KFC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen ez engem is érdekelne, de lehet hogy hosszú távon hozza csak meg a gyümölcsét, mert az akció miatt sokan odaszoknak, aztán majd ha nem lesz, akkor is ott fognak enni.
Azért kiváncsi lennék egy statisztikára, hogy mennyivel nagyobb bevételük van ilyen akcióknál, de gnodolom nem publikus... Nyáron a melegben meg sokat isznak az emberek, szóval az idõpontot is jól eltalálták.

karribi: nincs mit!
karribi
Ennek örömére ma szerintem meglátogatom az egyik KFC-t...
Ritkán járok oda,most pedig eljött az ideje azt hiszem 😊
Csak még szerzek egy ismerõst,hogy ne egyedül menjek 😄
Aztán rácuppanunk az üdítõs gépre,az tuti😄
Uhhh milyet fogunk ma vacsizni 😄
bibibí 😊

Hát igen, valószínûleg nem fognak követni az asztalodig, és lecsekkolni, hogy hányan vagytok😊
karribi
KeepTheRules! Köszi a segítséget !

Látom úgy van írva,hogy újra tölthetõ 1 vendég számára,de csak nem jönnek oda szólni,hogyha egy pohárból iszunk ketten ...

Manoka29
Pontosan,ahogy mondod,ha ketten vagyunk akkor 3 adagot spórolunk meg...

Én nem tudom te mennyit iszol, de nekem egy pohár, vagy max kettõ bõven elég. Ha mondjuk ketten vagyunk, akkor az három plusz pohár, az egy ezres megtakarítás kb. Igazából tényleg elég jó lehetõség azoknak, akiket nem vet fel a pénz😊
Pepsi, Pepsi Light, Schweppes, Canada Dry, 7UP, Lipton Ice Tea (újratölthetõ egy vendég számára) - forrás
karribi
Uhhh én azt hiszem rávetem majd magamat a Schweppes-re 😄

És nem szólnak tényleg,ha sokadszorra megyek töltetni ?

Mert ha mondjuk barátnõvel vagy valakivel megyünk...

Megéri ha csak egyet veszünk,ketten isszuk és újra töltetjük,

így sokat lehet spórolni...

mondjuk az elgondolás szerintem jó, és különben is magaddal szúrsz ki ha tûl iszod magad. Nem sör ez hogy sokat igyá' 😄

karribi
És bármelyik üdcsi ? Cola,7UP,? És az Ice teák is?

Hát igen, a magyar mentalitás😊 Kíváncsi leszek, hogy meddig lesz ez jövedelmezõ a KFC-nek...😛 Mondjuk remélem sokáig bírják, mert akkor tuti átveszi a meki is😄
Hát nem tom, ha minden gyorsétterembe lenne ez a pohár utántõltõs rendszer, felinnánk a világ üdítõkészletét csak mert 'ingyen' van...

veszel egy üdítõt, aztán korlátlanul újra lehet tölteni, legálisan.
Kár hogy a mekiben nincs😞 De ki tudja, lehet ez fogja õket arra sarkallni, hogy elkezdjék ezt az akciót😛
karribi
KeepTheRules !

Italakció ?
Ez mi ? Van ilyen a KFC-ben ?
Ritkán járok be,sajnos eléggé drága a hely 😞
Sokszor inkább skótoskodok 😄
De néha egy-egy sajttorta becsábít a KFC-be is 😄

Hétvégén betértem a KFC-be, ahogy ígértem, és eléggé meglepõdtem. Nagyon finomak a kaják, ha tehetném, le is cserélném a havi 2-3 mekizést kfc-zésre, csak nincs túl közel a lakhelyemhez, szóval lesz inkább ez is, az is😊 Az italakcióra meg direkt készültem, nem ittam egész nap elõtte😄
karribi
Sziasztok !!!!

Bocsi nem olvastam vissza és most kicsit le vagyok maradva...
Mit adnak ingyen ?

joki5
hát a Hot Wings az ugye csípõs csirkeszárnyra utal, erre gondolsz?

Én az ilyen olcsó kínais kaják közül a szezámmagos csípõs csirkefalatokat szoktam enni olyasmi lehet ez a "Hot Wings" is? ja és csak azt bírom megenni sima rizzsel, még esetleg az erõleves a többi pf.
Én nemtom, én a Kínai étteremben felszolgált kacsáról beszéltem😊 Bocsi, ha nem volt egyértelmû.
Hol a KFC-be kacsát is csinálnak?
Ahh én a kínai kacsát szeretem nagyon. Fincsi ropogósra csinálják😄
egy sörözõben elfogadnék egy ilyen utántölthetõ korsót, annak még értelme is lenne...
Hát én a kacsafajtából vagyok bármennyit megtudnék inni, fõleg ha haverokkal beülnénk egy délutánra 1-1 menüvel végiglehetne dumálni, pia neg ingyé, jól hangszik. XD
joki5
jóhát nem iszok hányásig, nem arról van szó<#kacsint>
csak amíg jól esik, de általában belém szokott férni folyadék (minden fajtából<#vigyor1> )

Egyébként nem értem miért kell sokat innod ha egyszer ingyen van? Szerintem ez olyan elmaradt gondolkodásmód..
Hellyes, ha igyévan akkor ingyévan szégyeje az ki nem veszi igénybe.
joki5
Hát ilyen ilyenekkel nem szoktam foglalkozni<#vigyor>
Mondták már hogy pofátlan vagyok, dehát ha egyszer ingyen van és nem szólnak, akkor kihasználom ahogy tudom (jó magyar szokás<#nevetes1>)

