314
-
#194 Én úgy számoltam, hogy már nem nagyon. :(
Ha pontosan számoltan akkor már túl vagyunk a 100-on -
#193 Nekem mindegy...az XBOXra vagyok rámarva:D...és meg is nyerem!!!!!! -
zitallak1 #192 szerintem igen, legalábbis remélem, mert pont ma fogom feltölteni a hiperszuper videómat a telcsimről :) -
csaszi21 #191 lehet még menüt nyerni? -
#190 na akkor már ketten vagyunk:D legfeljebb mindketten tévedünk:D akkor viszont egy nagyon ügyes kis tükkös videó:D -
bomo11 #189 :) a lényeg, hogy szerintem nem átverés... -
#188 :D:D:D:D:D ez piszok megjegyzés volt:D:D:D:D de nagyon egyet értek:D -
tulum10 #187 nem tudni hogy Japán :P koreai, kínai, itt a piros hol a kínai :F -
#186 na ja ezt azért már bizonyították fura kis akcióikkal:D fantázia kérdése:D amúgy ez a gyorsaság végülis hihető. az utcákon az itt a piros hol a piros is gyors játék:D és az élőben megy:D -
bomo11 #185 szerintem nem az... a Japánok képesek fura dolgokra... -
tulum10 #184 Ez átverés! Gyorsított! nézd meg az 5 másodpercben a háttérben lévő ürge fejét, aki gyanusan gyorsan emeli fel a képét. kész átverés só sült twisterrel :D -
bomo11 #183 ha már így linkelgetünk, akkor itt van még egy jó szintén nem profi:)
http://palyazat.indavideo.hu/video/Forgass_a_munkahelyeden_is
-
tulum10 #182 íme egy "hivatalosan is nem profi" ám szórakoztató: http://palyazat.indavideo.hu/video/KFC_tanci_P
hát azé.. -
bomo11 #181 Egyetértek nem az a lényeg, hogy profi videók legyenek...hanem, hogy valamilyen szinten szórakoztatók... -
tulum10 #180 jó de attól még hogy nincs normális kamerája meg stáb meg színészek meg stb még lehetne kurva jó (youtube->lasse gjertsen). Szóval itt csak várják a sült twistert :P -
#179 jól van de nézd meg hétköznapi emberek készítették, telefonnal, vagy fényképező géppel. aki nem profi nem tud profi filmecskét készíteni. itt a törekvés, és az aktivizálás a lényeg, tegyen valamit az ember, ne csak várja a sült galambot. pardon a twistert:D -
tulum10 #178 Jó de a videók többsége khmm nem egy világszám -
#177 dettó szerintem is esélytelen. jócskán messze járnak az elsők. bár ha az ember reálisan nézi, akkor még simán érdemes feltölteni, mert a menüt megkapja az ember. tudjátok aki a kicsit nem becsüli:D -
cukorborsoka #176 egyetértek, tényleg marha finom...de sztem nem lehetetlen utolérni az elsőt -
Izgága1 #175 Marha finom! Nekem nagyon bejött. A héten 2x is ettem, rákattantam nagyon. -
mirakon #174 Ez igaz, de azért nehéz lesz utolérni az elsőt annak, aki még csak most tölt fel -
#173 :D Próba cseresznye!. Én azt mondom!
Ha jó, kreativ videót töltesz fel akkor biztos az x-box, szerintem mert akik ellátogatnak az oldalra azok a rossz filmekre tuti nem fognak szavazni. Szóval uccu neki ! D: -
mirakon #172 Én azt hittem hogy kb csak 20-30 videó lesz fent és könnyebben meg lehet majd nyerni az xbox-ot, de így hogy ennyien töltenek fel nehéz lesz. Főleg hogy néhány már jól elhúzott a többitől -
#171 én is megyek feltölteni,kell az az xbox !! -
#170 Én dikrekt megnéztem h menniyt ér meg a kfcnek egy feltöltött film:D 1090 Ft amiben benne van egy Twister egy normál sültburgonyaés és 4 dl üdítő. -
mahalo #169 :D Figy tölts fel egy filmet, és próbáld ki ! : :D -
schloziwanda #168 És egyébként mennyibe fáj egy ilyen twister?Evett már valaki,ehető egyáltalán? -
#167 Na akkor az nem rossz!Tuti meg lesz a twister:D -
mirakon #166 Még van kb. 20-30 hely kiadó, úgyhogy szerintem biztos -
#165 Akkor elég gyorsan megjön. Hétvégén én is alakítok majd valamit és feltöltöm. Remélem beleférek még az első 100-ba:D -
mirakon #164 Én miután válaszoltam az emailre, rá két napra hozta a postás a kupont -
schloziwanda #163 jah,értem,akkor jó,csak nem tudtam elképzelni hogy hogy megy ez a dolog... sok olyat hall az ember hogy meg sem érkezik az ajándék... aztán kicsit szkeptikus vagyok ezekkel kapcsolatban! -
#162 szerintem kapsz egy emailt és megadod az elérhetőségeidet ! -
schloziwanda #161 hát mire a magyar postával megérkezik neked a kupon :) Lehet hogy nem lesz meg jövőhéten. Hogy működik,kapsz emailt,és azzal mész vagy mihez kell a posta,nem értem:) -
#160 OKé köszi szépen! hétvégén megcsinálom! és akkor jövöhéten szerintem megkapom a kupont postán. Valamikor össze futhatnánk ! -
mahalo #159 Hali!
Koli , Nem tudtalak elérni telefonon ezért itt szólok h van még kb 20 hely a hogy elérje a 100 at a pályázat, szóval biztos h megkapod a menüt!. -
tronk #158 hát ez sem rossz videó,lehet hogy benevezek vele,biztos nem sértődne meg senki nem? :) -
ribot #157 Aki nem kapott volna kedvet a nyereményjátékhoz, és a gyorséttermekhez, annak itt van egy kedves videó :)..
-
ribot #156 Köszönöm, már töltöm is fel a videóm.. Én azthiszem megelégszem egy menüvel is.. :) -
vizilou #155 hát ezeket a filmeket nem művészet űberelni