314
-
#234 ja arra én is rámentem legutóbb, 1litert biztos hogy legurítottam:) -
KeepTheRules #233 Én meki párti vagyok, viszont úgy érzem az új KFC-s akció miatt életemben először kipróbálom az ottani kaját:D -
#232 pont a múltkor ettem olyan strips menüt és igen, 3 helyett 4 hússal adják most! -
Kerki #231 :D Mekit kb. én is csak ekkor látogatom. Lezsibbadva, parti után, hajnalban hazafelé..... :D
Ha valami igényesebbre vágyom akkor én is inkább a KFC -t részesítem előnyben, vagy átugrok a nagyimhoz... -
penbutter #230 szendvicsek közül a twister nagyon finom, de az olcsóbb kategóriából a fincsibe meg a longer se rossz. A spicy strips (vagy vmi ilyesmi) menü asszem most akciós, az is biztos jó, meg akarom kóstolni. Ja és a sültkrumpli isteni. -
#229 Mit érdemes ott megkóstolni,illetve mekkora adagok vannak? -
penbutter #228 Miben más? Egy szóval: jobb:) Csirkehússal dolgoznak, és ha már a mekihez hasonlítjuk: sokáig én se jártam kfc-be, mindig ettem a McChickent, aztán megkóstoltam a Kfc-t, és azóta max akkor megyek mekibe, ha annyira éhes vagyok, hogy nincs erőm válogatni, vagy ha épp várom oktogonnál a 923-ast. -
#227 Sziasztok.
Most láttam a tv-ben az új KFC reklámot a korlátlan italfogyasztással és felkeltette az érdeklődésem. Eddig még soha nem ettem ott miben más mint a Meki vagy a Burger? -
#226 most találtam egy fasza kis receptet:
KFC-s Csirke
Hozzávalók:
Csirkemell
Natur gabonapehely(250 g-2x elegendő)
2 tojás
Kevés tej
Kevés olaj
Csirke fűszerkeverék(vagy lehet bármilyen fűszerkeverék,a lényeg,hogy legyen benne chili is)
Só,bors,chili.
Elkészítés:
A csirkemellet vékony szeletekre vágom,de,hogy biztosan vékony legyen,ki szoktam kissé potyolni,persze óvatosan,ne menjen szét.
A hússzeleteket beáztatom kevés tejbe.
Míg a húsok áznak,a fűszerkeveréket összekeverem a gabonapehellyel.
A 2 tojást felverem,sóval,borssal,chilivel fűszerezem.
A tejben áztatott husikat megforgatom a fűszerkeverékes gabonapehelyben,aztán a tojásban,majd megint a fűszerkeverékes gabonapehelyben.
Kevés olajat forróra hevítek,beleteszem a husikat,kicsi lángon pirosra sütöm őket,amikor megsűltek,kiveszem tányérra,a felesleges olajat szalvétával felitatom.
Tanácsok:
Amikor a hússzeleteket megforgatom a fűszerkeverékes gabonapehelyben,jól meg is nyomkodom,hogy jól ráragadjon a husira.
Aki szereti,ízesítheti majorannával,kakukkfűvel,oregánóval is,de a chili csak abban az esetben maradjon ki,ha valaki nem szereti.
A husi miközben kicsi lángon sül,gyakran meg kell forgatni,mert könnyen megéghet.
Ha van fritőz,egyszerűbb a husik megsütése.
Szalmakrumplival ajánlom.
Jó étvágyat hozzá!:)
Elkészítési idő: 30 perc -
#225 :P -
#224 Ez egy ász volt ! -
#223 nekem ezekre jön meg az étvágy:
-
#222 ezt hogy érted??
