314
  • hellobello
    Én úgy számoltam, hogy már nem nagyon. :(
    Ha pontosan számoltan akkor már túl vagyunk a 100-on
  • Thaison
    Nekem mindegy...az XBOXra vagyok rámarva:D...és meg is nyerem!!!!!!
  • zitallak1
    szerintem igen, legalábbis remélem, mert pont ma fogom feltölteni a hiperszuper videómat a telcsimről :)
  • csaszi21
    lehet még menüt nyerni?
  • ramerone
    na akkor már ketten vagyunk:D legfeljebb mindketten tévedünk:D akkor viszont egy nagyon ügyes kis tükkös videó:D
  • bomo11
    :) a lényeg, hogy szerintem nem átverés...
  • ramerone
    :D:D:D:D:D ez piszok megjegyzés volt:D:D:D:D de nagyon egyet értek:D
  • tulum10
    nem tudni hogy Japán :P koreai, kínai, itt a piros hol a kínai :F
  • ramerone
    na ja ezt azért már bizonyították fura kis akcióikkal:D fantázia kérdése:D amúgy ez a gyorsaság végülis hihető. az utcákon az itt a piros hol a piros is gyors játék:D és az élőben megy:D
  • bomo11
    szerintem nem az... a Japánok képesek fura dolgokra...
  • tulum10
    Ez átverés! Gyorsított! nézd meg az 5 másodpercben a háttérben lévő ürge fejét, aki gyanusan gyorsan emeli fel a képét. kész átverés só sült twisterrel :D
  • bomo11
    ha már így linkelgetünk, akkor itt van még egy jó szintén nem profi:)
    http://palyazat.indavideo.hu/video/Forgass_a_munkahelyeden_is
  • tulum10
    íme egy "hivatalosan is nem profi" ám szórakoztató: http://palyazat.indavideo.hu/video/KFC_tanci_P

hát azé..
  • bomo11
    Egyetértek nem az a lényeg, hogy profi videók legyenek...hanem, hogy valamilyen szinten szórakoztatók...
  • tulum10
    jó de attól még hogy nincs normális kamerája meg stáb meg színészek meg stb még lehetne kurva jó (youtube->lasse gjertsen). Szóval itt csak várják a sült twistert :P
  • ramerone
    jól van de nézd meg hétköznapi emberek készítették, telefonnal, vagy fényképező géppel. aki nem profi nem tud profi filmecskét készíteni. itt a törekvés, és az aktivizálás a lényeg, tegyen valamit az ember, ne csak várja a sült galambot. pardon a twistert:D
  • tulum10
    Jó de a videók többsége khmm nem egy világszám
  • ramerone
    dettó szerintem is esélytelen. jócskán messze járnak az elsők. bár ha az ember reálisan nézi, akkor még simán érdemes feltölteni, mert a menüt megkapja az ember. tudjátok aki a kicsit nem becsüli:D
  • cukorborsoka
    egyetértek, tényleg marha finom...de sztem nem lehetetlen utolérni az elsőt
  • Izgága1
    Marha finom! Nekem nagyon bejött. A héten 2x is ettem, rákattantam nagyon.
  • mirakon
    Ez igaz, de azért nehéz lesz utolérni az elsőt annak, aki még csak most tölt fel
  • katakpult
    :D Próba cseresznye!. Én azt mondom!
    Ha jó, kreativ videót töltesz fel akkor biztos az x-box, szerintem mert akik ellátogatnak az oldalra azok a rossz filmekre tuti nem fognak szavazni. Szóval uccu neki ! D:
  • mirakon
    Én azt hittem hogy kb csak 20-30 videó lesz fent és könnyebben meg lehet majd nyerni az xbox-ot, de így hogy ennyien töltenek fel nehéz lesz. Főleg hogy néhány már jól elhúzott a többitől
  • hellobello
    én is megyek feltölteni,kell az az xbox !!
  • halaszocsi
    Én dikrekt megnéztem h menniyt ér meg a kfcnek egy feltöltött film:D 1090 Ft amiben benne van egy Twister egy normál sültburgonyaés és 4 dl üdítő.
  • mahalo
    :D Figy tölts fel egy filmet, és próbáld ki ! : :D
  • schloziwanda
    És egyébként mennyibe fáj egy ilyen twister?Evett már valaki,ehető egyáltalán?
  • halaszocsi
    Na akkor az nem rossz!Tuti meg lesz a twister:D
  • mirakon
    Még van kb. 20-30 hely kiadó, úgyhogy szerintem biztos
  • halaszocsi
    Akkor elég gyorsan megjön. Hétvégén én is alakítok majd valamit és feltöltöm. Remélem beleférek még az első 100-ba:D
  • mirakon
    Én miután válaszoltam az emailre, rá két napra hozta a postás a kupont
  • schloziwanda
    jah,értem,akkor jó,csak nem tudtam elképzelni hogy hogy megy ez a dolog... sok olyat hall az ember hogy meg sem érkezik az ajándék... aztán kicsit szkeptikus vagyok ezekkel kapcsolatban!
  • hellobello
    szerintem kapsz egy emailt és megadod az elérhetőségeidet !
  • schloziwanda
    hát mire a magyar postával megérkezik neked a kupon :) Lehet hogy nem lesz meg jövőhéten. Hogy működik,kapsz emailt,és azzal mész vagy mihez kell a posta,nem értem:)
  • katakpult
    OKé köszi szépen! hétvégén megcsinálom! és akkor jövöhéten szerintem megkapom a kupont postán. Valamikor össze futhatnánk !
  • mahalo
    Hali!
    Koli , Nem tudtalak elérni telefonon ezért itt szólok h van még kb 20 hely a hogy elérje a 100 at a pályázat, szóval biztos h megkapod a menüt!.
  • tronk
    hát ez sem rossz videó,lehet hogy benevezek vele,biztos nem sértődne meg senki nem? :)
  • ribot
    Aki nem kapott volna kedvet a nyereményjátékhoz, és a gyorséttermekhez, annak itt van egy kedves videó :)..
  • ribot
    Köszönöm, már töltöm is fel a videóm.. Én azthiszem megelégszem egy menüvel is.. :)
  • vizilou
    hát ezeket a filmeket nem művészet űberelni