314
-
mahalo #154 D: igen mert a site kfc.indavideo.hu én is most talátam meg !
JO kis filmek vannak már fent de simán van esélyem sztem !:D -
ujnap06 #153 várj ezt nézzétek mekkora már a kiscsaj:Dbár kicsit bugos a videó de jó ötlet:)http://palyazat.indavideo.hu/video/Porgos_kislany -
ribot #152 Azt gondoltam, hogy az interneten, de ha beütöm a kfc-t egy foci csapat oldala jön be :).. -
ujnap06 #151 a kfc meg a videa honlapján is fent van a játék.meg van vmi közös linkük is:)jah és a főnyeremény egy xbox szóval érdemes jelentkezni!! -
tronk #150 Interneten tudod feltölteni a videót amit készítettél!
Egyébként szerintem kicsit uncsi a kinálata a KFC-nek, most néztem meg a honlapjukat és nem sok minden van. Jó az igazsághoz hozzá tartozik, hogy én annyira nem kedvelem a csirkét, de akkor is:P
Most kövezzetek meg érte :) -
vizilou #149 ahogy még régebben mondtam én nemjárok kfc-zni..de ettől a képtől nagyon megjött az étvágyam..a mindenit -
ribot #148 Igen, benne van a nevében is... De nagyon változatos az étlap..
Mindig gondoskodnak róla, hogy ne lehessen megunni :), de hát ez a lényeg..
Tudja valaki hogy lehet Twister menüt nyerni? Épp csak villamosról pillantottam meg egy pillantra, és nem láttam hol kell jelentkezni videóval.. -
mahalo #147 A kfcbe csak csirkér kajákat lehet kapni ?? meg sültkrumplit? -
ribot #146 Azért csorog az ember nyála egy ilyen kép láttán, ha épp éhes.. Annyira bírom ezeket a fotókat.. Mindig olyan gondosan vannak beállítva rajta az eszközök kaják, és a nézet pont olyan, ami olyan izgalmas sötétbe borítja a kép hangulatát..
-
ujnap06 #145 na igen a mekis jkajától nekem is felfordul a gyomrom,meg ah azt készítik...egyik haverom dolgozott mekiben és mesélt elég durva dolgokat,h a földre esett sülthust simán visszateszik a hamburgerbemeg ilyen apróságok:S Azóta nem is igazán ettem ott.Viszont a KFC már kívülről is igényesebbnek tűnik:)Bár arról még nem hallottam ilyen rém történeteket,ezért járok oda:)Az akció meg mindig jól jön szal meg is nézem hátha van még hely az első százból:) -
vizilou #144 na erre azért ne vegyél mérget, mekiből mindíg több lesz mint KFC-ből. de szerintem ez így van jól, legalább nem olyan hulladék a kaja mint a minden sarkon álló mekdonáldszban:/ -
penbutter #143 Engem pl nem nagyon izgat, hogy ki indította el ezt az egészet, csirkét mindenki tud csinálni... Mondjuk az itthoni gyorséttermek közül egyértelműen a KFC csinálja a legjobb kaját. És lassan éttermek számában is utólérik a mekit, ha így haladnak:D -
#142 Az már linkgyűjtemény:D mondjuk ebből a felén semmi infó nincs az ezredesről, de sztem nem is érdekel igazán senkit. Viszont a videós cucc az fasza, vannak viccesek:) -
vizilou #141 köszi az infót, beleolvasgattam, érdekelt a téma, bár KFC-be ritkán járok..azért egy kis történelemóra jól jön:D -
mahalo #140 HA valakit télleg érdekel és nem csak a videómajmolással foglalkoztok!.
Akkor a kfc oldalain utánna tud olvasni : www.kfc.com www.kfc.indavideo.hu www.kfc.co.hu Itt levan írva az ezredes történet és sok hasznos infó! :D -
#139 Csak ajánlani tudom ezt nektek!!! Én elösször amerikában voltam akkor találkoztam vele, ott egy kicsit nagyobb üzletlánccal rendelkeznek! Ami a leg pozitívabb az egészbe hogy amit mondtatok hogy sokfajta fűszer van az ételeikben, na meg a legfontosabb hogy tényleg húsból készültek az ételek! -
#138 Ez mondjuk igy igaz!. Szerény véleményem szerint ha már eszek valamit tudjam hogy kikeze álltal készült!. De biztos vannak olyan nézetek is hogy nekem tökmind1 miből készül vagy hogy kicsinálta csak azért eszi mert egyszerűen ízlik neki.! Én pl személyszerint a Feketeribizlis sajtkrémtorta miatt járok a kfc-be ! :D -
mahalo #137 Ajh látom ti is csak az ingyen koszt miatt jártok kfcbe fogadjunk hogy közülletek egy embersem tudja a kfc történteté hogy egy Sanders nevű nyugálományozott ezredes művelte ezt a csirkékkel!.. Azt hogy 11 fűszerével és gyógynövényeivel egy hihetlen finom ételt hozott létre.!