#219 hát szerintem nincsenek korrekt árak kfc-ben ez a twister vagy mi atúró ettem 1et nagyon finom minden de 750FT 1db nem ért meg bár msot láttam 1 jó ajánlatot ilyen twisteresbe tele pakolva sültkrumplival szerintem azt ki is próbálom -
mate317 #221 Burger Kingbe vigyázni kell mindig "lefelejtenek" valamit a tálcárdról... -
#220 nem tudjátok Szegeden van ien éterem -
#219 tegnap kipróbáltam a moszkva téren nemrég nyílt kfc-t, szerelem első látásra :D a kaja nagyon jó volt, korrekt áraik vannak, és a kiszolgálás is kedves volt, illetve a nagy tétel ellenére (barátnővel voltam, szal két menü plusz extrák) semmi nem maradt le, és nem próbáltak meg átbaszni. -
#218 KFC-be nez a tortilla tekercses balhé kurva jóó:S:S csak az asazr hogy sokba kerül és kevésnek érzem:S:S -
Wattin #217 Ezt simán lehet szűrni, a csalók szerintem ki lesznek zárva. -
#216 Mundjuk az első videók közül van egy pár ami meg se felel a pályázati feltételeknek. Ők tuti bukták az xboxot -
valotar #215 heh,de szerintem iwiw-en klubbokba szétküldi aztán kész,ővé az xbox... leleményes nép ez a magyar... szeritnem ha úgy van hogy nem szűrik a videókat akkor olyas valaki fog nyerni aki rohadtul nem érdemli meg. -
#214 Hát ha csalnak, szerintem, nem az lesz a problémájuk, hogy hogy vegyék át az xboxot. -
jagooo23 #213 nekem mondjuk így is lenne pofám átvenni egy ilyen xboxot:D -
#212 Annyira szánalmas ez a kamu szavazás. Hogy 1-2 óra alatt több mint 200 szavat jön. -
Nadi84 #211 Sziasztok! Nekem is van fent videóm, és hát nem sok szavazatom van. Pedig szóltam az ismerőseimnek is hogy szavazzanak. Van pár nagyon jó videó, amelyik megérdemelné hogy nyerjen. Lehet jovv lett volna ha mondjuk zsűri választ, mert ilyenkor mindig felmerül a csalás kérdése. Biztos lehet valahogy ellenőrizni, és kiszűrni a csalókat. Meg legyen pofája csalás után átvenni az Xboxot... -
mofakil #210 hát ja, a kedvenc piám is az, amire épp meghívnak:) -
valotar #209 hát szerintem is nehéz feladat,de lehet hogy tudják valahogy ellenőrizni,de lehet hogy nem fognak magyarázkodni és azt mondják, hogy Lajoska nyert és pont...
Szerintem nem fognak ebből problémát csinálni,úgy ahogy a sok nevező sem csinált abból, hogy nem saját videót rakott fel... -
#208 Csak az a kérdés, hogy majd mi alapján határozzák meg, hogy ki csal és ki nem.1 hét múlva úgyis kiderül:D -
valotar #207 Hát szerintem nem,azért az nekik is feltűnő hogy egy videó felderül és egy délelőtt alatt elér 1000 szavazatot... szerintem ezeket a videókat élből kitiltják a versenyből!
Aztán cseszhetik az xbox-ot :) Úgyis az enyém lesz! :) -
#206 Tényleg elég furcsa... Lassan elérik a 2000 szavazatot. Ráadásul nem túl jó videókon van ennyi szavazat:S Remélem a szervezők nem csak a szavazatok alapján fogják kiosztani az xboxokat. -
valotar #205 Bírom az ilyen ingyenélőket! Mind1 mit adnak csak az ingyen legyen mi? :)
Teli szoktak lenni a fesztiválok is,meg a különböző rendezvények ilyen ingyen kajásokkal és akkora sor áll a sátor elött, hogy az már hihetetlen.
Egyébként nem tudom hogy feltűnt e valakinek, de szerintem gyanúsan sok a szavazat a versenyben részt vevő videókon... -
mofakil #204 Remélem lesz még ilyen akció nov14 után is, masszívan gerjedek az ingyenkajára:D -
#203 felőlem füvezhetünk is, csak toljátok, toljátok :D -
malvin99 #202 ott árulnak sört is, már nemazért :D csak egy javaslat... -
malvin99 #201 Aha, kajálást, mi? :D -
#200 eladjuk és csapunk egy nagy kfc-s kajálást belőle :) -
malvin99 #199 megnyerem és olcsóbban megvehetitek tőlem:) -
#198 na gyerekek, az xbox-ról koccanjatok le, mert az nekem kell :D -
mámászítá #197 igen nem egyszerű az élre kerülni, de sok sikert hozzá ! -
#196 Hát húzzatok bele, mert kb 10 nap és vége. És az első három helyezett eléggé elhúzott -
malvin99 #195 akkor hajthatunk a konzolra, öcsémmel most hozunk majd össze egy jackass-szerű videót:D