314
  • sport88
    én még sosem ettem a kfc-ben. milyen ízű a fűszer, hogy ennyire istenítitek? én úgy hallottam, hogy drága, bár jól hangzik a korlátlan üdítőfogyasztás. mindig is idegesített hogy a mekiben a vizezett italok tök drágák
  • baltexa
    Mokka !!!
    Nagyon sokan próbálkoztak már a recept utánzásával...én is jutottam már hozzá különböző variációkhoz...de hát sajnos semmi eredmény...persze hasonlít az egy kicsit,de nem olyan mint az eredeti...
  • mokkamester
    manoka! A hot wings nekem is az egyik kedvencem. A fűszerezése nagyon jó(a többinek is), megadhatnák a receptet
  • karribi
    Köszi az ötletet :)
    Amúgy lehet kikérem ott egy eladó,kiszolgáló véleményét...
    Ők csak tudják mi a jó :)
    És akkor iszok hozzá amennyit bírok :D
  • manoka29
    Hát én középiskolában tanultam marketinget kemény két évig :D Meg egyetemen is voltak hasonló tárgyaim. Amúgy szerintem Hot wingset vagy a Zinger szendvicset érdemes kipróbálni.
  • karribi
    Hűűű mostmár teljesen úgy nézzük ezt a dolgot mintha egy reklámcég alkalmazottai lennénk... ahelyett,hogy ennénk :D
    váó ez még rímelt is :D

Amúgy nektek mi a kedvencetek a KFC-ben ? Vagy mit ajánlanátok Nekem ?
    Eddig a Twistert próbáltam ,az finom volt,de ma valami mást szeretnék...
  • Kasabian
    épp az h pont nem találták el az időpontot, mert a melegbe 2x annyit fognak elinni mint télen amikor kevésébé szomjaznak. Viszont lehet h így több embert csábít, szóval lehet h összességében nullszaldós vagy meg is éri ha bővül az 'ügyfélkör'
  • manoka29
    Hát igen ez elég szubjektív:D Nekem mondjuk a meki lenne az nb1-es meccs:P Amúgy meg csak egyszer kell elcsábítani az embert a neki jobb felé, ha meglátja mennyivel igényesebb meg élvezhetőbb az "nb1-es meccs", akkor valószínűleg legközelebb is inkább oda megy.
  • KeepTheRules
    Mondjuk igaz, erre az "odaszokás-effektusra" nem is gondoltam. Az emberek többsége időnként biztos eszik valamit pl a mekiben, elég sokan vannak azok is, akik gyakran esznek, de csak azért, mert megszokták a rosszat (szubjektív), és nem akarnak mást kipróbálni. Aki megszokta, hogy egy megye kettes focibajnokira jár ki minden héten, az nem fog átruccanni a szomszédos városba nb1-es meccsre, bármennyivel is jobb...
  • karribi
    Ez igaz...
    Könnyen átlehet szokni egyik helyről a másikra...
    sőt egyik ételről a másikra...
    Az biztos,hogy most így a kánikulában egy pohár jéghideg Light Cola vagy Schweppes nagyon-nagyon jól esik :)
    és nem fogok ellenállni a sajttorta csábításának sem :D
    Már nagyon kivagyok rá éhezve :D
    Nyam,de várom már a vacsi időt :D
  • manoka29
    Igen ez engem is érdekelne, de lehet hogy hosszú távon hozza csak meg a gyümölcsét, mert az akció miatt sokan odaszoknak, aztán majd ha nem lesz, akkor is ott fognak enni.
  • KeepTheRules
    Azért kiváncsi lennék egy statisztikára, hogy mennyivel nagyobb bevételük van ilyen akcióknál, de gnodolom nem publikus... Nyáron a melegben meg sokat isznak az emberek, szóval az időpontot is jól eltalálták.

karribi: nincs mit!
  • karribi
    Ennek örömére ma szerintem meglátogatom az egyik KFC-t...
    Ritkán járok oda,most pedig eljött az ideje azt hiszem :)
    Csak még szerzek egy ismerőst,hogy ne egyedül menjek :D
    Aztán rácuppanunk az üdítős gépre,az tuti:D
    Uhhh milyet fogunk ma vacsizni :D
    bibibí :)
  • manoka29
    Hát igen, valószínűleg nem fognak követni az asztalodig, és lecsekkolni, hogy hányan vagytok:)
  • karribi
    KeepTheRules! Köszi a segítséget !

Látom úgy van írva,hogy újra tölthető 1 vendég számára,de csak nem jönnek oda szólni,hogyha egy pohárból iszunk ketten ...