Jah és ebben az étterembe nem csak twistert lehet kapni, nekem a kedvencem pl a Hot&Spicy Chicken csípős csirke. -
#136 nekem már jött az email hogy gratulálnak, már csak a kuponra várok -
jaggell #135 Miért ne nyernéd meg?
Ezek nem olyan oldalak ahol nem lehet nyerni. Lényeg annyi hogy csak meg kell próbálnod azt lesz ami lesz. De ha minden igaz még nincs 100 video tehát eséllyel hajtok a menüre:D -
#134 tényleg?
hát barátom, kár hogy az az én videóm -
penbutter #133 szavaztam, remélem örülsz:P Tényleg jól sikerült! Én nem töltök fel videót, mert még a menüt se nyerném meg szerintem... :( -
RozmarGyik #132 Remélem nyerek én is valamit a videómmal!
Egy Xbox 360 jól jönne:):)
Meg hát az az ingyen twister menü se volt rossz.
Nem tudja valaki lehet 2 videót feltölteni?
Szavazzatok:
http://www.kfc.indavideo.hu
(Élő Twister)
Köszi -
jaszmin76 #131 nekem már van pár szavazatom a Turkish stars vidimmel! egyébként elég vegyes és vicces videók kerültek fel,megéri benézni! -
#130 Kutyám sincs, boccs. De a múltkor mentünk betonozni és maradt pár zsák cement -
makpadi #129 vagy a 3zsák krumpli helyett megtömöd a kutyádat egy zsák chepivel és még akkor is pimpelni fog amikor már rég alszol:D -
#128 Nincs kecajom, ez van. De az autó hátulja 3 zsák krumplival 7 centit ül, akkor már nagyon pimp. Úgy fogom kenni vele, hogy Norris bá' is elbújhat mögöttem
Enyimé lesz a förszt hely -
makpadi #127 wow, ennyi erővel egyszerűbb lenne egy biciklivel, és még benzinre sem kéne költened:D -
#126 már én is készítem. valami driftes csudát akarok csinálni a 45 lovas izomautómmal -
makpadi #125 valahogy megértelek:) -
eatmerr #124 mi már a többiekkel a filmet vágjuk! egy paintball meccset töltünk fel!:D remélem benne leszünk az első 3ban m szívesen kockulnék már egy xbox előtt:D:D:D -
makpadi #123 nem még nem. de tervezem, csak ki kéne találni valami jó témát... -
eatmerr #122 töltöttél fel videót? -
eatmerr #121 azért korukhoz képest a kis srácok jobban zúznak ramsteinre:p -
makpadi #120 ez legalább egy értelmes verseny ahol némi kreativitásra is szükséged van, nem csak rakj fel magadról egy képet m kurva jól nézel ki... sztem a legnagyobb a superman-es összevágás volt!:D -
buger87 #119 3 XBOX360-at lehet nyerni, szóval nem csak az első helyezett vihet.. Nekem is van esélyem, jó? :)
De bolond vagy bugbal.. -
bomo11 #118 van még az XBOX ra van esély..de az a yo benne hogy a kaja tuti az asztalon lesz..:D bár lehet nem este kéne feltölteni mert aztán a sörhasak nagyok lesznekk...:D -
Izgága1 #117 nekünk a faluban volt egy pasas aki a csirkéket dugta:D sztem felkeresem és dokumentálom nektek:D akkor az xbox felejtős mindneki számára :D -
icciri #116 te ne cukorkáznál :D -
#115 Már mondtam neki, hogy ha kész van, akkor ne látogassa az istálló környékét.. De mindig friss tejjel akar kijózanodni..
Nah köszönöm az oldalt, repülök is rá, és már este ehetem is az ingyen menümet? Albis éhező diák szájamat szeretném tömni, mert csak holnap jön fizu, és ma vacsorára csak egy kis cukorkát vacsoráznék ha nem tudnék Twistert enni :(((