett KFC-ben? Az olyannal mi van? Amúgy ha a Keletinél vagy menj az Aréna Plázába ott finomabban sütik a csirkét, mint az állomás mellettiben. Aki meg Subwaybe jár azt végképp nem értem, 700ft-ért kapsz egy vacak baguette-et zöldséggel meg majonézzel.
-
#37 Nekem bejön amagar mert még nincs viszonyítéási alapom max anyni hogy Dunakeszi vagy Kispest:D de a favorit az a 30db-os Hot Wings az az 1 csontú csirke comb ha jól tudom de ha nem javítsatok ki -
#36 a filézett húsok eléggé jóak
csontosakat még nem kóstoltam... -
#35 "Anglia: finom"---->Nekem nagyon bejött. USA ban meg Romániában annyi az extra, h raknak hozzá plusz mártást? Hűha!