Manoka29
    Pontosan,ahogy mondod,ha ketten vagyunk akkor 3 adagot spórolunk meg...
  • manoka29
    Én nem tudom te mennyit iszol, de nekem egy pohár, vagy max kettő bőven elég. Ha mondjuk ketten vagyunk, akkor az három plusz pohár, az egy ezres megtakarítás kb. Igazából tényleg elég jó lehetőség azoknak, akiket nem vet fel a pénz:)
  • KeepTheRules
    Pepsi, Pepsi Light, Schweppes, Canada Dry, 7UP, Lipton Ice Tea (újratölthető egy vendég számára) - forrás
  • karribi
    Uhhh én azt hiszem rávetem majd magamat a Schweppes-re :D

És nem szólnak tényleg,ha sokadszorra megyek töltetni ?

Mert ha mondjuk barátnővel vagy valakivel megyünk...

Megéri ha csak egyet veszünk,ketten isszuk és újra töltetjük,

így sokat lehet spórolni...
  • rokotti
    mondjuk az elgondolás szerintem jó, és különben is magaddal szúrsz ki ha tűl iszod magad. Nem sör ez hogy sokat igyá' :D
  • karribi
    És bármelyik üdcsi ? Cola,7UP,? És az Ice teák is?
  • manoka29
    Hát igen, a magyar mentalitás:) Kíváncsi leszek, hogy meddig lesz ez jövedelmező a KFC-nek...:P Mondjuk remélem sokáig bírják, mert akkor tuti átveszi a meki is:D
  • rokotti
    Hát nem tom, ha minden gyorsétterembe lenne ez a pohár utántőltős rendszer, felinnánk a világ üdítőkészletét csak mert 'ingyen' van...
  • KeepTheRules
    veszel egy üdítőt, aztán korlátlanul újra lehet tölteni, legálisan.
  • manoka29
    Kár hogy a mekiben nincs:( De ki tudja, lehet ez fogja őket arra sarkallni, hogy elkezdjék ezt az akciót:P
  • karribi
    KeepTheRules !

Italakció ?
    Ez mi ? Van ilyen a KFC-ben ?
    Ritkán járok be,sajnos eléggé drága a hely :(
    Sokszor inkább skótoskodok :D
    De néha egy-egy sajttorta becsábít a KFC-be is :D
  • KeepTheRules
    Hétvégén betértem a KFC-be, ahogy ígértem, és eléggé meglepődtem. Nagyon finomak a kaják, ha tehetném, le is cserélném a havi 2-3 mekizést kfc-zésre, csak nincs túl közel a lakhelyemhez, szóval lesz inkább ez is, az is:) Az italakcióra meg direkt készültem, nem ittam egész nap előtte:D
  • karribi
    Sziasztok !!!!

Bocsi nem olvastam vissza és most kicsit le vagyok maradva...
    Mit adnak ingyen ?
  • joki5
    hát a Hot Wings az ugye csípős csirkeszárnyra utal, erre gondolsz?
  • makker25
    Én az ilyen olcsó kínais kaják közül a szezámmagos csípős csirkefalatokat szoktam enni olyasmi lehet ez a "Hot Wings" is? ja és csak azt bírom megenni sima rizzsel, még esetleg az erőleves a többi pf.
  • KeepTheRules
    Én nemtom, én a Kínai étteremben felszolgált kacsáról beszéltem:) Bocsi, ha nem volt egyértelmű.
  • makker25
    Hol a KFC-be kacsát is csinálnak?
  • KeepTheRules
    Ahh én a kínai kacsát szeretem nagyon. Fincsi ropogósra csinálják:D
  • yaman
    egy sörözőben elfogadnék egy ilyen utántölthető korsót, annak még értelme is lenne...
  • makker25
    Hát én a kacsafajtából vagyok bármennyit megtudnék inni, főleg ha haverokkal beülnénk egy délutánra 1-1 menüvel végiglehetne dumálni, pia neg ingyé, jól hangszik. XD
  • joki5
    jóhát nem iszok hányásig, nem arról van szó
    csak amíg jól esik, de általában belém szokott férni folyadék (minden fajtából )
  • yaman
    Egyébként nem értem miért kell sokat innod ha egyszer ingyen van? Szerintem ez olyan elmaradt gondolkodásmód..
  • makker25
    Hellyes, ha igyévan akkor ingyévan szégyeje az ki nem veszi igénybe.
  • joki5
    Hát ilyen ilyenekkel nem szoktam foglalkozni
    Mondták már hogy pofátlan vagyok, dehát ha egyszer ingyen van és nem szólnak, akkor kihasználom ahogy tudom (jó magyar szokás)
  • KeepTheRules
    Akkor gondolom a wc-t is meglátogattad utána:P És nem nézik rossz szemmel ha újratöltöd a poharat? Mert engem zavarnak az ilyen dolgok:S Bár gondolom ez az ottani dolgozóktól függ.
  • makker25
    Szerintem én is beugrok majd úgyse voltam még a KFC-ben, de egyébként én meg Bogrács párti vagyok! :D