Akkor gondolom a wc-t is meglátogattad utána😛 És nem nézik rossz szemmel ha újratöltöd a poharat? Mert engem zavarnak az ilyen dolgok:S Bár gondolom ez az ottani dolgozóktól függ.
Szerintem én is beugrok majd úgyse voltam még a KFC-ben, de egyébként én meg Bogrács párti vagyok! 😄
joki5
ja arra én is rámentem legutóbb, 1litert biztos hogy legurítottam😊

Én meki párti vagyok, viszont úgy érzem az új KFC-s akció miatt életemben elõször kipróbálom az ottani kaját😄
joki5
pont a múltkor ettem olyan strips menüt és igen, 3 helyett 4 hússal adják most!<#vigyor2>

😄 Mekit kb. én is csak ekkor látogatom. Lezsibbadva, parti után, hajnalban hazafelé..... 😄
Ha valami igényesebbre vágyom akkor én is inkább a KFC -t részesítem elõnyben, vagy átugrok a nagyimhoz... <#finom>
szendvicsek közül a twister nagyon finom, de az olcsóbb kategóriából a fincsibe meg a longer se rossz. A spicy strips (vagy vmi ilyesmi) menü asszem most akciós, az is biztos jó, meg akarom kóstolni. Ja és a sültkrumpli isteni.

mekkano
Mit érdemes ott megkóstolni,illetve mekkora adagok vannak?

Miben más? Egy szóval: jobb😊 Csirkehússal dolgoznak, és ha már a mekihez hasonlítjuk: sokáig én se jártam kfc-be, mindig ettem a McChickent, aztán megkóstoltam a Kfc-t, és azóta max akkor megyek mekibe, ha annyira éhes vagyok, hogy nincs erõm válogatni, vagy ha épp várom oktogonnál a 923-ast.

mekkano
Sziasztok.

Most láttam a tv-ben az új KFC reklámot a korlátlan italfogyasztással és felkeltette az érdeklõdésem. Eddig még soha nem ettem ott miben más mint a Meki vagy a Burger?

John Cena
most találtam egy fasza kis receptet:

KFC-s Csirke

Hozzávalók:
Csirkemell
Natur gabonapehely(250 g-2x elegendõ)
2 tojás
Kevés tej
Kevés olaj
Csirke fûszerkeverék(vagy lehet bármilyen fûszerkeverék,a lényeg,hogy legyen benne chili is)
Só,bors,chili.

Elkészítés:
A csirkemellet vékony szeletekre vágom,de,hogy biztosan vékony legyen,ki szoktam kissé potyolni,persze óvatosan,ne menjen szét.
A hússzeleteket beáztatom kevés tejbe.
Míg a húsok áznak,a fûszerkeveréket összekeverem a gabonapehellyel.
A 2 tojást felverem,sóval,borssal,chilivel fûszerezem.
A tejben áztatott husikat megforgatom a fûszerkeverékes gabonapehelyben,aztán a tojásban,majd megint a fûszerkeverékes gabonapehelyben.
Kevés olajat forróra hevítek,beleteszem a husikat,kicsi lángon pirosra sütöm õket,amikor megsûltek,kiveszem tányérra,a felesleges olajat szalvétával felitatom.

Tanácsok:
Amikor a hússzeleteket megforgatom a fûszerkeverékes gabonapehelyben,jól meg is nyomkodom,hogy jól ráragadjon a husira.
Aki szereti,ízesítheti majorannával,kakukkfûvel,oregánóval is,de a chili csak abban az esetben maradjon ki,ha valaki nem szereti.
A husi miközben kicsi lángon sül,gyakran meg kell forgatni,mert könnyen megéghet.
Ha van fritõz,egyszerûbb a husik megsütése.
Szalmakrumplival ajánlom.
Jó étvágyat hozzá!😊

Elkészítési idõ: 30 perc

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

John Cena
😛

smith09
Ez egy ász volt ! <#worship>
gabber_saviola
nekem ezekre jön meg az étvágy:

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

John Cena
ezt hogy érted??

#219 hát szerintem nincsenek korrekt árak kfc-ben ez a twister vagy mi atúró ettem 1et nagyon finom minden de 750FT 1db nem ért meg bár msot láttam 1 jó ajánlatot ilyen twisteresbe tele pakolva sültkrumplival szerintem azt ki is próbálom

Burger Kingbe vigyázni kell mindig "lefelejtenek" valamit a tálcárdról...

Ikarus EAG
nem tudjátok Szegeden van ien éterem

Aki integet az búcsúzkodik, aki fut az sportol, az utas az aki a megállóban vár!!

Fabio Capello
tegnap kipróbáltam a moszkva téren nemrég nyílt kfc-t, szerelem elsõ látásra 😄 a kaja nagyon jó volt, korrekt áraik vannak, és a kiszolgálás is kedves volt, illetve a nagy tétel ellenére (barátnõvel voltam, szal két menü plusz extrák) semmi nem maradt le, és nem próbáltak meg átbaszni.

John Cena
KFC-be nez a tortilla tekercses balhé kurva jóó:S:S csak az asazr hogy sokba kerül és kevésnek érzem:S:S

Ezt simán lehet szûrni, a csalók szerintem ki lesznek zárva.
techgirl
Mundjuk az elsõ videók közül van egy pár ami meg se felel a pályázati feltételeknek. Õk tuti bukták az xboxot

heh,de szerintem iwiw-en klubbokba szétküldi aztán kész,õvé az xbox... leleményes nép ez a magyar... szeritnem ha úgy van hogy nem szûrik a videókat akkor olyas valaki fog nyerni aki rohadtul nem érdemli meg.