18
-
#18 Nekem mai napig van egy 80 as maxtor vinyóm is. semmi baja, 5 éves. -
BlackRose #17 Persze, persze főleg azokban a nagytempóban épülőben lévő datacenterekben amelyek nélkül a következő évek elképzelhetetlenek lesznek :)
Az SSD szép, drága (persze majd lesz olcsobb), van amire jó is, de a HD-kel még nagyon sokáig nem lesz mérhető (ha lesz egyáltalán), kis kapacitás és elég gyenge sebeségük miatt a mobil piacon aratni fognak ez nem kétséges, de a desktop sem hal meg még egy ideig és a szerverpiac az ami sokkal nagyobb mértékben fog növekedni az elkövetkező években még a virtualizáció sem lesz ezt képes megfékezni és ott nincs más választék mint a jó öreg vinyó. -
BlackRose #16 Ha jól emlékszem azok Conner-ek voltak csak amikor a Seagate megvette őket akkor Seagate márka allatt ment minden, gondolom megbánták és ezért nem ismételték meg ezt a hibát amikor a Maxtor-t megvették. -
#15 most halt meg az 500 gigás samum :( -
BobaFett #14 Hát nekem seagate-el is vannak rosz emlékeim szépszámmal. A 512mb-4gb korszakban irtó szar vinyokat csináltak. állandó bad sector, igaz teljes halál ritkán volt.
GYakori volt, hogy pl. vizszintesen megformáztuk a vinyot, telepítettük az oprendszert, majd függöleges állásban olvashatatlan volt... -
chungey #13 Azért anno az összes 300-600megás WD kaviár kifeküdt. Meg a 40-80gigás maxtorok is. IBM sem volt hibátlan. Ezek rossz szériák voltak, csináltak azért jobbakat is. Hitachi jófajta szerintem. -
#12 Van 2 db. Conner 120 megás vinyóm. Még ma is működnek.Legjobb.
Szerintem tök mindagy milyen hdd-t vesz az ember. Ha mázlija van semmi baj nem lesz vele. -
#11 az én Maxtorom 4 éves 160 gigás és van egy ExelStor 60 gigás is ami még idősebb, csaknem 5 éves. De valószinü hogy én is Seagate-et veszek -
sanner011 #10 Nekem volt már minden, kivéve Hitachi. Seagate nem halt meg egy sem. Van 3 db régi Medalist vinyóm tőlük, 4 gigások, még csak badsector sincs rajtuk. Igaz évek óta ugyanabban a gépben vannak, szóval nem voltak kitéve semminek, csak amire tervezték őket. Maxtor.. nem is számolom hány halt meg nálam, de nekik is vannak jó szériáik. Most is 2 Maxtor van a gépben, de a következő vagy Seagate, vagy Samsung. Wester Digitaltól óvakodok a Caviar sorozat óta, amiből vagy egy tucat halt nem épp hősi halált nálam. :) -
CyrSyS #9 Seagate és Samsung. Ezekkel maximálisan megvagyok elégedve. A többit nem ismerem mert még nem volt... -
#8 Az én Samsungom beszart alig egy évvel a megvásárlás után... -
tomcsa4 #7 Nekem eddig 1 maxtorom volt (3 évik működött, sztem Maxtorszar), most Samsung van és remek. De a Western Digitalt és Hitacht sem vetem meg. Seagate nem izgat egyáltalán. -
tomcsa4 #6 Általában film=1DVD (4,7GB) és zene meg MP3=3MB (most ne jöjjünk 10MB-osokkal, tudom blackmetal pl 6-10mb, de most nem ez a lényeg, ők 3mb-tal szoktak számolni). De ez csak ilyen kb, mivel ugye függ a beállított szektormérettől is (általában az általános 512kb). -
metaljesus #5 emlékszem az első XT-nkben még 10 MB-os vinyó zakatolt :) -
Ludi94 #4 Valaki megmondaná, hogy milyen mértékegységgel számolnak, amikor azt írják, hogy x órányi zene meg film? -
Akuma #3 Szépnek szép, de nem fogják megduplázni, mert 2 éven belül jön az olcsó SSD és learatja a piacot, földbedöngöli a winyókat. Maga lenne a csoda, ha akár 20 év alatt is meg tudná duplázni az eladott darabszámot... -
Xtranz #2 Minden elismerésem a Seagate-nek.
Rendkívűl szélsőséges körülmények között használtam a vinyóikat több évig(8 db) napi 24 órában,némelyik még mai napig is megy 7 éve!!!Igaz "kis" 20 gigások voltak még azidőtájt az ászok:) -
#1 Hát rajtam ne múljék a duplázódás, a következő vinyóm tuti Seagate lesz! :)